Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya bu yaratığı konuşuyor

barbu

Öne çıkan mesajlar

bu bi firma mıdır nedir merak ediyorum. her sene böyle bi yaratık numunesi sunuyolar piyasaya. malzemeleri de aynı gibi zaten resimlere yakından bakılınca (resim değil foto bıdıbıdı). kreasyon gibi bi şeye dönüştü artık. ama hayalgücüme güveniyorum her zaman. o yüzden "olabilir" kelimesi kafamda bi yerde duruyo hep. bi kere de sağ salim ele geçirseler sevinirim gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Meksika'da 2007'de bir çiftçi tarafından bulundu ve öldürüldü. Cansız bedeni incelendikçe tuhaflıklar birbirini izledi. Kimine göre uzaylı, kimine göre henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü. Bilim adamları ise "DNA'sı yok" diye şaşkın. Kimine göre ise her şey tartışmalı.

Ne var ki şimdilerde bir ikinci "yaratıktan" daha söz ediliyor.

Meksika'da ikinci bir uzaydan geldiği düşünülen yaratığın görüldüğü konuşuluyor.
...
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

barbu said:

Meksika'da 2007'de bir çiftçi tarafından bulundu ve öldürüldü. Cansız bedeni incelendikçe tuhaflıklar birbirini izledi. Kimine göre uzaylı, kimine göre henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü. Bilim adamları ise "DNA'sı yok" diye şaşkın. Kimine göre ise her şey tartışmalı.

Ne var ki şimdilerde bir ikinci "yaratıktan" daha söz ediliyor.

Meksika'da ikinci bir uzaydan geldiği düşünülen yaratığın görüldüğü konuşuluyor.
...

HAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAH
OHA KAHKAHA ATIM SDFKJH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...