fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 çok ilginç olacak. yazar olarak pinapple express ve superbad de beraber çalışan seth rogen la evan goldberg var ama komedi değil, süper kahraman filmi olacak deniyor. çok acayip bir film geliyor galiba http://www.imdb.com/title/tt0990407/ http://img.trekmovie.com/images/sfs/thegreenhornetlogo-large-62808.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ımdb'deki ilk entry'de yönetmen olarak Stephen Chow'un ismi geçiyordu, ayrıca Kevin Smith vardı, hatta o entry'i görünce topic'ini açasım gelmişti öyle kaldı, son birkaç ayda anlaşmazlık mı ne olmuş bilmiyorum, cast baya değişmiş, bu yönetmen uyar mı diye şüphelerim var. Green Hornet DC'nin yan kahramanlarından birisi, Batman dizisini izlemiş olanlar Green Hornet ve Kato'nun cameo yaptığı bölümü izlemiş olabilirler (Kato'yu Bruce Lee'nin oynamışlığı da vardır) Ayrıca 80li yıllar boyunca uzakdoğu yapımı düşük bütçeli Green Hornet filmleri görüldü. Nicolas Cage ve Cameron Diaz olacak denmiş ama bana inandırıcı gelmedi, severim Cage'i ama bu konsepte uymaz http://www.sinema.com/makale/1-7975/nicolas-cage-the-green-hornet-in-oyuncu-kadrosuna-katiliyor Bir yerinden Jackie Chan yada Jet Li'yi monte edebilseler hoş olurdu not: bende Green Hornet ÇR arşivleri var, okuyup fikir sahibi olmak isteyenler p.m. atsınlar yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 cok sahane olmus film, nerdgasmic, dialoglar filan cok iyi, katonun adam dovmesi sahane, herkes pek bi guzel oynamis, aferin cocuklara. filmin basinda james francoyla, christopher waltz sahnesi inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 seth rogen bro. izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Buraya gelemedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 cuma geliyo,ama ben yarın özel gösterimde izliycem(hava atmayı sevmem ama atarım :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 aquila said: cok sahane olmus film, nerdgasmic, dialoglar filan cok iyi, katonun adam dovmesi sahane, herkes pek bi guzel oynamis, aferin cocuklara. filmin basinda james francoyla, christopher waltz sahnesi inanilmaz. +1 Katooo,kedi canını senin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 film çok eğlenceliydi. tavsiye ederim. genel olarak kick ass havasında bir filmdi. sana puanım dohuz kanka diyor ve çekiliyorum. =) edit:3d si çok sağlam değil yalnız. 2d giden çok şey kaybetmez. bunu da dipnot düşeyim belki ilgilenen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Oldukça eğlenceli film. Seth Rogen zaten acaip. 3D'si çok iyi değildi evet. 2D'yi tercih ederdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 var mı 2d istanbulda, hemide orjinal haliyle. umarım vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 3D bence yeterliydi. Ama filmi çok beğenmedim. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ya valla fragmanı gördüm iyi gibi...ama isim kötü ya.hiç süper kahraman havası veremedi bana.tamam farklılık olsun,hoşp olsun ama yaban arısı olmak zorundan mıymış ki...bir de yeşil renk bana çok kolpa geldi,afişlerde falan...gene de meraktan gidicem hihih:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ahaha çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar