Wolas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ahahaha derneğe msj yazıyormuşum gibi oldu ... severler felan diye idare edin. Bir kaç arkadaşın isteği üzerine net üzerinden ses li konuşma ile oyun oynatıcam dileyenler buradan bildirirse sevinirim her düzeyden oyuncu olabilirsiniz hiç bilmiyorsanız bile buyrun öğretelim.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 masquerade : maskeli balo masquerade : gerçeği gizleme masquerade : rol yapma masquerade : (as ile) -mış gibi yapmak masquerade : rolü yapmak masquerade : ayağına yatmak gerçeği gizleme çok daha uyuyor.. çünkü maskeli balodan bahsetmiyoruz, balo, dans, müzik felan yok.. vampirlerin vampir olduğu gerçeği gizlemelerine masquerade deniyor.. bu yüzden bence "gizlenme" "gerçeği gizleme" oraya çok daha iyi düşecektir.. ingilizce terim de kullanabiliyoruz forumda.. "Vampire: The Masquerade" "Dungeons & Dragons" "World Of Darkness" felan kullanabilirsin.. soruna gelirsek, pc'de mikrofon yok.. ama ankarada oyun olursa gelirim ben de..[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 aslinda gercekten maskeli balo dan bahsediyoruz. en azindan ww daki adamlar bu sekilde dusunmusler.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Bence Wolas dalga geçmiş :) Hmm peki bu ses olayı nedir msn den falan mı yapılır? Bide hangi tarihler arasında[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bende zaman çok kendinizi öldürene dek oynatırım oyundan ayrılmanızın tek yolu yanmak küçük küçük 1 kat triyon parçaya ayrılsanız dahi tekrar canlanabiliyorsunuz çünkü Tremere ler sağolsun[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 mikrofonuma ve bağlantıma güvenemiyom yoksa gelirdim bende sırf msnden oynatacak olursan ben varım.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Msn den bir kaç kişiyle aynı anda konuşmanın bir yolunu bilmiyorum fikri olan söylesin yaza yaza nereye kadar insan yorulmazmı mirc den o kadar şeyi nasıl yazıcam ben kimler ankda oturuyor[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak [Bu mesaj Wolas tarafından 05 Haziran 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 diğerlerini bilmem ama benim grup "vampir hedeleri böğk" diyen bi grup olduğundan elim mahkum o yüzden yorulmam:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 konuşarak 2 saat te biticek bi yer yazarak 6 saat te biter bence bağlantıdan korkmayın kasmıyo fazla Ankaradan olanlar söylesin[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Zaten büyücüler Tremeler lerle ilgileniyorsan özel kitabı var adamların 1 parmak kalınlığında yapamadıkalrı şey yok ki ayrıca ordaki kavram resurect değil vampir in parçaları ayrılmış hali hala yaşar ama icratı olmaz tremere ler bunu birleştiriyorlar kasıcak biraz ama sonuçta oluyo white-wolf un sitesinde yazıyı bulabilirsem göstericem bazen bazı kitapları indirmeye izin veriyorlar arayım bi[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Asıl Cappadocians lar ilgileniyo o işle ama masquerade de kalmadı gariplerim. Tabi tremereler onlar tekrar uyandırabilirler[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 kapadokyalılarla tremere nin alakası yok asıl res yapan onlar dedim onlar mortis le ilgileniyolarya o yüzden olü canlandırmayı cağırmayı felan iyi bilirler bunlar dark age içinde günümüzde kökleri kazındı. Tremereler gaza gelirse kesin kapadokyalılardan birtanesini yattığı yerden bulur ve uyandırır eğer işin sonunda kazanıcakları bilgi varsa yeni şeyler öreniceklerse kendilerine yararlı olucaksa diğelim ki bir tremere lideri öldü(zaten ölüydüde ölü çarpı 2 oldu :) ) o zaman adamların onla işi bitmediği için yıllar boyuçalışıp onu canlandırırlar .[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Senin grubundaki biri resliyemez zaten bunu yapabilen bir değil bir çok tremere yıllarca çalışmalarından sonra ortaya çıkıyor oyunlarda npc lerın canlanma olayları var player lar için çok kasmak lağzım kafaya takma sen :D öldünmü ölüyon. Sen gelicekmisin Ankar Buluşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ben isterim oynamak.bu arada sen lost library den misin?ethem diyince oradaki bi hikayede vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Evet lost danım.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar