Korax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Tatmin oldum, ilk firsatta alcem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Birde IT isi yapanlar icin sunu belirtmek gerek cihazda ARM Cortex-A8 kullanilmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bu telefonla istediğim gibi vpn yapıp(pptp vpn) uzak masaüstü falan çalıştırabiliyo muyuz? telnet falan kullanabiliyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Istanbul ici satan yada satılan yer bılen varsa, özel mesaj atabilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ankara istiyom ben, varmi ankarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sahibinden.com a bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kozalak said: bu telefonla istediğim gibi vpn yapıp(pptp vpn) uzak masaüstü falan çalıştırabiliyo muyuz? telnet falan kullanabiliyoz mu?her seyi yapabilirsin, terminali var direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 fiyatı nedir şu anda ? rusyada 30 bin ruble yazıyor. 1000 dolar yani bu arada. edit : yok geç kalmışım haberi okumak için. 600 dolar civarlarıymış fiyatı. arkadaş söledi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 penth bukadar iyimi be, satio var hani iyiyse ciddi okadar satip alcam aleti. O degil bide, dik kullanma olayi geldimi? Diyelimki araba suruyorum, kapagi acip mesaj yazmak eziyet olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi cok iyi ama kimse benim sozumle gidip gozu kapali almasin tabi, bi eline alsin kurcalasin falan, sen orada nokia store'da rahat rahat yapabilirsin bunu zaten. ben ask yasadim abi telefonla, babama icim kalarak verdim, hala da sozlesmem var, bi de iptal parasi da vermek istemiyorum ondan alamiyorum su an =/ ama soyle soyleyeyim, su ana kadar tum symbian tecrubenizi bir kenara koyun. ben ki o eziyeti 1 yil n95 ile cektim. bu cok farkli ya, cok basarili. bu arada applerini falan gormek isterseniz telefonun hali hazirda olan, www.maemo.org sitesine bakin. dik kullanim en son gelmek uzereydi, bak internetten her an gelmis olabilir. yeni ciktigi icin isletim sistemi surekli feedback aliyorlar guncellemeler icin, en cok istenilen de bu ozellik cikmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bu arada dokunmatik tecrubesi iphone ile biraz farkli, tam isimlerini bilmiyorum ama farkli cesit ekranlar. basmaya alisiyor insan ama zamanla, iphone kadar guzel tepki vermiyor simdi dogruya dogru, daha dogrusu soyle soyleyeyim iphone kullanip gecersen "tepki vermiyo lan bu" dersin, ama 1 gun sonunda hic sorun yasamadan kullaniyordum. basmaya alisiyorsun galiba, nasi bi surec gecirdim bilmiyorum :) hayatinda hic dokunmatik cihaz eline almamis olan babam da 2 gun aleti stylus uyla kullanmak zorunda kaldi, 3. gun basabilmeye basladi, 4. gunden itibaren sakir sakir kullaniyodu ve asiri memnundu ben donerken. korkuyordum acikcasi cok karisik, gereksiz ozellikli zart zurt falan bulursa diye. en son zamanlarda eve gelince laptop yerine ondan giriyordu internete o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 resistive mi ne deniyo ona galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Cok iyi, yalniz alet symbian olmadigi icin gps,garmin falan olayini unutucaz degilmi. Yada nokia maps'e bayilcaz artik onu galiba. O ekran sanirsam satio ile ayni, ekran problem olmaz, bide ben bu aleti bekliyodum zaten, iste sabirsiz olmamdan gittim satio aldim. Istemiyorum symbian artik biktim. Gecenlerde bi alarm kurdum calismadi falan, calmadi ise gec kaldim. Symbiana elveda demek istiyorum oyuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 symbian bok gibi abi evet. yoo gps var abi ovi diye bi sistemi var nokia'nin yeni mi eski mi bilmiyorum da store u maps i zart zurtu var, direk default gelen ovi maps iste gps'i turkiye'de de gayet iyi calisiyordu izmir'in her yeri falan vardi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 pff babam turkiyede n97 almis galiba, sinirlendim bi an sfad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 diger basligada yazdim n900 hakkinda bulabildiklerimi : onceligi bilgisayar olan telefon destegi sunan bir alet n900 dikey kullanim maemo 6 ile gelecekmis ancak maemo 6 yi da n900 icin uretmiyorlarmis mis mis.. forumlarin yalancisiyim. software oyun destegi cok ama cok kisitli su anda. ovi maps denen bir gps destegi sunuyor belese ancak sesli yonlendirmesi yokmu ne kadar ihtiyaciniz vardir bilemem. internet web browser destegi firefox zaten flash vs herseyi basari ile gosteriyor su anda dunyanin en iyisi deniyor tum reviewlerinde. resistive ekrani mevcut resistivelerin en iyisi ama gene capactivlerden kotu ancak alisiliyormus. agir ve kimine gore tipsiz denebilecek bir alet n95 den daha kalin imis hafiften. gerisi ustunde linux olan kucuk bir laptop ve telefon ozellikleri var. ne kadar isinize yarar oyun software delisi iseniz sizi ne kadar tatmin eder, ve elinize alip denemeden karar vermemeniz gereken bir alet n900. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ovi maps sunuyosa tamamdir ya, belesse dahada guzel. Ben zaten ses falan kullanmiyorum. Bazen cok alakasiz bi adrese gitmem gerekiyo falan ozaman cok isime yariyo. Firefox olayida mukemmelmis, baya bildigin alet mini pc yani. Bayildim valla, satio alan varmi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dikey kullanım yoksa pek pratik olmaz gibi geliyor bu bana. sürekli yatay nasıl tutucaz abi? bi elin doluysa nasıl kullanıyorsun, yoksa ben mi anlamadım bu yatay olayını_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Dikey olayi gelmesi lazim ya mutlaka, gelsin, valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 firefox 1.0 surumu cikmis maemo icin.. diger sistemler icinde yolda ama ne zaman cikar bilinmez. http://www.engadget.com/2010/01/30/firefox-for-mobile-makes-maemo-its-first-home/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 mac os android windows 98 yuklemisler aletin uzerine. enteresan ne ise yarar bilinmez ama nokia nin dedigi el bilgisayari yaptik uzerine telefon ekledik dogru gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oha iyiymis, merak ettim link varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dikey muhabbeti çok mu rahatsız edici gerçekten ben burada mağazalarda henüz bulup inceleyemedim o yüzden srouyorum açıkcası. dikeydeki limitleme nedir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sanirsam suan sadece arama geldiginde dikey kullanim var.ama aleti arastirmaya basladigimdan beri aslinda ufak telefon destekli bi cep bilgisayari oldugunu kabul etmeye basladim gibi.mms yok alette..hani dikey kullanimda gelmezse cok sasirmicam acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 telefonu dik pozisyona getirdiginizde otomatikman telefon aciliyor (yani isterseniz tabi, ayari var) telefon uygulamasi dik kullanilabiliyor su an (telefonda yan cevirirseniz uyum sagliyo falan, dik zorunlu degil yani), ama iste yeni firmware updatele biseyler gelmis onlari ben de tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar