Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizde de oluyor mu bu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyninizin kafanıza sıgmadığını hissettiğiniz kafanızdaki düşünceler yüzünden kafanızın patlayacağını hissettiğiniz.
Bide nasıl kurtulunur bundan?
Mesaj tarihi:
Benimde senın kı gıbı bır derdım var aslında gecelerı uyuyamıyorum kafamdakı dusuncelerden beynım patlıcakmıs gıbı oluyor. Hani derler ya kafamda filler ... o hesap

Benim cozumu tavsıye etmem ıcıyorum bayılana kadar sonra uyuyorum mısıl mısıl
Mesaj tarihi:
Beyt said:

Beyninizin kafanıza sıgmadığını hissettiğiniz kafanızdaki düşünceler yüzünden kafanızın patlayacağını hissettiğiniz.

Önce seni düşündüklerinden uzaklaştıracak bir yere git. İnzivaya çekil çekilebiliyorsan.

Sonra kendine bir uğraş bul kitaplar mesela, diziler veya spor. Ben şahsen dövüş sporunu tercih ederim. İnsandan stressini alıyor.

Ve tabii ki son olarak zamana bırak. Rahatlat yani kendini belli bir süre için.
Mesaj tarihi:
Eyvallah saolun bi yerlere çekilmem biraz zor şimdilik ama bi şekilde kafamı boşaltacak birşeyler bulmam gerekiyor gibi işe bari abanıyım bu aralar.
Mesaj tarihi:
Beyt said:

oluyor ozellikle uykum yokken uyumaya calıstıgımda
Mesaj tarihi:
hah
ben de tam tersinden şikayetçiyim bu durumun
eskiden hep böyleydi bi ton şey düşünürdüm
bir süredir çok aptal hissetmeye başladım kendimi kayboldum böyle bişi yaptığım yok
oyun oynayıp dizi izleyip spora gidiyorum.
neyse bakalım okul mokul açılsın değişir heralde

üretken olmak ne güzel bişi
bi de üretecekmiş gibi olup bi bok yapamamak var
o da çok felaket bişey vealla
Mesaj tarihi:
Üretken olmak güzel bişi katılıyorum. Ama çok yoğun çalıştığım zamanlarda bile beynim patlayacak gibi hissetmedim. Belki nedeni kişiden kişiye değişiyordur tabi ama stres, bunalım süreçleri yaşama ihtimallerinizi göz ardı etmeyin derim.
Mesaj tarihi:
bilgisayar'da iş görürken, bir yandan ev telefonu çalıyorsa, öbür yandan sevgilim msnden gıpraşım yolluyorsa, diğer yanda da çorbanın altı yanıyorsa evet banada oluyor böyle o anlarda.
  • Yeni Oluştur...