Edge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bileğime ' رب اغفر ذنوبي ' şunu yazdırmak istiyorum büyük bir şey değil sadece hatları belli olsun yeter,bursada nerede yaptırmalıyım ve ne kadara mal olur bana bilgisi olan varmı ? ggbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ne o lan ihlas suresi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bi tek ilk kelimeden rabbehavera gibi bişi çıkardım yamuldum yada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sirtina kocaman PIISMILLAAHIEARAHMANIRAHIM yazdirmak lazim esasen.(of yazarken cok zorlandim) ya da gögsüne Allah (C.C) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 en son allah dövmesi yaptıran adamı öldürdülerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 taslayarak mi? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sedat peker öldürtmüş diyolar. adamın adı oğuz atak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 arap şükrü sokağından dümdüz kopunca orda bi dövmeci var mehmetmeydi amcanın adı neydi kuzen 2 dövme yaptırdı oraya bi yamukluk olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Allahım günahlarımı affet yazıyor orda.. İngilizcesi pek bi klişe olur diye arapça düşünüyorum.. Arapşükrünün ordakini biliyorumda ne biliyim ufacık yer güvenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 vaniLLe said: sirtina kocaman PIISMILLAAHIEARAHMANIRAHIM yazdirmak lazim esasen.(of yazarken cok zorlandim) ya da gögsüne Allah (C.C) Yazarken zorlanman senin ayıbın,yada bu konuda dalga geçiyor olman.. Ah ama tabi asiyiz farklıyız haklısın senide anlıyorum... Velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Gonuşma leynnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 uu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 O ye mann o ye maan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 adam doğru söylemiş asi veletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philip Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ne zannettin yapraaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yeni üyeler neden bu kadar bane susamış oluyo anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Edge said: vaniLLe said: sirtina kocaman PIISMILLAAHIEARAHMANIRAHIM yazdirmak lazim esasen.(of yazarken cok zorlandim) ya da gögsüne Allah (C.C) Yazarken zorlanman senin ayıbın,yada bu konuda dalga geçiyor olman.. Ah ama tabi asiyiz farklıyız haklısın senide anlıyorum... Velet LA HAVLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 VE LA VANILLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 aahahhahaha good troll is good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 allaha gülenin allah kadar aklı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 DAMN WERE GOOD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 aquila said: yeni üyeler neden bu kadar bane susamış oluyo anlamış değilim. cahil cesareti,söz meclisten dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ginaly said: allaha gülenin allah kadar aklı yoktur. ahahahaha fetullah gulenli de iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Frantic said: aquila said: yeni üyeler neden bu kadar bane susamış oluyo anlamış değilim. cahil cesareti,söz meclisten dışarı Sen mahallende yakar top oynarken ben paticikteydim merak etme,şifremi unuttuğum için yeni aldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar