ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=123536734024&ref=nf Ne diyeceğimi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Hahahahaha olm bu ne lan nerden buluyosun böyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ahahah daha önce izlemiştim. süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 çok reziller lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sonuna kadar dayanamadım.çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 aynen. arabeske gectigi an kapattım ve önüme egdim kafamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ne arabeski ya.. adamlar zikir/huu çekme olayına girip geyik yapmışlar. her pkuda arabesk sanmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bu insanlar kim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 en sonlara dogru uzata uzata soylemeye calistigi seye zikir mi diyosun sen simdi? kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 o.O ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH diye arabesk varmı arkadaşım?? zikir yapar gibi geyik çevirmişler. bi daha izle istersen. adamlar bariz zikir tşşaağı geçmişler arka planda.. siz diosunuz arabesk. neyin ne olduunu bilmeden bıdı bıdı.. kk bak edit giriyorum sonra salak salak knouşmayın diye.. orda ne arabeski savunuyorum ne de zikri.. hayır biliyorum çünkü bi malak gelcek sen dincimisin dicek ya da arabeskçimisn vs dicek.. videoyu yapanlar zikire benzetmrk istemiş ve benzetmiş. yukardaki arkadş demiş ki o arabesk. ben de dedimki arabeskle alakası yoktur, zikirdir.. bu kadar. kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 auhauhauah tekrar güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oricinalini verelim http://www.youtube.com/watch?v=PbFUsZcfSSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ne kasmıssın dragonmax ahahaha. rahat ol az. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yok hacı :( ne desem hemem sen bunu savunuyosun diolar. vizyonda bi filme beenmedim dedim. adamlar geldi (ekipce çalışıyolar, çete sanırım) post atarken BENCE de diye darp etmeye çalıştılar na böle kaldım o.O a böle işte.. bişey yazmaya korkar oldum valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 abaza gençlik reloaded ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 4:20 - proof of zikir B)- lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 İlahi zaten sözlerini degiştirdikleri sdf.Tartıstıgınız seye bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar