Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bölümle Alakalı Bazı Şeyler..


Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar söz meclisten dışarıda şimdi bazı arkadaşlar bazı sorular sormuş başka bazı arkadaşlarda cevap vermişler bazı şekil ve şemallerde,kimisi doğru söylemiş kimisi bildiğin yazmış,kimisi olabilitesi olabileceğini düşündüğü cevapları yazmış..vs vs

Bilip bilmediğiniz,yeni kavradığınız,denemediğiniz,olabilitesi olabilir diye düşündüğünüz değilde bildiğiniz emin olduğunuz şeylere cevap vermeseniz yada yok illa cevap vericem diyorsanız en azından ' ama bence böyle ' diye bir ekleme yapsanız daha doğru olucak diye düşünüyorum..

Bu konuyu ne üzerine açtığıma gelince..Burdan bir arkadaş oyundaki başka gene burdan bir arkadaşa bir kaç soru sormuş..Bazı cevaplar almış,iyi hoş..Ben bayadır yoktum dün geldim girdim.Bana /tell atma suretiyle böyle böyle sordum bu cevapları aldım böylede yaptım şu kadar masraf oldu ama hala düzgün değil neden böyle cart curt diye bir soru sordu..Doğrusunu arkadaşa anlatınca,üstüne kendi kullanmadığım bazı itemları verip kendisini mesut ettikten sonra oldumu diye sorduğumda arkadaş bana çok teşekkür edip o bana bunları söyleyen lavuğun diyerek sözlerine devam etti..Orayı es geçerekten bende o sevgili arkadaşa yalan yanlış bilgi verdiği için 'İsmaik YK - Allah Belani Versin' göndererek bu bir başka konuda buluşmak üzere diyor,hepinize esenlikler diliyorum...

Not:Sen çokmu biliyosun diyen arkadaş çıkıcaktır kesinlikle,ona nazaran şimdiden..Evet hemde baya çok biliyorum,ha benimde bilmediğim çıktığı zamanda kendi fikrimce diyebilitem olması gibi,bilenide bilip ona sorup öyle cevaplaplayip,bende buna sordum diyebiliyorum.

Anron
Darnay
Emrek
Anron-
Zanakdorufen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu üzerime almamak ile beraber tavrını çok kaba buluyorum. Örneğin diğer konuda bana kafan mı güzel demen çok kaba.. Benim kaç yaşında olduğumu nasıl bir insan olduğumu bilmeden böyle forum üzerinden bu tarz konuşmalar çok yanlış.. Patıcık forumu zaten birçok hayranını bu şekilde kaybetmiştir.

Gerçekten hiç kimse bilip bilmeden konuşmamalı kesinlikle haklı olduğunu düşünmekle beraber bu tavrını onaylamıyorum ama insanlarda gerizekalı değilse eger her denilene inanmamalı iyice araştırmadan hiç bir işe kalkışmamalılar.

Bende bu oyunu 5 yıldır oynuyorum ve birçok konuda kendi bildiğim şekilde arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.Maddi manevi..Yıllar sonra bir konu açarak oyuna en az 5 kişi kazandırdık Tyronian kardeşim ile. Kardeşiminde benimde yalan yanlış bir cevap verdiğini sanmıyorum, ne söylediysemde hepsinin arkasındayım.

Tekrar ediyorum bu söylenenleri kesinlikle üzerime alınmıyorum. Bende kesinlikle kendime her konuda güveniyorum ve oyunu çok iyi bildiğimi iddia ediyorum. Ama yinede eger birisine buradan lavuk vb gibi şeyler söylenecekse erkek gibi yüzüne söylense daha dogru olur. Forumu çirkinleştirmeden daha kibar olabilirsiniz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sorum neden italic ve bold? ayar verme girişimi falanmı?

Archillea said:

[]Konuyu üzerime almamak ile beraber tavrını çok kaba buluyorum. Örneğin diğer konuda bana kafan mı güzel demen çok kaba..


-kafanmı güzel anlamadımki :D

şeklinde yazmıştım,sonundada gülücük durumu espiri anlamına geliyor aslında yani kaba olarak hiç düşünmemiştim.Ama sen öyle düşünüyorsan düşünebilirsin./ignore at geç

Archillea said:
insanlarda gerizekalı değilse eger her denilene inanmamalı iyice araştırmadan hiç bir işe kalkışmamalılar.


Bir kişi oyuna yeni başlıyor,ve forumdan bildiği,oyunda iyiyim biliyorum diyen bir kişiye soru soruyor ve cevap alıyor,doğal bir şekilde hem forumda biliyorum hem oyundada iyimiş dediği için o kişinin dediklerini yapıyor.Zaten o kişi bir kaç yere bakmış ancak kesin bir bilgi bulamadığı için bilen diye düşündüğü birine sormuş ama o kişide bilmiyorumuş.Forumdan birine inanmış yada güvenmiş olduğu için birine gerizekalı demende benim ÇOK DAHA KABA

Archillea said:

Tekrar ediyorum bu söylenenleri kesinlikle üzerime alınmıyorum. Bende kesinlikle kendime her konuda güveniyorum ve oyunu çok iyi bildiğimi iddia ediyorum. Ama yinede eger birisine buradan lavuk vb gibi şeyler söylenecekse erkek gibi yüzüne söylense daha dogru olur. Forumu çirkinleştirmeden daha kibar olabilirsiniz


Söylenenleri üzerine al yada alma çok umursamıyorum,yapan kendini biliyoki susuyo yada aradan cıkmak için yazıyo,bilmiyorum sen üstüne alınma,ayrıca forumu çirkinleştirmekten ziyade durumun ne kadar vahim olğunu belirtmek istedim ben,yanlış bilgilerle adamları kandırıp,oyun zevklerini elinden alınıyor,ki buda sizin o getirdiğiniz adamların oyundan tekrar gitmesine sebeb oluyor.

Ayrıca ben yanlış hatırlamıyorsam,pre-cu döneminden sonra NGE dönemine 1 - 2 hadi 3 yapalım ay önce geldin.Çok iyi bildiğini iddaa etmen için biraz erken diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş



Canım bold ve italic yazmak istedi o kadar. Ayar vermek falan ne demek ben bilmiyorum kahvede degiliz heralde ?

Dediklerine lafım yok son söylediğine lafım var sadece benim tek bir nikim yok tabiki oyuna yeterince erken başladım ve uzun süredir oynamaktayım. Çoğu karakterim başka serverdaydı zaten son karakterim de bu. Yavaş yavaş bu karakterimi de adam etmeye calısıyorum.

Ha eger böyle bir durum varsa isim vererek yazsan çok daha iyi olurdu bence en azından yeni oyuncular bu kişiyi dinlemezler.

Kardeşime de katılıyorum. Şurda birkaç türk oyuncuyuz kendi içimizde tartışırsak hoş olmaz.

İyi eylenceler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...