sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 valla benimde klasör direk aioneu
draedan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 settings de europe secili, enteresan valla. EU Client sahipleri, nereden download ettiniz ? ben sitedeki torrent den indirdim, olmadi. simdi fileplanet dan indiriyorum ( bir arkadasim bu client i indirip, EU olarak gordugnu soyledi ) Aksama kadar EU client i bir yerden bulup indirmem lazim su durumda.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fileplanet dan indirilen full client i kurdugunuzda default olarak US region a gore kuruyor, bunu duzeltmek cok kolay. Oyunu kurduktan sonra NCsoft launcher i calistirin, launcherdan aion u secip laucher in settings ayarlarinda "advanced" sekmesinde North America secilidir onu Europe olarak degistirin, sizden launcher i restart etmeniz istenecek, launcher i restart ettikten sonra launcherda ilk kurdugunuz aion un yaninda parantez icinde north america yazisini gorursunuz, birde "not installed" kisminda ayrica bir aion var o da europe versiyonu, onu secip sag tarafindaki icondan location a tiklayin ve ilk kurdugunuz (us client) aionun bulundugu dizinde bin32 klasorunun altinda aion.bin dosyasini secin, bir uyari cikacaktir "bu dizinde us client kurulu ustune yazmak istediginizden eminmisiniz" gibi.. buna evet diyip, yine "not installed" listesindeki aionun sagindaki oktan repair i secin, repair tamamlandiginda us client iniz eu olmus oluyor. B)- PS: Aslinda basit bir islem ama detayli yazinca uzun gibi gozuktu :D
draedan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sagol guru, bolum admin ligini hak etmissin ! :D
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Guru, dediklerini adim adim takip ettim. Ilk basta AION olarak gorunuyordu, regional'i degistirdim, restart atti, sonra AION (North America) oldu, -not installed- da AION'u bulup, bin'i gosterip overwrite yaptim, simdi yine AION oldu. EU oldugu anlamina mi geliyor, cunku EU veya Europe yazmiyor yaninda.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 En son olarak repair de ettiysen tamamdir.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 peki ben ne acayım ? İstediğim şey en rahat solo kasan class olsun , pve'de iyi olsun (pve'nin en iyi class'ı olmalı) Örnk: wow'da ki warlock , age of conan'da ki necromancer gibi... (illa range class olacak diye birşeyde yok tabi ama en iyisi bunlardı) Anladıgım kadarıyla aion'da pvp itemlarını pve ve craft yolu ile yapıcaz. (wow daki ve conan daki gibi değil yani) buda pve'yi daha önemli yapıyor.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 öncelikle item konusu biraz değişik wow gibi düşün ona ek olarak npc guardları kestiğinde honor aldığını farzet en temel hali bu. Craft hem pve hem pvp de etkili critlerseniz karakteri ciddi anlamda upgrade ediyor ne oynayacağına gelirsek,end game i biraz sorunlu ama ilk patch ile ciddi anlamda güçlendirilecek bunun yanında şuanda bir yandan çayını kahveni içip bir yandan 3-4 mob kesebileceğin sprit master ı tavsiye ederim.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 yau ben fileplanetten indirdim..default olarak europe oldu hiç bşi yapmadan ?
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 avrupada oynamıyacakmısın zaten :)
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Argoel'dede oyle olmus. Ayar cekmis herhalde FP. Bana US gelmisti mesela.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Masticore said: peki ben ne acayım ? İstediğim şey en rahat solo kasan class olsun , pve'de iyi olsun (pve'nin en iyi class'ı olmalı) Örnk: wow'da ki warlock , age of conan'da ki necromancer gibi... (illa range class olacak diye birşeyde yok tabi ama en iyisi bunlardı) Anladıgım kadarıyla aion'da pvp itemlarını pve ve craft yolu ile yapıcaz. (wow daki ve conan daki gibi değil yani) buda pve'yi daha önemli yapıyor. chanter ac olsun bitsin, pve monster bir class
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 chanter & spirit diyorsunuz biraz araştırıyım
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Senin istedigin tarza sanirim en yakin spiritmaster, bende arastiriyorum hala kararsizim ama en promising aday spiritmaster an itibariyle.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 spiritmaster CC de en iyi classtir, CC skilli ise fear dir. CC de en iyi olmasinin sebebi ise fearin oyundaki cure edilebilecek en zor curse olmasi sebebi ise fear atilan kisi normaldeki kosu speedinden daha hizli kosmaya ve tam zit yone dogru uzaklasmaya baslar ve kisa surede clericlerin spell range inden cikmis olur. Bunun disinda spiritmasterlarin petleri oyun motorundaki core bugdan dolayi flight modedayken bir ise yaramiyor yani petler ucamiyor lakin 1.5 patch ile bu pet bugi yuzunden spiritmasterin normal skillerine (pet skilleri haric) gozle gorulur bir boost geldi. Ayrica spiritmasterin pet DP leri nerdeyse unlimited misali surekli up tutabiliyorsunuz bu sekilde yenilmez petlerde ortalarda dolasabiliyor :D PS: Herkez bir class soruyor ve o class hakkinda guzel seyler duymak istiyorsunuz ve ben her class icinde uber seyler sayabilirim ama bu oyunda diger oyunlardan aliskin oldugunuz class tiplerinden birini seymenizi oneririm cunku class in iyi olmasi tamamen oyuncuda hic bir class uber degil.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sagolun yardımlar için. Spirit master acıcam o zaman.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ya ben login olamıyorum oyuna beta key dağıttıklarında aldım bitane aktif hale getirdim kullanıcı adımı şifremi giriyorum bağlanamadı diyor sonra oyundan çıkıyor. sebebini bilen var mı?
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Xenocide said: ya ben login olamıyorum oyuna beta key dağıttıklarında aldım bitane aktif hale getirdim kullanıcı adımı şifremi giriyorum bağlanamadı diyor sonra oyundan çıkıyor. sebebini bilen var mı? serverlar acılmadı daha ondandır :)
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Beta daha baslamadigindan dolayi olabilir.. lol. Saat 7'de basliyor bir degisiklik olmazsa.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 http://kindred.aion.tv/status/ server takibi icin
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 lol failim :) bilmediğim için eheh neyse teşekkürler
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Kaldı 45 dakika. Ben de burdayım. Preorder CEyi aldım bile. :)
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Lineage 2 nin open betasinda hicbi sorun cikmamisti, bakalim ayni perfomansi AION'dada sergileyebilicekler mi :)
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 şurda açıldı açılacak hala karar veremedim ne açacağımı:S
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Hacıyatmaz bu open beta zaten. Level 30a kadar. Aç bütün karakterlerden, bak hepsine 1 hafta boyunca. ;)
Öne çıkan mesajlar