Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 As of Thursday, August 13, 2009, the European Open Beta of Hello Kitty Online happily welcomes all users from Europe, Turkey and Russia to play for absolutely free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 AY CHOQ SHEQEEAR! :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yalnız o kadar MMO oynadım şu Install veya Download sırasında, Tutorial koyma harika bi fikir lan. O kadar oyun arasında Hello Kitty Online yapmış ya helal olsun japonlara DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Key istiyorum ben laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Aldığım ekran görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim: İsteyene buddykey verebilirim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 pvp nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ÇOK TATLI LAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paticik diye guild açsak kimse yadırgamaz FORUM MMO SUNU BULDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bende key alabilirmiyim denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 http://img145.imageshack.us/img145/5516/pedobear2ty0.jpg mehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kaede said: Paticik diye guild açsak kimse yadırgamaz FORUM MMO SUNU BULDU HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben de başladım nickim Mortik hue ama ya bu full screen olmuo mu 2 çözünürlük verdi ve benim lapotopun çözünürlüü 1366 768 olduu için böle garip oldu anladmı aşşşa tarafı göremiom ne kadar yukarı alsam da chat yazma ekranı start menusunun altında kalio ekranın altında kalio iice daha yukarı itemiom ! das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oynanır ki bu.. crafting de var.. housing de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sen oynarsan ben de oynarım utkom el ele koşarız bayırlarda yes mi? sdafsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 evet asdfs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mortis said: ben de başladım nickim Mortik hue ama ya bu full screen olmuo mu 2 çözünürlük verdi ve benim lapotopun çözünürlüü 1366 768 olduu için böle garip oldu anladmı aşşşa tarafı göremiom ne kadar yukarı alsam da chat yazma ekranı start menusunun altında kalio ekranın altında kalio iice daha yukarı itemiom ! das AMAGAD :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 lol girdim oyuna londraya gittim 13 yaşında bi ispanyol kızla tanıştım elena diye asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 13 mü? too old = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oha be ne ara indirdin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oha lan biz troll amacıyla açmıştık topiki. Cidden 2.7gb client indirip oynuyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Spyro said: oha be ne ara indirdin.. uyandın tebrik ediyorum ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oyun spoileri [img=http://img181.imageshack.us/img181/192/halpkitty.th.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ascraeus said: Spyro said: oha be ne ara indirdin.. uyandın tebrik ediyorum ehueh lan ben de sevinmiştim ciddi ciddi kankayla hello kitty oynayacağız deyu :(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Xenocide said: AHAHAH olum bu başlıkta herkes geyik yapıyor dimi nolur öyle diyin kimse dememiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 paticik için çok vahim günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar