ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=123536734024&ref=nf Ne diyeceğimi bilemedim
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Hahahahaha olm bu ne lan nerden buluyosun böyle şeyleri
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ahahah daha önce izlemiştim. süper :D
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 aynen. arabeske gectigi an kapattım ve önüme egdim kafamı.
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ne arabeski ya.. adamlar zikir/huu çekme olayına girip geyik yapmışlar. her pkuda arabesk sanmayın..
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 en sonlara dogru uzata uzata soylemeye calistigi seye zikir mi diyosun sen simdi? kk
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 o.O ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH diye arabesk varmı arkadaşım?? zikir yapar gibi geyik çevirmişler. bi daha izle istersen. adamlar bariz zikir tşşaağı geçmişler arka planda.. siz diosunuz arabesk. neyin ne olduunu bilmeden bıdı bıdı.. kk bak edit giriyorum sonra salak salak knouşmayın diye.. orda ne arabeski savunuyorum ne de zikri.. hayır biliyorum çünkü bi malak gelcek sen dincimisin dicek ya da arabeskçimisn vs dicek.. videoyu yapanlar zikire benzetmrk istemiş ve benzetmiş. yukardaki arkadş demiş ki o arabesk. ben de dedimki arabeskle alakası yoktur, zikirdir.. bu kadar. kk
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oricinalini verelim http://www.youtube.com/watch?v=PbFUsZcfSSA
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ne kasmıssın dragonmax ahahaha. rahat ol az. lol
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yok hacı :( ne desem hemem sen bunu savunuyosun diolar. vizyonda bi filme beenmedim dedim. adamlar geldi (ekipce çalışıyolar, çete sanırım) post atarken BENCE de diye darp etmeye çalıştılar na böle kaldım o.O a böle işte.. bişey yazmaya korkar oldum valla :(
keldron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 İlahi zaten sözlerini degiştirdikleri sdf.Tartıstıgınız seye bak :)
Öne çıkan mesajlar