DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 iyimiş hoşmuş güzelmiş nasıl alcaz ordan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Getirsene bana hacı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Öyle bir hizmet warsa ben 100 TL fazlasınıda veririm valla açık net bi teklif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bilemiyorum o konu nasıl olabilir ama sadece bu ülkeye mahsus bi durum var tr'ye ben şimdi n97 ile gelicem verilen bi numara ve pasaportumdaki vizeyi de eğer turkcell alacaksam onlara bunu göstermek zorunda kalıcam. Değişik bi durum var böylelikle işte belki de ucuz olup yurt dışına sokulamaması sebeplerinden biri olabilir bu belki de. ve ayrıca burada bizim ülke ya da avrupa ülkeleri gibi değil çok geniş çaplı bir inceleme yapılıyor yurt dışına çıkarken ve girerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Oha babama telefon alicaktim, baslarim iPhone'a direk bunu aliyorum o zaman 550 dolar lan hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Piyasa da ciddi bir düşüş var dimi telefonla ilgili ? ya da bana mı öyle geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 N900 daha bana göre cok erken bir telefon Nokianın alınması için. Bir nevi trial telefon yeni yazılımı ile. Haaaa ama verseler gıkım çıkmaz o ayrı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Abi valla 570 dolara aliyorum ben babama, ideal telefon gibi gorunuyor ozellikleri. Yeni iyidir ya, guncellemeler yapilir iste surekli. iPhone istiyordu ama bu telefon varken gidip iPhone alip kirmak cok anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 nokia'nin uluslararasi guvencesi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Var mı oyle bişi hakkaten yav bende sarj aletinin uzerine dusurdum sarj olmuyor telefon artık hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 riglous said: nokia'nin uluslararasi guvencesi var mi?Bildigim kadariyla var, FAQ'larda oyle birsey okudum gibi hatirliyorum, bir de avrupa'da destekledigi gsm tarzlari falan yaziyor mesela ABD'deki sitesinde, gerci bu gezen bi insan tarafindan da kullanilabilir. Eeeen kotu ihtimalle, babam bana kargolar telefonu, ben burada halleder ona geri yollarim. En kotu ihtimal bu yani, iPhone ise iBrick olacak boyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Penthesilea said: Abi valla 570 dolara aliyorum ben babama, ideal telefon gibi gorunuyor ozellikleri. Yeni iyidir ya, guncellemeler yapilir iste surekli. iPhone istiyordu ama bu telefon varken gidip iPhone alip kirmak cok anlamsiz. N900 cikmadi mi oralarda? edit: kendimi bi an N97 ba$liginda gibi hissedip yazdim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 n900 da genel ozellikleri sadece yatay kullanabiliyorsunuz buyuk bir sorun olabilir bilginiz olsun. dik olarak kullanmak icin bir sonraki patchi beklemek gerekecekmis. devamli iki elle kullanmak kasar adami ama telefon ozellikleri dik olarak kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 o nedemek yaw :D sitesinde gayet dik kullaniyolar onun disindaki kullanimlardada normal yan durmasi kanimca. Websitesinde gezerken daha genis bir ekran icin yan bakmak mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 genel ozelliklerden bahsediyorum mail yazmak vs. sanirim sms atmakta mumkun degil dik kullanimda, bunlar normal seyler degil. yani senin icin normal olabilir ama tum reviewlerinde ve kullanici yorumlarinda can sikici noktalarindan biris maalesef. digerleri cok kalin olmasi vs. maemo guzel, flash destekleyen browseri guzel vs. ama sadece dik kullanilmasi da gecici bir sorun onun uzerinde calisiyorlar. yani iphonedaki veya diger benzer dokunmatik ekranli aletlerdeki gibi hemen kisa bir "ok" yazip reply yapmak pek mumkun degil.. ama duzelecek deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Yokmu bu aleti elinde tutan bakan birileri :) hiç review bulamadım adam akıllı türkçe olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Kanuni said: genel ozelliklerden bahsediyorum mail yazmak vs. sanirim sms atmakta mumkun degil dik kullanimda, bunlar normal seyler degil. yani senin icin normal olabilir ama tum reviewlerinde ve kullanici yorumlarinda can sikici noktalarindan biris maalesef. digerleri cok kalin olmasi vs. maemo guzel, flash destekleyen browseri guzel vs. ama sadece dik kullanilmasi da gecici bir sorun onun uzerinde calisiyorlar. yani iphonedaki veya diger benzer dokunmatik ekranli aletlerdeki gibi hemen kisa bir "ok" yazip reply yapmak pek mumkun degil.. ama duzelecek deniyor.bu hafta veya onumuzdeki hafta update geliyor ya bunun icin, sorun olmayacak bu benim hayirlisiyla sali falan gibi gelir siparisim (bkz yeni actigim baslik, ona gore) o zman resim yorum zart zurt koyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ya o değilde adam 499 dolara n900 alıyor bizim ülkemizde bu telefon kafadan 2000 tl olacak neden ya neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Olmuycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 N900 Turkiyede satilmiycakmis nokia en son oyle dedi. Tablet PC olarak geciyormus bu yuzden turkiyede satisi olmuycakmis fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Internette uzunca bir arastirmadan sonra cogu kisinin 2010 2. yarisinda cikacak olan yeni nokialari bekleme karari aldigini okudum. Hem maemo 6 hem symbian^3 icin. Birde yeni cikacak makinelerin xenon flasli olup 12mp ye kadar cikabilecegi konusuluyor. Birde cihaz icin kolay hasar aliyor deniyor. Bu gibi notlara denk geldim paylasmak istedim. Acaba almalimi halen kararsizim ki bunlari gordukten sonra dusunmeye basladim iyice stres testlerinin hepsini kaybetmis tamam telefona birsey olmuyor calismaya devam ediyor ama koseleri zedeleniyor ekran ciziliyor vs. Hep iyi yanlarini degil kotu taraflarinida gormek lazim. Mesela MMS destegi henuz yokmus videocallda mevcut degilmis gerci bunlar guncelleme ile giderilcek fln yazmis nokia. He birde msjda suan 160 karakter destekliyormus max. Bunlar buldugum eksi yonleri. Artilarda birsuru var tabi ama eksilere dikkat cekmek gerek oncelikle. PS: Alan yokmu halen bizden birileri denesin su aleti artik plz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben hayalimdeki aleti buldum motorola milestone ben bunun amerikan versionu olan droid i kullandim ki droid multitouch degil dokunmatigi superdi n97 falan yanasamaz hatta iphonedan iyiydi ve klavyesi 5mb kamerasi herseyi vardi milestone bunun multitouch olani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Verdim ben siparisimi 16 sinda stoga giriyor 17 veya 18 inde gelir. Bakalim hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Motorolanın özelikleri falan iyi gibide motorola olması kötü. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben aleti kullandim droid yani amerika versiyonunu bildigin iphone kadar iyiydi touchscreen n97 deki o resistive uyuzluk yoktu. klavyesi cok iyi degil ama yinede idare eder foto cekimi iphone dan iyiydi ama nokia carl zeisslari kadar iyi degildi. birde open source n900 gibi alet bir sekil avrupadan gelen olursa alacam aceleden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar