Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

open beta server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
settings de europe secili, enteresan valla.

EU Client sahipleri, nereden download ettiniz ?

ben sitedeki torrent den indirdim, olmadi.
simdi fileplanet dan indiriyorum ( bir arkadasim bu client i indirip, EU olarak gordugnu soyledi )

Aksama kadar EU client i bir yerden bulup indirmem lazim su durumda.
Mesaj tarihi:
fileplanet dan indirilen full client i kurdugunuzda default olarak US region a gore kuruyor, bunu duzeltmek cok kolay. Oyunu kurduktan sonra NCsoft launcher i calistirin, launcherdan aion u secip laucher in settings ayarlarinda "advanced" sekmesinde North America secilidir onu Europe olarak degistirin, sizden launcher i restart etmeniz istenecek, launcher i restart ettikten sonra launcherda ilk kurdugunuz aion un yaninda parantez icinde north america yazisini gorursunuz, birde "not installed" kisminda ayrica bir aion var o da europe versiyonu, onu secip sag tarafindaki icondan location a tiklayin ve ilk kurdugunuz (us client) aionun bulundugu dizinde bin32 klasorunun altinda aion.bin dosyasini secin, bir uyari cikacaktir "bu dizinde us client kurulu ustune yazmak istediginizden eminmisiniz" gibi.. buna evet diyip, yine "not installed" listesindeki aionun sagindaki oktan repair i secin, repair tamamlandiginda us client iniz eu olmus oluyor. B)-

PS: Aslinda basit bir islem ama detayli yazinca uzun gibi gozuktu :D
Mesaj tarihi:
Guru, dediklerini adim adim takip ettim. Ilk basta AION olarak gorunuyordu, regional'i degistirdim, restart atti, sonra AION (North America) oldu, -not installed- da AION'u bulup, bin'i gosterip overwrite yaptim, simdi yine AION oldu. EU oldugu anlamina mi geliyor, cunku EU veya Europe yazmiyor yaninda.
Mesaj tarihi:
peki ben ne acayım ?

İstediğim şey en rahat solo kasan class olsun , pve'de iyi olsun (pve'nin en iyi class'ı olmalı)

Örnk:
wow'da ki warlock , age of conan'da ki necromancer gibi... (illa range class olacak diye birşeyde yok tabi ama en iyisi bunlardı)

Anladıgım kadarıyla aion'da pvp itemlarını pve ve craft yolu ile yapıcaz. (wow daki ve conan daki gibi değil yani) buda pve'yi daha önemli yapıyor.
Mesaj tarihi:
öncelikle item konusu biraz değişik wow gibi düşün ona ek olarak npc guardları kestiğinde honor aldığını farzet en temel hali bu.

Craft hem pve hem pvp de etkili critlerseniz karakteri ciddi anlamda upgrade ediyor

ne oynayacağına gelirsek,end game i biraz sorunlu ama ilk patch ile ciddi anlamda güçlendirilecek bunun yanında şuanda bir yandan çayını kahveni içip bir yandan 3-4 mob kesebileceğin sprit master ı tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

peki ben ne acayım ?

İstediğim şey en rahat solo kasan class olsun , pve'de iyi olsun (pve'nin en iyi class'ı olmalı)

Örnk:
wow'da ki warlock , age of conan'da ki necromancer gibi... (illa range class olacak diye birşeyde yok tabi ama en iyisi bunlardı)

Anladıgım kadarıyla aion'da pvp itemlarını pve ve craft yolu ile yapıcaz. (wow daki ve conan daki gibi değil yani) buda pve'yi daha önemli yapıyor.

chanter ac olsun bitsin, pve monster bir class
Mesaj tarihi:
spiritmaster CC de en iyi classtir, CC skilli ise fear dir. CC de en iyi olmasinin sebebi ise fearin oyundaki cure edilebilecek en zor curse olmasi sebebi ise fear atilan kisi normaldeki kosu speedinden daha hizli kosmaya ve tam zit yone dogru uzaklasmaya baslar ve kisa surede clericlerin spell range inden cikmis olur. Bunun disinda spiritmasterlarin petleri oyun motorundaki core bugdan dolayi flight modedayken bir ise yaramiyor yani petler ucamiyor lakin 1.5 patch ile bu pet bugi yuzunden spiritmasterin normal skillerine (pet skilleri haric) gozle gorulur bir boost geldi. Ayrica spiritmasterin pet DP leri nerdeyse unlimited misali surekli up tutabiliyorsunuz bu sekilde yenilmez petlerde ortalarda dolasabiliyor :D

PS: Herkez bir class soruyor ve o class hakkinda guzel seyler duymak istiyorsunuz ve ben her class icinde uber seyler sayabilirim ama bu oyunda diger oyunlardan aliskin oldugunuz class tiplerinden birini seymenizi oneririm cunku class in iyi olmasi tamamen oyuncuda hic bir class uber degil.
Mesaj tarihi:
ya ben login olamıyorum oyuna beta key dağıttıklarında aldım bitane aktif hale getirdim kullanıcı adımı şifremi giriyorum bağlanamadı diyor sonra oyundan çıkıyor. sebebini bilen var mı?
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

ya ben login olamıyorum oyuna beta key dağıttıklarında aldım bitane aktif hale getirdim kullanıcı adımı şifremi giriyorum bağlanamadı diyor sonra oyundan çıkıyor. sebebini bilen var mı?

serverlar acılmadı daha ondandır :)
  • Yeni Oluştur...