Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Aklıma yine bizim 280le şahinle tırın altından geçen arkadaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ayril ceksin cezasini nedir ya ahahahahah kafasina sapka tak gonder kosede dursun sirti sinifa donuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Terket üz onu demek istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 lan bende hep derim ne olur benim ki de gittigi yerde kalsa dönmese ama hep geri gelir.olm hayatınızı yasayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 abi, adamin derdini bosverin de, ne berbat bi teknoloji lan bu. privacy hede hodo yani. gerci takip ettigin tarafin da mutlaka imzasi falan gerekiyordur, ama yine de, nasil teknoloji abi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Rakursi said: Ya problem şu ki çok iyi anlaşmamız herşeyin güzel gitmesi ve bonus olarak kızın yalan alışkanlığı. Nasıl konuşulur düzeltilir ki bu bilemiyorum valla. Zor işler zorr düzeltemezsin, önce bunu anla. anca kendin yipranirsin, psikologluk olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 pardon yas kacti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Rakursi said: bonus olarak kızın yalan alışkanlığı. Nasıl konuşulur düzeltilir ki bu bilemiyorum valla. bu bir hastalık. mitomani-yalan söyleme hastalığı. gerekli gereksiz heryerde yalan söylemesi falan,araştır biraz. hatta buldum bak. Mitomani çoğunlukla hastanın dikkat çekip odak noktası haline gelmek adına yapmaya başladığı yalan söyleme alışkanlığının giderek hiçbir nedene gerek duyulmadan devam etmesi ve dozunun artmasıdır. Hastalık bazen diğer ruhsal hastalıklar ya da kişilik bozuklukları ile beraber geldiğinden ilk bakışta ayırdına varılamayabilir. Mitomaninin en çok eşlik ettiği hastalık histrionik kişilik bozukluğudur. Bu hastaların tek amacı vardır odak noktası olmak. Dikkatleri üzerine çekmek için yoğun bir istek ve arzu duyan kişi bunu başarabilmek adına olayları inanaılmayacak derecede büyütmeye, abartmaya, dramatize etmeye başlar. Bunu sağlamak için de mecburen yalan söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kizi alip psikologa götür. daha mantikli. yoksa yakinda sen gitcen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 oha adam bir soru sormus herkes hemen ayril doktora git ne yaptiniz lan evli olsa yuvasi yikilmisti. ya kiz belki yalan söylemiyor, belki yalan söylemesinin nedeni kiza baski yapmasi nefes aldirmamasi olamaz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 # Konumunu izlemek istediğim yakınlarımı nasıl davet ederim ? DAVET boşluk cep telefonu yazın 5255'e gönderin. Örnek: DAVET 5XXXXXXXXX Güvenlik nedeniyle talepleriniz 1-2 saat içerisinde karşı tarafa ulaşacaktır. Davet mesajları ÜCRETSİZDİR. Davet talebiniz, 2 gün içerisinde gönderdiğiniz kullanıcı tarafından onaylanmıyorsa, GEÇERSİZ SAYILACAKTIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ya böyle paranoyaları görünce bi garip oluyorum. uzun süredir süren bi ilişkim var ve sevgilim tam 770km. uzaklıkta okuyo. yeri geliyo ayda 1 kere görüşüyoruz. yeri geliyo 3 ay hergün beraberiz. ama genelde kışları okul dolayısıyla ayrıyız. ve bigünden bi güne, ne o bana böyle bişey ima etti ne de ben ona. ben dışarı cıkıyorum şuraya gidicem şunlarla gidicem dediğinde bile olmadı. sonucta birbirimizin ortamlarından uzağız. ama birbirimizi çok seviyoruz ve mutlu bi ilişkimiz var. kaç senedir aklıma böyle bi paranoya gelmedi. ya önce bu kendine olan güvensizliğin senin bence. git bi aynaya bak güven kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 la karaburun 1 saatlik yok izmir merkezden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Eleman seni aldatıyo Böjeek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hehe nerden anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Bence sevgilisi şuan yanında ama okuyamıyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Kız über salak değilse en başta zaten sana 1 gün geç geliyorum der, gidip ekstra plan yapıp dikkatini çekmez. Yok yani çevremdeki aldatanlardan biliyorum, ekstra sıradışı bir olay genelde en az şüphe çekecek şeydir. Ayrıca güvenen aptaldır, insan doğasının güvenilecek bir tarafı da yoktur. Paranoya yapıyorsun diyenlere takma, lakin bu kadar da takma, aldatırsa kendini aldatır, basarsın tekmeyi. Gezen üzerinde 3 milyarın üzerinde kadın var, bir tanesine mi takılı kaldın derler adama. Bu post çok ukte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 iftar pidesi gibi sıcak sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 paranoyağın da ötesine geçmişin. belki bir tanıdıkları var onları ziyaret edecekler zevkine mi gidiyorlar illa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bende kendimi paranoyak sanirdim tesekkurler dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Bu kadar merak ediyorsan niye sormuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Optimum ilişkide biraz paranoyaklık ama biraz da güven lazım. Çünkü çok güven verirsen "ulan nasolsa bana güveniyo" diyip kız her haltı yiyebilir. Çok paranoyak davranırsan da kızın birey olma egosu yeterli derecede tatmin olmaz "eeh ayrılak lan" der. Mademki ilişkide bu ikisi de lazım, ilişki fonksiyonunu bu ikisinin çarpımı olarak düşünebiliriz. İlişkinin başında genelde güven düşük buna karşılık paranoya yüksektir. Zaman geçtikçe güven artar, dolaylı olarak paranoya da düşer. İlişki süresince öyle bir A noktası vardır ki fonksiyonu maksimize eder. Bu noktada güven ve paranoya birbirine eşittir. Yani hem güveneceksin, güvendiğin kadar da şüphen olacak. Ama güven ve paranoya lineer bir şekilde hareket ederse görülüyorki ilişkide eninde sonunda bir A noktasına ulaşılıyor ve A noktasından sonra yüksek güven ve düşük paranoya ile ilişki devam ediyor. Ondan sonra da "ay 5 yıllık ilişkide de insan aldatır mı ayıp valla, vay orospu zilli" gibi durumlar ortaya çıkıyor. Bu durumun yaşanmaması için gereken nedir? A noktasına ulaşma süresini uzatmak. Yani şu hale gelmesi lazım, Bunun olması için de daha yavaş artan bir güven ve daha yavaş azalan bir paranoya gerekir. Eğer ki bu ilişkide A noktasını mükemmel derecede ileri taşımak istersek de A noktamızı sonsuzda oluşturmamız gerekir (Böylece ilişki sonsuza dek sürecektir). Bu durumda da lineer olmayan güven ve paranoya eğrileri gerekir. Şu şekilde, Yani kız arkadaşınıza güveninizin arttığını hissettireceksiniz, aynı zamanda paranoyanızın azaldığını hissettireceksiniz, fakat bu işlemlerin hızı gitgide azalacak. Böylece kız hiçbir zaman "ay nasolsa bana güveniyo, sağa sola vereyim" diyemeyecek. Aynı zamanda "öf beni rahat bırak" da diyemeyecek çünkü görecek ki sizin paranoyanız her zaman (yavaşlayarak da olsa) azalıyor. Kız artık sonsuza kadar sizindir, afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bravo +rep özlemişim grafikli güzel bi yorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sağa sola vereyim ne lan ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar