Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon olmadan Şampiyonluk Turu

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Valla ben kendi adıma özrümü dileyeyim. Açıkçası aklıma gelmedi hiç yanlışlıkla edit olacağı. Zaten diledim de bir de burada public ortamdan dileyeyim. Oluyor böyle şeyler, insanlar gaza gelebiliyor ya da kızabiliyor. Hani daha önce de yönetimde yapıldı belki farkında olmadan ben de yapmışımdır. Ama haber verilmeden silinmesine (bir de cevap olarak yazdığın mesaj tam bir edit sonrası açıklama mesajı gibiydi o yüzden bilinçli olarak yaptın diye yönlendirdi insaları) kızmıştım. Hak verirsin sen de zaten kızmama öyle bir konuda.

Uzatmaya gerek yok fazla, kırdıysam özür..
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

e demek ki böyle bir izlenim bırakmışsın. kimse yadırgamadı senin yaptığını. "yok artık baggio yapmaz böyle şeyler" demedi. hata yine sende.

valla ben gayet "baggio bu, yapmıştır valla" dedim.

düzgün giden topikleri bile flame'leyen bi alan yetkilisi olduğu için kendisi, şaşırmadım hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Kimse farketme gayretini göstermese de benzer bir mesajı 10-15 dakika sonra tekrar attım zaten, "mesaj niye gitmemiş yav" diyerek. Alıntı yerine Güncelle demişim ilk sefer atarken, sonra da işte olduğumdan durumu farketmeden kapadım browserı, bu kadar basit olayın özü.

...

Eğer bu sayfalar mesai saatlerinde işini bir kenara bırakıp fedakarca burada moderasyon yapmaya çalışan insanlara kaldıysa vay haline, üzüldüm valla

Hadi burada yaptığı hata bir şekilde çözülür, ya iş yerinde de buna benzer bir hata yapar ve işinden olursa ne olacak ?
Sosyal ağlarda paylaş

Öğrendik Pati'yi allahtan, baştan dedim ben zeytinyağları da çıkar diye.

Ne zaman kimin işime gelmeyen mesajını -kuralları da çiğnemediği durumlarda- kaldırmışım, ona cevap verebilen var mı? Yoksa dansözlüğe devam mı edeceksiniz?

Böyle bir olay bile ortada yokken, kural çiğnemesi pek mümkün olmayan bir c/p köşe yazısını, hem de bir mod yazmışken niye editleyeyim? Bu kadarını bile düşünemiyorsanız, "vardır bir hata" ya da "elbet bir açıklama yapar" bile diyemiyorsanız ben ne yapayım?

Bu arada kewell, fikrin olmayan konulara atlayıp birini itham ediyorsun, haksız çıktığında ilk mesajın bir pardon bile demeden yeni bir suçlama oluyor, bu esas senin seviyeni gözler önüne seriyor olsa gerek. Yine de açıklayayım; Rew buraya yazmadan önce bana özel mesaj attı, kusura bakma deyip aradaki bana yüklenen mesajları temizlemeyi teklif etti, ben istemedim. Sonra en azından kendininkini silmek istemiş demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

...

Bu arada kewell, fikrin olmayan konulara atlayıp birini itham ediyorsun, haksız çıktığında ilk mesajın bir pardon bile demeden yeni bir suçlama oluyor, bu esas senin seviyeni gözler önüne seriyor olsa gerek. Yine de açıklayayım; Rew buraya yazmadan önce bana özel mesaj attı, kusura bakma deyip aradaki bana yüklenen mesajları temizlemeyi teklif etti, ben istemedim. Sonra en azından kendininkini silmek istemiş demek ki.

Sevgili Baggio,

Bilmem dikkat ettin mi ben mesajı ilk başta Rewendor kaldırdı diye düşündüm.
Daha sonra baktım ki Rewendor sana öfke kusuyor, o zaman anladım ki sen yapmışsın.

Ama farkında isen ben yine de isim vermeden ortaya lafı koydum, isteyen üstüne alınır niyetine...

Rewendorun o mesajları temizlemesi de ayrıca ayıp, yönetici konumunda diye bu imtiyazı kendine gösterme hakkı yoktur. Eğer o mesajlarda kötü birşey yok ise durmasında sakınca yoktur, ama eğer sana haksız yere yapılmış hakaretler var ise onlarda da cezasız kalmamalıdır.

sevgili baggio, bir gün gelecek ve benim her zaman adalet ve insanlıktan yana olduğumu anlayacaksın...
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

şu kadar tenha bir ortamda herkes herkesin ne olduğunu gayet iyi biliyor zaten, bunları dillendirerek bir isyana döndürmenin manası yok bence, boşuna dememişler ;

çingeneye kral yapmışlar tutmuş babasını kesmiş...

Evet, içinde Baggio geçmediği için kesinlikle bana etmemişsin bu lafı, haklısın.

Non-stop kıvır sen, başarılı olduğun tek alan gibi duruyor :p

Edit: Konu yeterince dağıldı, gelip daha da laf atan olmazsa daha fazla yazmayı düşünmüyorum buna. Yapılan ayıp ama, bunu inkar edenler kendini sorgulasın biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio valla başta bi tepki göstermiştim de, bi hata bi dikkatsizlik falan varsa olayın içinde, tepki konulcak bişey yokmuş ortada, pek bişi dememiş olsam da özür dilerim kendi adıma.
ama yaptığın da saçma bişey olmuş, insanların "la noliy?" demesi normal :)
tabi suyunu çıkaran da bol olmuş, o ayıptır, buralarda garip gelmiyo gerçi o da be.

ilk mesajdaki durumdan daha eğlenceli olmuştu ama olaylar bi ara :P
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

harrykewell said:

şu kadar tenha bir ortamda herkes herkesin ne olduğunu gayet iyi biliyor zaten, bunları dillendirerek bir isyana döndürmenin manası yok bence, boşuna dememişler ;

çingeneye kral yapmışlar tutmuş babasını kesmiş...

Evet, içinde Baggio geçmediği için kesinlikle bana etmemişsin bu lafı, haklısın.

Non-stop kıvır sen, başarılı olduğun tek alan gibi duruyor :p

tekrar söylüyorum, laf ortada öylece duruyor, yakıştıran buyursun alsın...

ayrıca senin bana bugüne kadarki ithamların içinde hiç gıkımı çıkarmadım, fakat ben ortaya bir laf edince yine herkesi bir kenara bırakıp olanca gücünle bana yüklenmeye başladın, ama bak ben yine de sana kızmıyorum :)

ve sana bir tavsiye ;

bir işi yapacaksan eğer hakkını ver, ne ekmek yediğin yere ihanet et ne de gönlünü eğlendirdiğin, eli işte gözü oynaşta olmak hoş bir şey değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

İlkokul seviyesi "ehe ben ortaya attım qanqam" tribi ile "iş yaşamı şöyle böyledir" tarzı ukala tavsiyeleri bir mesajda birleştirmişsin, birini seç öyle devam et hayatına istersen, her telden çalma. İşim varken yapmıyor olacak kadar umrumda değilsin zaten de, durum böyle olsa 2 saat kafanıza göre ahkam kesemezdiniz zaten, hatamı farkedip 30 saniye içinde düzeltmiş olurdum durumu.

Kimsenin "la noliy" demesine laf etmiyorum zaten de, bir mod başka bir modun mesajını editlerse ilk tepki özel mesaj ya da mod bölümünde verilir mesela, orta yerde "oha terbiyesiz" deyip milleti de gazlamak yerine. Bu olayın Rew'e bakan boyutu. Hiçbir açıklama beklemeden aç kurt gibi saldırıp, en ağır olası tepkileri verenler de kullanıcı boyutu.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

...
İşim varken yapmıyor olacak kadar umrumda değilsin zaten de, durum böyle olsa 2 saat kafanıza göre ahkam kesemezdiniz zaten, hatamı farkedip 30 saniye içinde düzeltmiş olurdum durumu.

....

Bak yine aynı hatayı yapıyorsun, onca işinin arasında alel acele ve sinirle bana cevap vermeye çalışıyorsun, e sonra tabi bende ne demek istediğini anlamıyorum,

burada ne demek istediğini söyler misin ?
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

Buyse said:

e demek ki böyle bir izlenim bırakmışsın. kimse yadırgamadı senin yaptığını. "yok artık baggio yapmaz böyle şeyler" demedi. hata yine sende.

valla ben gayet "baggio bu, yapmıştır valla" dedim.

düzgün giden topikleri bile flame'leyen bi alan yetkilisi olduğu için kendisi, şaşırmadım hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla büyütmeye gerek yok.

Baggio yanlışlıkla edit yapmış işte quote yerine. Yazacağı mesaj da bir edit sonrası açıklamaya çok uygun olunca herkes bilinçli yaptığını düşünmüş (ben dahil.). İnsanların başta bunun hata olduğunu anlamamaları normal.

Şimdi bilinçli olarak yapılsa çok çirkin, terbiyesizce bir şey olurdu, insanlar da o yüzden tepki göstermişler, ama öyle değilmiş, zaten yanlış anlaşılma olmuş, ortada bir problem yok.

Ha o arada fazla sert tepkiler var evet, olur öyle, insan bir anda kızabiliyor. İki tarafın da suçlanacak bir tarafı yok bana göre pek.

Yani tamam işin aslını öğrenmeden tepki gösterilmesi hata, ama hani olan şey de akla hemen gelebilecek bir durum değil ki, o yüzden de yanlış anlaşılma da doğal. Unutmak en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

....
Ha o arada fazla sert tepkiler var evet, olur öyle, insan bir anda kızabiliyor. İki tarafın da suçlanacak bir tarafı yok bana göre pek.

....

bütün insanların tepkileri orada olduğu gibi duruyor iken kendi koyduğun tepkiyi ve sarf ettiğin sözleri ortadan kaldırman çok yanlış, onları da geri yerine koy ki herkes olayı bütün çıplaklığı ile analiz edebilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana kalsa hepsini silerdim, ayıp oldu çünkü Baggio'ya, her ne kadar hata sonucu olsa da... Dediğim gibi tepki gösterenler suçlanamaz, çünkü olay kazara olduğu açıklanana kadar bilinçli gibi duruyordu. Sonrasında sordum tüm tepkileri sileyim mi diye, kendisi de anlatmış işte, o da yok abi kalsın dedi. Ama en azından kendiminkini sileyim dedim kaldırdım. Ha, çok ağır değildi, olayın bilinçli yapıldığını farzederek "terbiyesizlik" olarak nitelendirmiştim. Lazımsa kendi tepkim burada da yazayım dursun tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

ne güzel lan işte 2 takım şampiyon olmuş alala :D

o şampiyonluktan snr gs 3 sene üst üste şampiyon olmuştur ayrıca. o 3 sene şampiyonluktan snr ise 14 yıl beklemiş 86-87 senesinde tekrar şampiyonluğa ulaşmıştır yine 2 sene üst üste derwall ile diyip bu gereksiz ama güzel ayrıntıyla bitiriyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...