Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

open beta server

sdeceokuyangenç

Öne çıkan mesajlar

Bende 12 oldum, server gayet guzel calisiyor. Your freedomla almanya uzerinden baglanirsaniz pinginiz -100 oluyor haberiniz olsun.

Bu arada adamlar oyunu inanilmaz gelistirmis optimazasyon olarak, zaten grafik motoru cok iyi ama bunun yaninda ben eskiden asya betasinda oynarken herseyi kisip oynuyor, yine de fps kaybi yasayip frame falan atiyodum, lagiyodum.

Simdi oyuna girdim, herseyi full quality yaptim (shadow dahil ki hicbir mmorpg'de shadow acabilmis bir insan degilimdir) ustunde utanmadan 2x AA actim ve cozunurlugu 1900x1200 yaptim, tik demedi alet 30 fps'nin altina dusmuyor, 300 fps'de 100 fps gibi hissediyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz araştırdım ama cevap bulamadım önceki sayfalarda,

bu cartes, perento vs gibi sunucuların olduğu liste bütün versiyonlar için mi geçerli yoksa sadece north america için mi? ben steam'den kaldırılmadan önce collector's hesabı almıştım ve o zamandan beri de client ekranında aion (north america) yazıyor, peki şimdi ben nerdeyim :p NA mı EU mu yoksa kore mi :D

release'den sonra kendimi NA sunucularında bulursam hoş olmaz da...

edit: pardon Guru ikinci sayfadaki mesajını şimdi gördüm hemen deniyorum ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Guru said:

fileplanet dan indirilen full client i kurdugunuzda default olarak US region a gore kuruyor, bunu duzeltmek cok kolay. Oyunu kurduktan sonra NCsoft launcher i calistirin, launcherdan aion u secip laucher in settings ayarlarinda "advanced" sekmesinde North America secilidir onu Europe olarak degistirin, sizden launcher i restart etmeniz istenecek, launcher i restart ettikten sonra launcherda ilk kurdugunuz aion un yaninda parantez icinde north america yazisini gorursunuz, birde "not installed" kisminda ayrica bir aion var o da europe versiyonu, onu secip sag tarafindaki icondan location a tiklayin ve ilk kurdugunuz (us client) aionun bulundugu dizinde bin32 klasorunun altinda aion.bin dosyasini secin, bir uyari cikacaktir "bu dizinde us client kurulu ustune yazmak istediginizden eminmisiniz" gibi.. buna evet diyip, yine "not installed" listesindeki aionun sagindaki oktan repair i secin, repair tamamlandiginda us client iniz eu olmus oluyor. B)-

PS: Aslinda basit bir islem ama detayli yazinca uzun gibi gozuktu :D

US'den EU'e cevirme clientinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...