elaidi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 vaniLLe said: Paticik Dartanian'i konusuyor.. oh wa. seni mi konuşcaklar. hayır yoksunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 çiftçi neden öldürmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Öldürmese sirklerde parayı kırardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 elaidi said: vaniLLe said: Paticik Dartanian'i konusuyor.. oh wa. seni mi konuşcaklar. hayır yoksunu seni konusmalarindan daha iyidir hiyar yoksunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Lan bütün dünya konuşuyo paticik dünyası trollüyo. ohhh yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ya aptal turk gazeteleri ve onlarin aptal haberleri. dunya zaten hep 2-3 yil once olan seyleri yeni konusmaya basliyor bizde hurriyet'den ogreniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bu yaratık kimi konuşuyordu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 lemurdur lemur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Dragonmax said: lemurdur lemur ahhh bu espri eskiden kedidir kediydi. Şimdi lemurdur lemur olmuş. Yakında paticik lemurcuk diye bir troll yavrusu forum doğuracak gibi. Oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 videosu için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bildiin kiff lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bu bi firma mıdır nedir merak ediyorum. her sene böyle bi yaratık numunesi sunuyolar piyasaya. malzemeleri de aynı gibi zaten resimlere yakından bakılınca (resim değil foto bıdıbıdı). kreasyon gibi bi şeye dönüştü artık. ama hayalgücüme güveniyorum her zaman. o yüzden "olabilir" kelimesi kafamda bi yerde duruyo hep. bi kere de sağ salim ele geçirseler sevinirim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 barbu said: Meksika'da 2007'de bir çiftçi tarafından bulundu ve öldürüldü. Cansız bedeni incelendikçe tuhaflıklar birbirini izledi. Kimine göre uzaylı, kimine göre henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü. Bilim adamları ise "DNA'sı yok" diye şaşkın. Kimine göre ise her şey tartışmalı. Ne var ki şimdilerde bir ikinci "yaratıktan" daha söz ediliyor. Meksika'da ikinci bir uzaydan geldiği düşünülen yaratığın görüldüğü konuşuluyor. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bence sansürlenmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 fazla araştırmasınlar ben gördüydüm bi olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Dartanian said: ben konuşmuyorum bu yaratığı kimseyle.Yalan haber. BEYLER BU HABER DOGRU. YARATIGI BOGAN, AMCAM!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kaspar said: barbu said: Meksika'da 2007'de bir çiftçi tarafından bulundu ve öldürüldü. Cansız bedeni incelendikçe tuhaflıklar birbirini izledi. Kimine göre uzaylı, kimine göre henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü. Bilim adamları ise "DNA'sı yok" diye şaşkın. Kimine göre ise her şey tartışmalı. Ne var ki şimdilerde bir ikinci "yaratıktan" daha söz ediliyor. Meksika'da ikinci bir uzaydan geldiği düşünülen yaratığın görüldüğü konuşuluyor. ... HAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAH OHA KAHKAHA ATIM SDFKJH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 lan bildiğin beyaz maymun iskeleti van gölü canavarı hikayesinin gelişmiş hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dünya bu konuyu tartışırken siz dalga geçiyosunuz . inanmıyosanız saygı duyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gerçek miymiş ki bu.fake gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 tüm meksikalılar alyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 maymun bebegi cenini cesedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 yiğit bulut sanayide yaptırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Arklar bu haebr tamaiyle gercektr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 evet teyzemin basına geldi hala sokta kendisi onun basına gelmese ben de inanmazdım ama çok ciddi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar