Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 tıpta uzmanlık sınavı denen lanet girişimsel işleme 12 falan kaldı sanırım .. universite sınavına gircek olan pati vardır diye .tıp okumayı cok istiyordur ben doktor olcam muhtesem oh yeah triplerinde se uyarmak istedim insan işi olmayan bir sınav yapıyorlar sonunda .öğrenmedik ezberlemedik tek sendrom varsa onu soruyorlar sınavda .. bıktımmm yeteeeerrrr yaşama geri dönmekk istiyorum .2 aydır günde en az 14 saat ders çalışıyorum sınava çok az kaldı hala yetersizim hala yetersizim . yani özet olarak .bir daha düşün ey öss öncesi kişilik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kolay gelsin umarım çalıştığının karşılığını alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kolay gelsin boach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 topic geç oldu, tercih eden etti :) bu arada harbi allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 tus kazanmış olmalarına rağmen bi pok bilmeyip yanlış tedavi veren doktorlar var, bende onlara şaşıyorum... insan aerob ile anareob bakteri arasındaki farkı bilir lan ÖKÜZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 HÖBÜL hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Günü gününe çalışacağım... Günü gününe çalışacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ağlamayın lan bebeler. Sonra muayenehane açıp her gelen hastadan 150 kaat olmayı biliyonuz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hak ediyorlar işte heh=p doktor olmak zor da doktor çocuğu olmak süper bişi kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yav said: hak ediyorlar işte heh=p doktor olmak zor da doktor çocuğu olmak süper bişi kolay gelsin AHAHAH Madem kesip biçmek istiyorsun diş hekimi ol derler adama. Tıp insan işi değil. Cerrahpaşa'da mı ne okuyan tanıdık var birinciliğe kastı üniversitede şimdi yardım alıyor hayata bağlı kalabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 üzgünüm ama sağlam bi bölüm istiyorsan, etrafımda girenlerden gördüğüm kadarıyla 2 ay en az 14 er saat çalışmak yetmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yav said: doktor olmak zor da doktor çocuğu olmak süper bişi i couldnt agree more. gerçekten babam veya annem hatta bonus olarak ikisi birden doktor olsaydı ne kadar mutlu olabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Helcaraxe said: kolay gelsin boach hönk ? boach benim ? o abim ? ben diş okuorm tıp deil ? vs vs. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bu sene başlıycam calışmalara ben de..var mı tusiyer arkadaşlar patide??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ginaly said: Ağlamayın lan bebeler. Sonra muayenehane açıp her gelen hastadan 150 kaat olmayı biliyonuz ama. saçma sapan her seye para verebilirken insanlar sağlıkları için 150 ''kağıdı'' değil 5 kuruşu bile çok görüyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Deacon said: yav said: doktor olmak zor da doktor çocuğu olmak süper bişi i couldnt agree more. gerçekten babam veya annem hatta bonus olarak ikisi birden doktor olsaydı ne kadar mutlu olabilirdim. böyle bir arkadaşım var. ana babasının işi yüzünden ana babası sevgisi görmemiş hayatı boyunca. bi ton sorunu var psikolojik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ben muaynehanede büyüdüm ama çok normalim nasip-kısmet bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Valla noyan bana o kadar dedin halı sahalarda tıp okuma diye kazanamadım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Famy said: ginaly said: Ağlamayın lan bebeler. Sonra muayenehane açıp her gelen hastadan 150 kaat olmayı biliyonuz ama. saçma sapan her seye para verebilirken insanlar sağlıkları için 150 ''kağıdı'' değil 5 kuruşu bile çok görüyorlar.. bana kızma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 büyük ablam kazancam diye canı cıktı senelerce. kazandı bitiriyo seneye. artık zengin olucak sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 @ ginaly öyle düşünürsen kızarım @ fistan hangi bölümde ablan hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Buyse said: Deacon said: yav said: doktor olmak zor da doktor çocuğu olmak süper bişi i couldnt agree more. gerçekten babam veya annem hatta bonus olarak ikisi birden doktor olsaydı ne kadar mutlu olabilirdim. böyle bir arkadaşım var. ana babasının işi yüzünden ana babası sevgisi görmemiş hayatı boyunca. bi ton sorunu var psikolojik. benim de arkadaşlarımın hepsi çok mutlu, mesut. ayrıca muhteşem de aile ilgisi görüyorlar. ya seninki ya da benimkiler istisna bilemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 son yılların en kolay tusuymuş bugunkü tus var mı giren aramızda??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 nben girdim de evet kolaydı sınav ama işin kotu yanı hiç calıstıgım gibi değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kaç net?? bugun aldım soruları ben de temel kötu tabi benim unutmuşum baya ama klınık bana da kolay geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar