toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 patladı galiba oyun, login olamıyorum ne oyunda ne de webde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 arada gidiyor oyun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 update gelicek kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 forumda delirdi millet. biri önümüzdeki 24 saat icinde acılacak dedi ama yetkili falan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben de girebilir miyim clana, noobum ama eglenceliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 abvblizzard said: Arkadaşlar bildiğiniz gibi dün bir clan kuruldu bu clan paticik clanı ancak paticiğin clanı değil sadece patileri alıyoruz ama tüm patileri almıyoruz. çok hıyar değilseniz bi selama bakar tabi öyle seçmece aldığımız yok yanlış anlaşışmasın. Sadete gelirsek, çok fazla pati var oyunda ve birileri dışarda kalıyor. Biz yıllardır dota oynayan insanlar olarak kankalarımız dışarda kalsın istemiyoruz. Bu yüzden insanlar gelince güzelce çıkmanızı isteyebiliriz, kişisel bişey yok hepinizi seviyoruz. Wc3 serverında yıllarca drama döndü yok efendim serverın kralı cart curt.Böyle şeyler olmasın lütfen Teşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Server ser veriyor sır vermiyor, sağlam dağılmışlar. Gerçi geçen gün ki Database dağılma hadisesinde toparlamışlardı hızlıca. Since 2009 logosuna da bittim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 The_Delucian said: durduk yere neden gereksiz yorum yapmasakda insanın asabını bozmasak ? niye hakaret etme ihtiyacı duyuyorsun ? terbiyesizligin luzumu yok, Ozür ve duzeltme bekliyorum, dingilmis ... Durduk yere gereksiz yorum yapan sensin birader. Seni clana çağıran mı oldu da "Hayatta gelmem" triplerine giriyorsun. Kendi kendine gelin güvey olmuşsun, şimdi de ağlıyorsun. Tatmin olmadıysan AnaninAmi'na mesaj at, düzeltmeleri yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 başlığa cılkı çıkarılmamış argo kullanımı çerçevesinde dokunmadık ama bu kimseye orta yere hakaret etme hakkı tanındığı ya da cılkı çıkarılacak ölçüde resim konabileceği anlamına gelmiyor. mesajlarımızı sağduyu süzgecinden geçirerek atmaya özen gösterelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 key :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 key verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kalbinin keyini verirmisin ha? afdsgf fistan saolsun verdi key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 key pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sana 20 milyon olur fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 KABUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 saati mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 annen! daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 annen, en basit kaçış lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 250 mbmış len. 25 dakkas sorna akıyorum, uyuymazsam tabi hehe. tenkyu fistan pm kutun dolu burdan teşekkür edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ya ben de diger pc'deyim setupı da yok oyunun indireyim dedim 44'le falan cekiyo. torrentten bakıyım bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hade hon +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Guild adı çok başarılı. Eğer oyuna başlarsam size katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 dun gece son oyuna baslamadan laptopa bi haller oldu elektrik kesilir gibi bi anda kapandi ve acilmiyor artik :s benim hon seruveni cabuk bitti 256 ramli pcye kaldim malesef. laptopu yaptirana kadarda oyun betaliktan cikar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 abvblizzard said: abvblizzard said: Arkadaşlar bildiğiniz gibi dün bir clan kuruldu bu clan paticik clanı ancak paticiğin clanı değil sadece patileri alıyoruz ama tüm patileri almıyoruz. çok hıyar değilseniz bi selama bakar tabi öyle seçmece aldığımız yok yanlış anlaşışmasın. Sadete gelirsek, çok fazla pati var oyunda ve birileri dışarda kalıyor. Biz yıllardır dota oynayan insanlar olarak kankalarımız dışarda kalsın istemiyoruz. Bu yüzden insanlar gelince güzelce çıkmanızı isteyebiliriz, kişisel bişey yok hepinizi seviyoruz. Wc3 serverında yıllarca drama döndü yok efendim serverın kralı cart curt.Böyle şeyler olmasın lütfen Teşek eko klas'ını ortaya koydu. son anda 7 defa ölen szass, hon'un blackchaos u ünvanını alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar