eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Maltepe Üniversitesi'nde girişte bir Atatürk büstü vardır giden, okuyan bilir. En az 15 gün önce, o büst kaldırıldı ve yerine başka bir heykel koyuldu ve başka bir yere de taşınmadı. RTE'ye fahri doktoralık verilen törenden sonraya denk gelişi ve benzer zamanlarda hukuk ve iktisat dekanlarının görevden alınışı da dikkat çekici, okulda kürt açılıyla alakalı oluşuyla ilgili söylentiler dolaşıyor. Bu konu basında yer almadı ve bi şekilde bilinmesi gerekiyor. Hassasiyetinize ve mümkünse tepkilerinize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bedrettin dalan satın almamış mıydı maltepe üni yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sabancı'da da yok diye çok tantana olmuştu zamanında. öğrencilerden birinin getirdiği büst dışarı çıkartıldı falan. çok üstümüze gelindi o zamanlar ama işte, sonra gösteri merkezinin duvarına bişiler çiziktirdik geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 şimdi arattım da bulamadım bunla ilgili bir haber.haberlerde de görmedim gerçekten. okula hiç gitmedm ama büstün kaldırılmasının ne manası var onu çözemedim.yuh yani.atatürk resimlerinin indirilmeye çalışılması skandalından sonra üniversitelerdeki büstlerede mi taktılar. bizim okuldan da fahri doktora almıştı evlat acısı gibi oturmuştu içime maltepeden de almış doktora oh ne güzel. bu arada kaldırmışlardır valla inanıyorum ben. fahri doktora almaya geldiği gün okuldaydım ben öğrencilere davranışlarını gördüm.nasıl sürüklendiğini gördüm.yunus söylet denen herifin nasıl rektör olduğunu biliyoruz.dolayısıyla dekan alınması falan şaşırmıyorum artık.lanet olsun. bu arada okulda tepki gösteren yok mu hiç? adk falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Voys said: bedrettin dalan satın almamış mıydı maltepe üni yi? yok hüseyin şimşek'in edit: bedrettin dalan ortakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Oha ben Maltepe'de okuyorum? Haberim yok bunlardan ne ara olmuş? Yarın okula gidicem bakarım büste. Okula 2. mescid yapılıyor şuan hatta bitmiştir, ondan haberim var. Bu yılki mezuniyete tayyip de geldi ondan da haberim var. Noluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Maltepe hemen dibimdeki bir üniversite ama haberim falan yok bunlardan. Sabancı'da bir ara entellik olsun diye birşeyler olduğunu hatırlıyorum fakat maltepe'nin gazını çözemedim eheh. Benim ünide hükümeti sever sevmesine ama doktoradır, büst kaldırmadır vs.dir şeklinde abartmıyorlar neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Yeditepe'yi de alacaklar deniyor. Hatta devlet ünisi yapacaklar falan. Vakıf üniversiteleri zaten hükümet kontrolünde. Yeditepe'de Dalan yüzünden en çok ele geçirilmek istenen üniversite. "Atatürk Rönesansını devam ettiren üniversite" sloganı için bile bu üniversiteyi almak istediklerine eminim. Zaten biliyosunuz Dalan Ergenekon'un 1 numarası :D. En kötü ilk 3'tedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Abi burda yakınmışsınızda siz napıyorsunuz bu olan bitenlere. Burada yazacağınıza adam gibi gösterseniz ya tepkinizi. Fahri doktora aldığında öyle izlediniz mi Tayyibi. Büst'ün kaldırılmış olduğunu gördüğünüzde öyle geçip gittiniz mi çıksanız ya rektörün karşısına. Deniz Gezmiş mezardan mı çıkıp savunacak Atatürk'ü, ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 dostum gelip burdan bıdı bıdı yapmak kolay. sen istanbul üniversitesindeki olayları biliyor musun? o gün fahri doktora töreninde neler oldu haberin var mı? çimlerde oturan zavallım öğrencileri nasıl sürüklediler? sınavım olduğu halde kendi çapımda sövdüm diye polis önümü kesti beni sınava sokmuyolardı? zaten öğrenci kollektifindeyim yeterınce elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum eylemlere destek veriyorum ama........ HER ZAMAN HAKLI OLMAK YETMİYOR GÜÇLÜ DE OLMAK LAZIM OK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Evet evet, Deniz Gezmiş olalım, adam kaçırıp öldürelim, ülkeyi kurtarırız bir şekilde. Dişe diş kana kan. Şimdi bunu yazdım 300 aydınlık insan toplanır bana küfredip içlerini rahatlatırlar, ardından yarın kalkıp küfür ettikleri kapitalizmin ciplerinde işlerine giderler. Radyo'da Power Fm: Hadi hop covannnaa hadiii hopp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 joker komiksin cidden baya komiksin deniz gezmiş adam kaçırdı diye laf ederken sen hangi katliamdın mechullerinin yanındasın baya merakımı cezbetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Çokakıllıadam said: Abi burda yakınmışsınızda siz napıyorsunuz bu olan bitenlere. Burada yazacağınıza adam gibi gösterseniz ya tepkinizi. Fahri doktora aldığında öyle izlediniz mi Tayyibi. Büst'ün kaldırılmış olduğunu gördüğünüzde öyle geçip gittiniz mi çıksanız ya rektörün karşısına. Deniz Gezmiş mezardan mı çıkıp savunacak Atatürk'ü, ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki. ben istanbul üni mezunuyum maltepeli değilim öncelikle bunu söyliyim ama illa o okulun öğrencileri tepki göstercek diye bişey yok istanbula geldi tayyip ama kapıda coplar girdi arkadaşlarımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Arkadaşlar Maltepe Üniversitesi, rektörünün yeteneksiz yiğenini grafik tasarımda burslu okuttuğu bir okul. Kimin karşısına çıkacaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 deniz biliyo işte ben o copların insanların kafasında gözünde nasıl patladığını gördüm. siyasal bilgilerde kilitli kaldım sağ-sol çatışmasında.polisler camları nasıl kırdı nasıl arkadaşımın kafasını yardılar. nasıl muamele yapılıyor görüyorum. fahri doktora günü de rezaletti.arkadaşlarımı sürüklediler. polisler önümü kesti ya.sen kimsin geçirmiyosun beni okuldan çıkartmıyosun? tepki gösterilir tabi,pısıp oturmak nedir?tabi ki karşı çıktığın şeyde göstericeksin tepkini.fakat tekrar söylüyorum işte haklı olmak yetmiyor güçlü de olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ya ben anlamıyorum atatürk büstü meb'de kanun mecburi yök'te değil mi acaba değilse hiç mi değildi ya da ne zaman değişti değiştiyse sn 7 yıl içinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Yalnız arkadaşlar şöyle birşey var, Maltepe Üniversitesi'ndeki Atatürk heykeli Atatürk'den başka herkese benziyordu. Hatta internette bile bununla ilgili şikayetler var. Yenisini koymak amacıyla veya yanlış olduğu için de kaldırmış olabilirler bilemiyorum her açıdan düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yenisini yaptırırsın öyle kaldırır koyarsın, yerine başka heykel koymazsın, 15-20 gün bekletmezsin bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Sen bu bilgiyi nerden aldın kendin mi gördün? Ve bütün kampüsü dolaştın mı Atatürk heykeli var mı diye? Çok büyük bir yer. Heykelin kaldırıldığını gördükten 20 gün sonra okula uğradın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 üniversiteden arkadaşlar söylüyor, okulu da arastırmıslar bulamamışlar başka hem girişte olması gerek zaten o ayrı da kesin bilgi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Çokakıllıadam said: Abi burda yakınmışsınızda siz napıyorsunuz bu olan bitenlere. Burada yazacağınıza adam gibi gösterseniz ya tepkinizi. Fahri doktora aldığında öyle izlediniz mi Tayyibi. Büst'ün kaldırılmış olduğunu gördüğünüzde öyle geçip gittiniz mi çıksanız ya rektörün karşısına. Deniz Gezmiş mezardan mı çıkıp savunacak Atatürk'ü, ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki. +sonsuza dogru giden egri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Hersey sirayla zaman icerisinde kaldirilip veya degistirilip istedikleri cizgide ilerliyorlar. Amaan kürtce tv nolcak bana zarari yok onlar da kendi dilinde izlesin. Ehh gözlerimizi türbana da alistirdilar heryerde türbanli calistirarak. Ne mutlu Türküm diyene, hmm Atatürk'ün sözü buna da bir kilif bulup kaldiralim, adami sembolize eden her sey icin bir kilif bulun arkadaslar sirayla kaldiririz. Bir uni'de büstünü kaldiralim bakalim milletin nabzini ölcelim. "-20 gün oldu ses yok" Tamam caktirmadan az ses getirecek uni'lerdekilerdi yavas yavas toplayip yerine Türk büyüklerinin büstlerini dikin ki cok siritmasin olay. Yüzün gözüküyor hanim, adam gibi kapa heryerini yoksa keserim seni allahima! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 taammda o heykelin daha önce durduğu yer "Marmara eğitim kurumalrı" girişi yani burası sadece üniversiteden oluşmuyor içinde kongre merkezi ve ilköğretim bölümü de var büst ile alakalı daha başka bir proje varmış sakin marmara eğitim kurumları henüz düşmedi tayyibi çağırma nedeni de daha çok maltepeden okula akdar olan yolun durumunun gösterilmesi gibi çevresel sorunalrın aktarılması fahri doktorayı bilmeyeceğim sabah istanbul üni verdi diye gazla mı veridler ne çözemedim (nasıl olsa birisi bverd ibiz de verelim" ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bu arada takiyye yapacak olan en son okuldur marmara eğitim kurumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kedi götünü görmüş yaram var demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar