Beyt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Beyninizin kafanıza sıgmadığını hissettiğiniz kafanızdaki düşünceler yüzünden kafanızın patlayacağını hissettiğiniz. Bide nasıl kurtulunur bundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yazarak kurtuluyorum dostum ben. herkes yazmalı bence. bi peçeteye bile olsa yazmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 peçete dedin de saf ve temiz duygularla belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hepimiz peçeteye yazıyoruz ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 okunaklı olması lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben soyut resim çalışıyorum daha çok. Kurutup saklıyorum hatta, gün gelir bi büyük abimizin yaptığı gibi satarım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sar bi sigara rahatalrsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 saol fede soyut denemeyim şimdi de somut birşeyler deneyim bakalım ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 oluyor , böyle bir şeyi çözemezsin sonuçta bir şekilde sakin olmalısın içgüdüleriyle kendimi yatıştırıp takılıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Benimde senın kı gıbı bır derdım var aslında gecelerı uyuyamıyorum kafamdakı dusuncelerden beynım patlıcakmıs gıbı oluyor. Hani derler ya kafamda filler ... o hesap Benim cozumu tavsıye etmem ıcıyorum bayılana kadar sonra uyuyorum mısıl mısıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Beyt said: Beyninizin kafanıza sıgmadığını hissettiğiniz kafanızdaki düşünceler yüzünden kafanızın patlayacağını hissettiğiniz. Bide nasıl kurtulunur bundan? Önce seni düşündüklerinden uzaklaştıracak bir yere git. İnzivaya çekil çekilebiliyorsan. Sonra kendine bir uğraş bul kitaplar mesela, diziler veya spor. Ben şahsen dövüş sporunu tercih ederim. İnsandan stressini alıyor. Ve tabii ki son olarak zamana bırak. Rahatlat yani kendini belli bir süre için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Eyvallah saolun bi yerlere çekilmem biraz zor şimdilik ama bi şekilde kafamı boşaltacak birşeyler bulmam gerekiyor gibi işe bari abanıyım bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kafanı en yakın ahşapla hızlı interaksiyona sokmak yardımı ilen kurtulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 işe abanmak çok mantıklı bir hareket midir bu dönemde bilmiyorum ama boyle durumlarda yapılacak en guzel sey bence Senarious'un da dedigi gibi spordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Spor yap, ve aklına gelenleri yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Yoğurt dök üstüne. İyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 fede said: yazarak kurtuluyorum dostum ben. herkes yazmalı bence. bi peçeteye bile olsa yazmalı DENEDİM AMA SAYFALAR YABIŞTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Beyt said: Beyninizin kafanıza sıgmadığını hissettiğiniz kafanızdaki düşünceler yüzünden kafanızın patlayacağını hissettiğiniz. Bide nasıl kurtulunur bundan? oluyor ozellikle uykum yokken uyumaya calıstıgımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Evet, gece yatarken uyuyamıyosun düşünmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ilacı adrenalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hah ben de tam tersinden şikayetçiyim bu durumun eskiden hep böyleydi bi ton şey düşünürdüm bir süredir çok aptal hissetmeye başladım kendimi kayboldum böyle bişi yaptığım yok oyun oynayıp dizi izleyip spora gidiyorum. neyse bakalım okul mokul açılsın değişir heralde üretken olmak ne güzel bişi bi de üretecekmiş gibi olup bi bok yapamamak var o da çok felaket bişey vealla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Üretken olmak güzel bişi katılıyorum. Ama çok yoğun çalıştığım zamanlarda bile beynim patlayacak gibi hissetmedim. Belki nedeni kişiden kişiye değişiyordur tabi ama stres, bunalım süreçleri yaşama ihtimallerinizi göz ardı etmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bilgisayar'da iş görürken, bir yandan ev telefonu çalıyorsa, öbür yandan sevgilim msnden gıpraşım yolluyorsa, diğer yanda da çorbanın altı yanıyorsa evet banada oluyor böyle o anlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar