Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia N900

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

abi cok iyi ama kimse benim sozumle gidip gozu kapali almasin tabi, bi eline alsin kurcalasin falan, sen orada nokia store'da rahat rahat yapabilirsin bunu zaten.

ben ask yasadim abi telefonla, babama icim kalarak verdim, hala da sozlesmem var, bi de iptal parasi da vermek istemiyorum ondan alamiyorum su an =/

ama soyle soyleyeyim, su ana kadar tum symbian tecrubenizi bir kenara koyun. ben ki o eziyeti 1 yil n95 ile cektim. bu cok farkli ya, cok basarili.

bu arada applerini falan gormek isterseniz telefonun hali hazirda olan, www.maemo.org sitesine bakin.

dik kullanim en son gelmek uzereydi, bak internetten her an gelmis olabilir. yeni ciktigi icin isletim sistemi surekli feedback aliyorlar guncellemeler icin, en cok istenilen de bu ozellik cikmisti.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada dokunmatik tecrubesi iphone ile biraz farkli, tam isimlerini bilmiyorum ama farkli cesit ekranlar.

basmaya alisiyor insan ama zamanla, iphone kadar guzel tepki vermiyor simdi dogruya dogru, daha dogrusu soyle soyleyeyim iphone kullanip gecersen "tepki vermiyo lan bu" dersin, ama 1 gun sonunda hic sorun yasamadan kullaniyordum. basmaya alisiyorsun galiba, nasi bi surec gecirdim bilmiyorum :)

hayatinda hic dokunmatik cihaz eline almamis olan babam da 2 gun aleti stylus uyla kullanmak zorunda kaldi, 3. gun basabilmeye basladi, 4. gunden itibaren sakir sakir kullaniyodu ve asiri memnundu ben donerken. korkuyordum acikcasi cok karisik, gereksiz ozellikli zart zurt falan bulursa diye. en son zamanlarda eve gelince laptop yerine ondan giriyordu internete o derece :)
Sosyal ağlarda paylaş

Cok iyi, yalniz alet symbian olmadigi icin gps,garmin falan olayini unutucaz degilmi. Yada nokia maps'e bayilcaz artik onu galiba. O ekran sanirsam satio ile ayni, ekran problem olmaz, bide ben bu aleti bekliyodum zaten, iste sabirsiz olmamdan gittim satio aldim. Istemiyorum symbian artik biktim. Gecenlerde bi alarm kurdum calismadi falan, calmadi ise gec kaldim. Symbiana elveda demek istiyorum oyuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

diger basligada yazdim n900 hakkinda bulabildiklerimi :

onceligi bilgisayar olan telefon destegi sunan bir alet n900
dikey kullanim maemo 6 ile gelecekmis ancak maemo 6 yi da n900 icin uretmiyorlarmis mis mis.. forumlarin yalancisiyim.
software oyun destegi cok ama cok kisitli su anda.
ovi maps denen bir gps destegi sunuyor belese ancak sesli yonlendirmesi yokmu ne kadar ihtiyaciniz vardir bilemem.

internet web browser destegi firefox zaten flash vs herseyi basari ile gosteriyor su anda dunyanin en iyisi deniyor tum reviewlerinde.

resistive ekrani mevcut resistivelerin en iyisi ama gene capactivlerden kotu ancak alisiliyormus.

agir ve kimine gore tipsiz denebilecek bir alet n95 den daha kalin imis hafiften.

gerisi ustunde linux olan kucuk bir laptop ve telefon ozellikleri var. ne kadar isinize yarar oyun software delisi iseniz sizi ne kadar tatmin eder, ve elinize alip denemeden karar vermemeniz gereken bir alet n900.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...