goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 şu harbiyedekini bi tarif edin lan yolunu. maslak opettekinin durduğuna emin misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 dükkandan çıkarmadan beş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 lan ekler yesenize, donut ne? zevksizlik bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben maslak opetde hiç görmedim ya. itü'de hayatım geçti.kaç kere opet'in ordan geçtim gittim vs ama görmedim.nersinde ki opet'in? mehmetçik vakfı opet'i diyosunuz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 evet, onu diyorum. e-6'ya girmeden önceki son benzinci hatta, öbür türlü 4. levent yoluna giriyorsunuz. benzincinin marketinin içinde var, ayrı bir dunkin' donuts shop değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 leventte vaqr dunkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 capitol'un alt katında vardı bi zamanlar, hala var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 abi donut'lardaki çilek,karamel kaplamaları fln igrenc oluyo kapalılar en iisi bavyera kremalı favorim affetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 yedisekiz tane yenir yahu, şişman olmak diye bi req. yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 şu var işte http://www.krispykreme.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 nası yenir abi cok agır bi tatlı. 7-8 tane yemenin normal oldugunu dusunen adam da sismandır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 macunu nasıl yiyorlar ben asıl onu anlamıyorum. Seciyorlar birde kaymak olsun, çilek olsun okadar tatlı ki şekerin tadı istersen 1001 çeşit olsun hepsinin tadını bastırıyor iğrenç birşey cıkıyor ortaya. Onu yedircen , susuz bırakcan 10 numara İşkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 her gördüğümde bu topici girmiycem girmiycem diye kendimi tutuyordum, girdim ve olan oldu işte! eskişehirde donut bulamıyacakken ve hamilelerin aş ermesi gibi canım çekmişken ne yapmalıyım! evde pişirip "hmm baya da güzel oldu" diyen varsa tarifini bana da versin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dasaaa said: şu var işte http://www.krispykreme.com.tr/ kazanan mesaj bu hakkaten, dunkin alternatifi olarak iyi firma. abi eve servis butonu fake çıktı yıkıldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 2-3 yenir, doymak için. ama 7-8 fazla abartıya kaçmak oluyor. oburluk sadece. donut dediğimiz kocaman birşey. poğaça gibi, simitten küçük. 7-8 yiyene sadece helal olsun diyebiliyorum. bir de içinde o kadar krema var, yağ var, şeker var. ekler pasta 7-8 yenir belki, boyutu daha küçük. ama onu bile 7-8 tane yemek normal bir iş değil. "garezin nedir" diye sorarlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Kaspar said: dunkin altunizade capitol'de de var halen. evet evet, gidip boston kreme donutlarindan soyle bi kutu alip bayila bayila yemek lazim hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar