numberten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yazık 20 yaşındaki gencecik futbolcunun bilegi çok kötü kırılıyor üstelik axel witsel denen hayvan bunu kasıtlı yapıyor. Futbol hayatı bitebilir diyorlar ayrıca axel de ölüm tehditleri aldıgı için polis tarafından ailesiyle korunuyormus. İnşallah daha beterini yaşar it.
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 o kadar laf ettiğin ölsün dediğin adam da 20 yaşında. ne bu öfke anlamıyorum. tamam bu faulden sonra atıyorum 1 yıl ceza verirsin tamamda, daha beterini yaşasın ne demek ya. adama ölüm tehditi yapıyolar sen daha beterini yaşasın diyosun.
numberten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yahu adam KASITLI kırıyor görmüyor musun? Böyle adamların yeşil sahalarda işi yok. Bunu yapan yarın tekrar yapacak kadar kansızdır şerefsizdir. Öldürmezler ama o göt korkusu yeter herife.
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 İsterlerse lisansını alsınlar adamın beni alakada etmez ama senin dediğin şey, inşallah daha beterini yaşar it falan tarzı yada ölüm tehditleri değil bunun sonu. Futbolda neler var neler öyle bakarsan. Lisansını alırsın olur biter. Bana göre en uygun ceza wasilewski sahaya dönene kadar axel i de futboldan uzak tutmak.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Lee Bowyer'ın 7 ceddi ölsün o zaman. Saha içi kasaplığı kabul edilemez olsa da,ölsün ne demek?
numberten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ofds ya adam ölsün istemiyorum ashdshd.
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Khelben said: Bana göre en uygun ceza wasilewski sahaya dönene kadar axel i de futboldan uzak tutmak. +1
tunch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bu tip olaylarda neden "kasıtlı adam yaralama" gibi dava açılmıyor hiç? spor müsabakalarına dahil değil mi adelet sistemi? bu arada bu tip videoları spoiler içine alırsanız daha makbul. ben izleyemiyorum şahsen.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Valla eğer kasıtlıysa (ki gayet kasıtlı gözüküyor darbe) ömür boyu futboldan men, üzerine de sağlam para cezası gerekir ki hayatı boyunca sürünsün, diğerlerine de örnek olsun. Evet Lee Bowyer demişler, onun da men edilmesi gerekir bana göre, Materazzi'nin de hatta... Kasıtlı olarak adamın ayağını kırmanın, tüm hayatıyla oynamanın cezası çok ağır olmalı.
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 off o ne öyle ya öyle ayakmı kırılır sanki plastik bişey.içi gidiyo insanın :(
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 moralim bozuldu be. ömür boyu futboldan men ve sağlam para cezası evet.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 erkek oyunu dedikleri bu işte. kemik sesi gelecek her maç ödül verilmeli.
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 tamam.yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz ölcek.
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Khelben said: Bana göre en uygun ceza wasilewski sahaya dönene kadar axel i de futboldan uzak tutmak. Ki döndükten sora bir daha çaksın ayağa.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 oha ne biçim kırılmış lan bi ton para almayı biliyolar bence riskte olmalı axel witsel gibi oyuncuları desteklemeliyiz
Öne çıkan mesajlar