numberten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yazık 20 yaşındaki gencecik futbolcunun bilegi çok kötü kırılıyor üstelik axel witsel denen hayvan bunu kasıtlı yapıyor. Futbol hayatı bitebilir diyorlar ayrıca axel de ölüm tehditleri aldıgı için polis tarafından ailesiyle korunuyormus. İnşallah daha beterini yaşar it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 oha. bence de bitsin futbol hayatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 o kadar laf ettiğin ölsün dediğin adam da 20 yaşında. ne bu öfke anlamıyorum. tamam bu faulden sonra atıyorum 1 yıl ceza verirsin tamamda, daha beterini yaşasın ne demek ya. adama ölüm tehditi yapıyolar sen daha beterini yaşasın diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yahu adam KASITLI kırıyor görmüyor musun? Böyle adamların yeşil sahalarda işi yok. Bunu yapan yarın tekrar yapacak kadar kansızdır şerefsizdir. Öldürmezler ama o göt korkusu yeter herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 İsterlerse lisansını alsınlar adamın beni alakada etmez ama senin dediğin şey, inşallah daha beterini yaşar it falan tarzı yada ölüm tehditleri değil bunun sonu. Futbolda neler var neler öyle bakarsan. Lisansını alırsın olur biter. Bana göre en uygun ceza wasilewski sahaya dönene kadar axel i de futboldan uzak tutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ohaa cok feci lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Lee Bowyer'ın 7 ceddi ölsün o zaman. Saha içi kasaplığı kabul edilemez olsa da,ölsün ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ofds ya adam ölsün istemiyorum ashdshd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Khelben said: Bana göre en uygun ceza wasilewski sahaya dönene kadar axel i de futboldan uzak tutmak. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 olur ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bu tip olaylarda neden "kasıtlı adam yaralama" gibi dava açılmıyor hiç? spor müsabakalarına dahil değil mi adelet sistemi? bu arada bu tip videoları spoiler içine alırsanız daha makbul. ben izleyemiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Valla eğer kasıtlıysa (ki gayet kasıtlı gözüküyor darbe) ömür boyu futboldan men, üzerine de sağlam para cezası gerekir ki hayatı boyunca sürünsün, diğerlerine de örnek olsun. Evet Lee Bowyer demişler, onun da men edilmesi gerekir bana göre, Materazzi'nin de hatta... Kasıtlı olarak adamın ayağını kırmanın, tüm hayatıyla oynamanın cezası çok ağır olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 off o ne öyle ya öyle ayakmı kırılır sanki plastik bişey.içi gidiyo insanın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 moralim bozuldu be. ömür boyu futboldan men ve sağlam para cezası evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 erkek oyunu dedikleri bu işte. kemik sesi gelecek her maç ödül verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 tamam.yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz ölcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hasssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Khelben said: Bana göre en uygun ceza wasilewski sahaya dönene kadar axel i de futboldan uzak tutmak. Ki döndükten sora bir daha çaksın ayağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 11 maç ceza vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ayağı kırılan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 wasilewski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 geçmiş olsun wasilevski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 oha ne biçim kırılmış lan bi ton para almayı biliyolar bence riskte olmalı axel witsel gibi oyuncuları desteklemeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar