Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bi de bu ilk 4 haftaya derbi koymama olayı büyük salaklık. Neyse kura çekin, oynasınlar işte. Inter - Milan, Manu - Arsenal maçları vardı geçen hafta. Liglerinin başında daha. Tek bizim ligde var galba bu saçma statü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ertelense nolcak ? ileriki bi tarihe atılcak ondan sonra gs nin uefa maçları beşiktaşın uefa maçları sonra tekrar milli maç haftası gelcek hangi tarihe alcaklar eninde sonunda bu lig biticek gerek yok ingiltere liginde haftada 3 maç yaptıkları oluyo liglerin futbolcuysan adam gibi çık oyna 1 haftada 180 dk koşamıyacaksan kalıbına sıçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Hatırlamıyorum kimin teklif ettiğini, okumuştum bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Baluu said: Hatırlamıyorum kimin teklif ettiğini, okumuştum bir yerde. iki takımdanda teklif yok diye biliyorum milliyet ortaya bişey attı işte herkez çıkarmaya çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 niye erteleniyor arkadaş. adamların işi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Doğru söylüyorsun yokmuş. Haberi buldum, yanlış hatırlamışım. http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=85998 Üstünel bizim böyle bir isteğimiz olmayacak, ama beşiktaş bu konuda başvurabilir demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ertelenmemesi bjknin işine gelir çünkü 1 2 adam milli takımdan gelcek yorgun olcak gsde daha çok adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 korkunun ecele faysası yok ertelensede 3 -0 ertelenmesede 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bak nasıl da biliyor pzero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 PZero said: korkunun ecele faysası yok ertelensede 3 -0 ertelenmesede 3-0 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 3 demiş gene iyi niyetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 3 ne lan. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 PZero said: korkunun ecele faysası yok ertelensede 3 -0 ertelenmesede 3-0 Bu kadar açık sözlü beşiktaşlıda zor bulunur. Söyleyelim bizim çocuklara Zero hatırına 3 den fazla atmasınlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 allah büyük be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Beşiktaş kaybederse aslında kötü olacak, fenerde kazanırsa puan farkı ikisi ilede 9 olacak 5 haftada, ondan sonra bu yarı puan kaybetmemesi gerekir beşiktaşın yoksa 10. haftada havlu atar ki istemem, ne kadar çekişme o kadar zevkli lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fener gs çekişmesi yeter bu sene. bjk olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bjk nin gecen yilki sampiyonlugu onlara 5 yil yeter zaten, hep boyle olmus, bakiniz yakin gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fener gs bu kadar kaliteli iki takım yaratmış olmasalardı bjk da olsun isterdim, ama bu sene gereksiz bjk, fener gs bu lige yeterince heyecan verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 gs'nin şu kadrosu varken feneri yarış içinde tutanlara şaşıyorum ben de. gs sendelemezse bjk de fb de babayı alır. gs sendeler diyorsanız da o zaman bjk de yarışın içinde olur bir de ertelenmesi beşiktaşın işine yaramaz denmiş ama yarar. takımın değil ama başkanın ve teknik direktörün işine yarar. 3-4 gün içinde hem gs'ye hem manu'ya yenilirse takım göçer. ikisinden de fark yerse o zaman birileri gider ha ama ikisini de yeneceğimiz için problem yok. ertelenmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ahaha gol atmak lazım yenebilmek için, cemad, sezon başından beri 7 tane ciddi maç yapmış bjk, attığı gol sayısı 4, 2si antalyaya. fbnin kadrosu gs kadar iyi olmayabilir, ama bu yarışın içinde gs ile kapışıyor olmaya yetecektir, TSL'yi rahat götürür. zaten kendin de demişsin, bjk gs ve manu'dan fark yiyecek (üstelik gol bile atamayacak) olursa bjk'da kelleler gider, ki gidecek kellenin demirören olmayacağı bariz belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 gol atılır elbet. beşiktaşın anadolu takımlarına gol atamayacak bir kadrosu olduğunu mu düşünüyorsun? dönem dönem yaşanabilen bir kısırlıkta beşiktaş. yoksa forvetler gayet iyi. benim demek istediğim beşiktaşın kadrosu diğerlerine göre kötü yarışta olmaz diyenler o mantıkla bakarsa fenerin kadrosu da gsye rakip olamaz. gayet açık ve net arada uçurum var bence ama bu işler sadece kadroyla bitmez ve evet haklısın demirörenin kellesi kolay kolay gitmez. ikisine de yenilirsek kötü şeyler olur (fark yemeye gerek yok bence ki beşiktaşın kolay kolay fark yiyeceğini sanmıyorum. hatta bu maçları kaybedeceğimizi de sanmıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kermit said: ertelense nolcak ? ileriki bi tarihe atılcak ondan sonra gs nin uefa maçları beşiktaşın uefa maçları sonra tekrar milli maç haftası gelcek hangi tarihe alcaklar eninde sonunda bu lig biticek gerek yok ingiltere liginde haftada 3 maç yaptıkları oluyo liglerin futbolcuysan adam gibi çık oyna 1 haftada 180 dk koşamıyacaksan kalıbına sıçayım. ben de bu görüşteyim yav bu futbolcular 90dk oynamak için milyon dolarlar almıyorlar mı? ee işleri ne koşsunlar oynasınlar hatta geçmiş senelerde erkenden avrupa maçlarından kopup haftada 1 maçla geçirmediler mi günlerini, şimdi de onların acısına haftada 2 3 maç yapsınlar başka hangi meslekte oluyor yav bu hafta çok iş var gelecek hafta işe 3 gün gidelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 draedan said: bjk nin gecen yilki sampiyonlugu onlara 5 yil yeter zaten, hep boyle olmus, bakiniz yakin gecmis. 101.yılınada bak beşiktaşın görülmeyen eller verilmeyen penaltılar kaç puan ilerde iken şampiyonluğu vermek kolay iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Burax said: kermit said: ertelense nolcak ? ileriki bi tarihe atılcak ondan sonra gs nin uefa maçları beşiktaşın uefa maçları sonra tekrar milli maç haftası gelcek hangi tarihe alcaklar eninde sonunda bu lig biticek gerek yok ingiltere liginde haftada 3 maç yaptıkları oluyo liglerin futbolcuysan adam gibi çık oyna 1 haftada 180 dk koşamıyacaksan kalıbına sıçayım. ben de bu görüşteyim yav bu futbolcular 90dk oynamak için milyon dolarlar almıyorlar mı? ee işleri ne koşsunlar oynasınlar hatta geçmiş senelerde erkenden avrupa maçlarından kopup haftada 1 maçla geçirmediler mi günlerini, şimdi de onların acısına haftada 2 3 maç yapsınlar başka hangi meslekte oluyor yav bu hafta çok iş var gelecek hafta işe 3 gün gidelim... hakkını yeme adamların. sanki sadece maçtan ibaretmiş gibi konuşuyorsun ama bu adamlar 3 gün maç olduunda haftada her gün antreman yapmak zorunda. en fazla 1-2 gün dinleniyorlar. Llama said: draedan said: bjk nin gecen yilki sampiyonlugu onlara 5 yil yeter zaten, hep boyle olmus, bakiniz yakin gecmis. 101.yılınada bak beşiktaşın görülmeyen eller verilmeyen penaltılar kaç puan ilerde iken şampiyonluğu vermek kolay iş değil. artık sezonlarıda beşiktaş 101. yılı falan diye ayırıyoruz.beşiktaşın 97. yılındaki şampiyonluğumuz çok iyiydi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 cemad said: ve evet haklısın demirörenin kellesi kolay kolay gitmez. ikisine de yenilirsek kötü şeyler olur (fark yemeye gerek yok bence ki beşiktaşın kolay kolay fark yiyeceğini sanmıyorum. hatta bu maçları kaybedeceğimizi de sanmıyorum) gs maçını bilmem de manu maçından puan/puanlar almanız lazım, bi siz varsınız Ş.L.'de. ülke puanı tepetaklak olmasın iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar