Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 (anime memelerinden rahatsız olan varsa bakmasın) http://www.gametrailers.com/user-movie/anime-boob-jiggle-montage/280627 Videodaki animeleri sırasıyla söyleyebilecek nerd var mıdır merak ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hentai haricindekiler: 6. saniye Shinkon Gattai Godannar 10. saniye Burn Up 12. saniye Cowboy Bebop Movie 21. saniye Voltage Fighter Gowcaizer 27. saniye TTGL 31. saniye Samurai Champloo 32. saniye Shin Seiki Evangelion (olması lazım yüzü görmediğim için tahmini konuştum) 35. saniye yine Burn Up 44. saniye Mobile Suit Gundam SEED/SEED DESTINY 50. saniye Eiken 52. saniye Mobile Suit Victory Gundam 53. saniye Ikki Tousen 1. dakika 1. saniye Pokemon 1. dakika 9. saniye yine Burn Up 1. dakika 14. saniye yine Eiken 1. dakika 22. saniye Dragonball 1. dakika 23. saniye Oruchuban Ebichu 1. dakika 26. saniye Melancholy of Suzumiya Haruhi 1. dakika 34. saniye Full Metal Panic 1. dakika 41. saniye Fatal Fury Movie 1. dakika 43. saniye yine Shin Seiki Evangelion 1. dakika 49. saniye Love Hina 1. dakika 56. saniye Hami Hime/Otome 1. dakika 59. saniye Otaku no Video 2. dakika 14. saniye yine Otaku no Video 2. dakika 17. saniye yine Eiken 2. dakika 17. saniye yine Mai Hime/Otome tüm animelerin listesi videonun altında yazıyor (elbette zamanlamasız olarak) gözümden kaçanlar olabilir işyerinde göz ucuyla videoyu sadece 1 kere izleyince bu kadar oldu ayrıca Orguss'u 3-4 yerde debut gördüm sanki, ama o sahneler çok ani geçtiği için zaman veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Buna bile helal olsun hehehe :) Ben şeyi merak ettim, 22. saniye'deki mavi çizgili olan (One Piece olabilir mi), 24. saniyedeki pembeli, 42. saniye'deki siyah tşörtlü, 48. saniye'deki beyaz tşört mavi şortlu, 51. saniyedeki mavi gömlekli. sanki o dizileri daha önce izlemiştim ama adları aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 said: I spent two years making this video. naze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Akumanın bilmediklerinden birkaç tane söyliyim. Bazıları yanlış olabilir 3. Green Green 15. Akiba Girls 20. ZnT 20. Kanokon 24. Bible Black Gaiden 24. Dalgalı sarışın saçlı hatun Golden Boy 25. Ahogeli hatun sekirei 28. Koihime Musou 28. Ceket açan Kanokon 31. Pompayla pad şişirme School days 33. Akiba Girls 33. Boku no Piko olabilir. Oğlanın saçı benziyor ama onu izliycek kadar hasta değilim, kesin bişey söyliyemiyorum 38. Angel Bladelerden biri olması lazım canavar gibi olanın 39. R.O.D 41. transformasyon sahnesi tlr 42. Black Lagoon siyahlı dediğin Revy 43. ZnT 44. Green Green 45. Ninomiya-kun 46. Wife with Wife gibi bişey olması lazım 47. Discipline the Record of a Crusade 48. Chobits 49. Green Green olması lazım 49. Cowboy Bebop 51 Golden Boy 55. Kanokon 56. Amazing Nurse Nanako 57. Kamen no Maid Guy 57. Kanokon 59. Vandred 60. Amazing Nurse Nanako 62. Marimite 66. Amazing Nurse Nanako 68. Slayers 68. Koşan kız Umisho 73. Golden Boy 75. Stop You Are Under Arrest 76. Amazing Nurse Nanako 79. Chobits veya Kiminozo elemanın surat belli olmuyor 82. Elfen Lied 90. Mai Hime 96. Azumanga Daioh 96. Yeşil saçlı Bible Black Only 98. Bible Black 98. Cleavage 99. Discipline the Record of a Crusade 101. End of Evangelion 102. Front Innocent 103. FMA Winry galiba 104. Genshiken 105. Gunbuster 106. Hellsing OVA 106. Yeşil saçlı Higurashi no Naku Koro ni - Rei 107. Millenium Actress 108. Negima 111. Sekirei 116. Mai Otome 117. Negima 118. Mezza Forte 119. Sekirei 120. Outlaw Star 121. Onegai Teacher 124. Amazing Nurse Nanako 125. Slayers 126. Tenjou Tenge 126. ZnT 126. Magical Shopping District 128. Bible Black Only 129. Angel Bladelerden biri 131. Green Green 131. Higurashi no Naku Koro ni 133. Kanokon 133. Kamen no Maid Guy 134. Kanokon 136. Ninomiya-kun 136. Suzumiya Haruhi no Yuutsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Meme yapmış bu :D jikleyi çıkarıp takmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 drop dead kaede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 2 katına çıkartırım o listeyi de sırf memesine bakıp kız tanınmazki arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kaede said: sırf memesine bakıp kız tanınmazki arkadaş işte nerd'lüğün sırrı da orda :P o değil de liste videoda gösterilen süre mi yoksa dakika->sn mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 nerd değil arkadaşım, otaku. lütfen dikkat edelim bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 aykutdmn said: Meme yapmış bu :D jikleyi çıkarıp takmak lazım :D Eiken'dekiler zaten boob değil iniş takımı lastiği kategorisinde değerlendirilmeli dediğim gibi, göz ucuyla bakıp yazdım, adult'ları bilsem de saymadım, yoksa 2 katına çıkarırdım listeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bone said: o değil de liste videoda gösterilen süre mi yoksa dakika->sn mi? kaçıncı saniye olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bide o liste biraz şişirme olabilir. Bi kere izledim gerçi gözümden kaçmış olabilir ama mesela Viper GTS yi görmedim videoda listede ismi olmasına rağmen ki çok severim asakawa yuu sesiyle carrera yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Sam said: said: I spent two years making this video. naze.. ahahahaha adam uğraşmış ya tsunade sama yok ama olmamış(td) edit: sonuna bu sahneyi koysaymış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 boob degil oppai dir o dont pollute here with western shitto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kaede said: Bide o liste biraz şişirme olabilir. Bi kere izledim gerçi gözümden kaçmış olabilir ama mesela Viper GTS yi görmedim videoda listede ismi olmasına rağmen ki çok severim asakawa yuu sesiyle carrera yı Viper GTS'deki seiyuu kadrosu normal serilerde yok :) Konusuda süperdir, gülmekten yarılmıştım :) All Hail Akumatachi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Viktor said: boob degil oppai dir o dont pollute here with western shitto! ulan burası zaten western forum. Türkiye lan adamların batısında kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 INFIDELLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hadi ordan wakamoto çakması seni adfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar