Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir piliç yolda karşıdan karşıya geçer...

ShekiLChoCuq

Öne çıkan mesajlar

OLAY: Bir piliç bir yolda karşıdan karşıya geçer.

SORU: Piliç niçin karşıdan karşıya geçer?
YANITLAR:

* Rene DESCARTES: Yolun öbür tarafına geçmek için.

* EFLATUN: İyiliği için. Gerçek, öteki taraftadır.

* ARİSTOTELES: Karşıdan karşıya geçmek pilicin doğasıdır.

* Karl MARX: Tarihsel olarak kaçınılmazdı.

* HİPOKRATES: Pankreasının aşırı salgısı yüzünden.

* Martin Luther KİNG JR.: Tüm piliçlerin nedenini açıklamak zorunda kalmadan özgürce karşıdan karşıya geçtikleri bir dünya düşlüyorum.

* Richard M. NİXON: Piliç karşıdan karşıya geçmedi, tekrar ediyorum, piliç asla yolun karşısına geçmedi.

* Sigmund FREUD: Pilicin karşıdan karşıya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde güçlü ve latant bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir.

* BUDA: Bu soruyu sormak, sizin kendi piliç doğanızı inkâr etmektir.

* GALILEI: Oysa piliç karşıdan karşıya geçiyor...

* Charles DE GAULLE: Piliç belki yolun karşısına geçti, ama otoyolun karşısına henüz geçmedi.

* EINSTEIN: Pilicin yolun karşısına geçmesi ya da yolun pilicin ayakları altında yer değiştirmesi, tümüyle sizin gösterdiğiniz referansa bağlıdır.

* Bill CLINTON: Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiç bir şey geçmemiştir.

* Süleyman DEMİREL: Piliç geçmişse geçmiş, geçmemişse geçmemiştir.

* Tansu ÇİLLER: Bu memleket için karşıdan karşıya geçen piliç de bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir.

* Abdullah GÜL: Hayır, bana böyle bir bilgi verilmedi ama karşıdan karşıya geçtiyse hükümet gereğini yapar.

* George W. BUSH: Pilicin bu yolda BM kararlarına rağmen cezalandırılmadan karşıdan karşıya geçmesi, demokrasiye, özgürlüğe ve adalete kafa tutmaktır. Bölgede barışı sağlamak amacıyla ve savunduğumuz değerlerin tavuk türü teröristler tarafından bir kez daha ayaklar altına alınmaması için Amerika Birleşik Devletleri oraya karadan 243 bin GI, havadan 846 bombardıman uçağıyla desteklenen 17 uçak gemisi, 46 firkateyn ve 154 kruvazör göndermeye karar ve bu güçlerine özgürlük ve demokrasi adına 5 bin kilometre çapındaki bir alanda bulunan tüm kümesleri yerle bir etmek görevi vermiştir. Bu kutsal görev, ülkede uzaktan yakından kümese benzeyen her şeyi bir avuç kül haline getirinceye kadar sürecek ve küstah kümes efradının milletimize kafa tutması önlenecektir. Hükümetimiz, ondan sonra ülkedeki kümeslerin standartlara uygun biçimde yeniden inşasına ve başlarına ABD Büyükelçisi tarafından demokratik olarak seçilecek bir horoz geçirmeye karar vermiştir. Kümeslerin yeniden inşası finansmana karşılık olarak, bölgedeki tüm yem üretimine 30 yıl süreyle el koymakla yetineceğiz. Yerel canlıların, bizimle işbirliği yaptıkları takdirde yem üretiminin bir miktarından özel fiatlarla istifade ettirilmesi öngörülmüştür. Bu yeni adalet, özgürlük ve barış kümesleri ülkesinde, sizi temin ederiz ki bir daha asla bir piliç bir yoldan karşı karşıya geçmeye kalkmayacak, çünkü yol kalmayacak ve piliçlerin de yürüyecekleri bacakları olmayacaktır.

PS: Burasını uygun gördüm. Yetkililer isterlerse garbage'a taşıyabilirler.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShekiLChoCuq, 13 Haziran 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
* EINSTEIN: Pilicin yolun karşısına geçmesi ya da yolun pilicin ayakları altında yer değiştirmesi, tümüyle sizin gösterdiğiniz referansa bağlıdır.

:)[signature][hline]@ui
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

Rene DESCARTES: Yolun öbür tarafına geçmek için.

Hahahaha.Bu bana birşeyi hatırlattı.
Eski kız arkadaşım bana birşey sormuştu nedir hatırlamıyorum.
Bende buna benzer bir cevap vermiştim.

"Doğru, ne kadar yüzeysel olduğunu unutmuşum, hata bende pardon."

gibi triplere girmişti hehe.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

Oysa bilmiyor ki ne kadar SEPTIK bir insanım.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Divin, 13 Haziran 2004 22:40 tarihinde demiş ki:
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32650

divin. internette rastladım. arama yaptım vardı ama baya eskiden konuşulduğu için yeniden paylaşmak istedim. sakıncası var mı? =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShekiLChoCuq, 13 Haziran 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
divin. internette rastladım. arama yaptım vardı ama baya eskiden konuşulduğu için yeniden paylaşmak istedim. sakıncası var mı? =]

benimle alakalı bişey değil ki sorun, arama yapıp da bulduysan niye tekrar konu açma ihtiyacı duydun diye 2,5 ay önceki aynı konuyu gösterdim ben sadece.. yazan sensin elbette
Sosyal ağlarda paylaş

'13 Mayıs 2003 18:18'
13 ay önce açılmış bir konu.. sonradan up'lana up'lana 2,5 öncesine gelmiş.
nese sağol bu ince davranışın için. ;)[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

Dungeon Keeper:

Why did the chicken cross the road?
Imp: The HAND told him to!
Beatle: To escape certain death at the hands of an orc
Fly: Why not?
Demon Spawn: In a vain attempt to become a basilisk
Warlock: Judging by the metaphysiology of both the chicken and the road, it seems to me that to hypothesize why is not the question, but how, in which case he was propelled by a gale of the utmost fury because speciman 1 (the chicken) entered an area of research.
Bile Demon: *Urp* what chicken?
Troll: To recalibrate the anti-defuser on the blueprints of the alarm trap
Orc: To guard from hostile takeovers!
Dark Mistress: Oooo... I don't know about chickenskin, lets talk leather...
Skeleton: To escape the opression of the task master bile demons
Ghost: To howl at the church next door
Tenticle: To resubmerge
Horny: [signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...