Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Ankaraspor - Galatasaray 31.08.2009 @ 21:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hani beyler klişe olcak da, 10 maç yapsak 9'unda Ankara bize gol atamazdı.

Mazlum gibi kapandılar son 20 dk goller geldi, Galatasaray gerçeği.

Kapanmayın sizin de sonunuz böyle olur mesajı vermek açısından güzel bir maçtı.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

SDADSAFAS

Junior Gokcek sinir yapti. HAHHAHAHAHA. Hirs yapmis garibim lider cikaricaz Fbyi diye auha.

ahah ne alaka lan, herseyi fbye baglama artik arkadasim, ne bu sinir, bu celal.
Mesaj tarihi:
aquila said:

AĞIR ÇAKTIK.

dün akşam ezdiğini zannedenler eziş görsün.

sdfsf

ahaahah diyorsun ki WE SLAPPED HEAVY. hll baps. bizimki kadar dramatik bir galibiyet olmadi, ama olsun.
Mesaj tarihi:
Abi rüya aleminde yaşamayın lütfen , ezdik filan demişsiniz de siz bu maç çok zorlandınız ankara karşısında. Korner kullanmaktan başka bişi yapmadınız maç boyunca ve gol kornerden geldi.. İlk yarıda baki'nin hediyesiyle üstüste 2 - 3 pozisyon yakaladınız sadece oydu. bence Beşiktaş maçı çantada keklik bir maç değil , derbi öncesi favori gösterilen her takım hüsran yaşamıştır genelde..
Mesaj tarihi:
yalnız balta nın çok kötü oynadığını sadece ben mi düşünüyorum acaba? adamlar ilk yarı full defansımızın sağından geldiler.

@subzero : yok dünkü pazar maçları topicinde fenerlilerin mesajlara bakarsan neden EZ-DİK falan yazdığımızı görebilirsin :)
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

Masquerade said:

SDADSAFAS

Junior Gokcek sinir yapti. HAHHAHAHAHA. Hirs yapmis garibim lider cikaricaz Fbyi diye auha.

ahah ne alaka lan, herseyi fbye baglama artik arkadasim, ne bu sinir, bu celal.

Fenere baglamadim biseyi Azmo. Yanlisi duzelttim.

2 hafta sonra kalp kırıcaz ayrıca. Simdiden sorry m8s.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

O zaman Fulham - Arsenal de derbi.

Saygılar

bi de utanmadan saygılar yazmışsın ya yazık sana.. Türkiye'nin 2 büyük takımının maçı derbidir. derbi asıl anlamında kullanılmıyor şuanda ama mesela Fulham-Chelsea batı londra derbisi olarak adlandırılır yada londra derbisi , türkiyede de ankaragücü-gençler maçı ankara derbisidir mesela , göztepe-karşıyaka nın izmir derbisi olduğu gibi. Ama beşiktaş-gs maçı derbidir ve derbi kalıcaktır...

@khelben

evet bencede hakan balta çok kötü oynadı özellikle ilk yarı , ömer orayı otoban yaptı açıkçası , bunda arda'nın diğer maçlara nazaran daha az geriye gelmesinin de etkisi vardı ve devamlı sol kanatta oynamamasının.
  • Yeni Oluştur...