karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 göztepede civarlarında oturuyorum, uzun bir süredir kötü ama son bir kaç gündür tek kelime ile yurt dışı yok desem yeri var. websayfaları açılmıyor, oynadığım oyunlarda da deli gibi lag oluyor. göztepe civarında oturan ultratv kablo kullanıcılarının durumu nedir? bir tek bana özgü mü yoksa herkes bu dertten müzdarip mi?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 30 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ben şenesenevler de oturuom walla çok cillop çalışıo sende bi soru war sanırım bi ipconfig/release de cmd ye sonra da ipconfig/renew de olur belki[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Göztepe civarındayım, bir yavaşlık var evet.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 herşey açılıyor da bi yavaşlık kesinlikle var özellikle sitelerde..1 aydır falan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bence şu an çöktü giremiorum almanyadaki uo serverina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 evet cok kotu yurtdisi cikislari fln bostancida oturuyorum girmio sitelerin hepsine nerdeyse ....[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 benim olduum yer göztepeye yakın sayılır, bazen biraz yavaşlıyo ama çoğunlukla gözle görülür bi yavaşlama yok bende[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen [Bu mesaj Mirluin tarafından 19 Mayıs 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 benimde kötü *!pencereden ultv binasına bakıp boru tipi bomba yapımına devam eder*[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: karakedi, 19 Mayıs 2004 20:40 tarihinde demiş ki: göztepede civarlarında oturuyorum, uzun bir süredir kötü ama son bir kaç gündür tek kelime ile yurt dışı yok desem yeri var. websayfaları açılmıyor, oynadığım oyunlarda da deli gibi lag oluyor. göztepe civarında oturan ultratv kablo kullanıcılarının durumu nedir? bir tek bana özgü mü yoksa herkes bu dertten müzdarip mi? kedi bende tam göztepede oturuyorum bağlantım ultratv hatta konu bile açtım bunla ilgili bizdede sorun var:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sedwest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Kozyatağında oturuyorum. Download hızım 3kb a kadar düştü. Yetkilileri aradığımda modeminiz normal çalışıyor, bir sorun yok diyorlar. Delirmek üzereyim...[signature][hline]Clark Delonge =o=UltimaTR=o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ben Kozyatağı'nda oturuyorum ve hızda büyük düşüş yaşadım nedense son birkaç gündür. Bir problem olduğu açık ama hala bunu inkar ediyorlar.[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 BP arkasındayım bende bir sorun yok[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bende BP sağındayım ama bal gibi sorun var sen ultra tv misin peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 p2p download hızları acaip düştü ya pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 evet bende "şenesenevler" oturuyom sorun yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yani diosun ki 10kbps güzel birşey ? bence değil 16 görmem lazım tatmin olmam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 göremiorum o dediklerini şu an, ikisini de.derdim de o zaten. topic in ilk mesajlarından anlaşıldığı gibi anormal bi bağlantı yavaşlığı var özellikle yurt dışıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 şu linke bi bakın. smokey nin sölediği elimizdeki tek bilgi onun dışında bişe yok. onun da şu zmna kadar çoktan düzelmesi lzmdı[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 benim bağlantı düzeldi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Ya Adult sitelerden gelen Trojenler yüzünden bağlantı %90 yavaşlıyor bir Ad-ware program yükle istersen[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 DNS sunucularıyla ilgili bir problem mi var acaba şuanda? Yoksa yine bakım falan mı yapıyorlar UltraTV'de? Bağlantı rezalet durumda.[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uragano Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Evet bende Kozyatağında oturuyorum Hatta en buyuk sorunum Oynadığım bir oyunda netim gitmiş gibi oluyor Status ışığı yanıyor yani net varmış gibi fakat veri alış-verişi yok Nasıl iş anlamadım? Hala çözüm bulamadım Büyük bü ihtimalle Adsl ye dönücem Kozyatağında Kablo hiç iyi değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 yurt dışı çıkışı yalan oldu, çıkamıyorum yurt dışına..[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ankara interaktif de aynı durumda.. Burda daha çok açıklama var sanırım: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=78469[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P [Bu mesaj codmaster tarafından 12 Haziran 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Downloadlarda fazla problem yok ama uploadlar rezalet o yüzden oyun oynanmıyor :([signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar