Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Lorrotar said: olm durun lan karalistedeydi bu harrykewell la beraber.cevap verilmemesi gereken insanlardan. su an o kadar guzel bir ruh halide ki, cevap vermemek suc olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Azmodai said: applev0dka said: Azmodai said: hayirrrrrr ama olsun. bugun galibiyeti HIC hak etmedik. iyi oldu sdfg. Şimdi de ezdk ha..?? Baya güzel bi futbol anlayışınz var tebrikler (td)..Fener bu oyunla EL'de gruptan cıkamaz... degerli arkadasim, size katilmiyorum. resmen EZ DIK. Valla katılmadiğin sensin kardeşim benm için sorun yok gördüğün gibi.. ;) ;) Sheriff de Ez Er sizi baska takımlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sen besiktasliydin di mi? sdsdsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 oda dogru ya.babamla izliyodum maçı tam bitti falan derken babam dur atcaz dedim gol attımamızla beraber camdan atlıyodum bende seviçten ahehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Topiciniz bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 baktin camur atacak bisi kalmadi, hemen topige laf et. BIRAK BU ISLERI DART. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Dartanian said: Topiciniz bile yok. yürü lan tolga:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Chewy said: Alex yürütüo takımı bea 2 3 hareket yaptı gol oldu vs.Nerde o övünülen santos? Fenerin kazanması futbolcuların isteğine bakıyor. ben kosmasini istiyorum takimin :) 90 dakikada 2 hareket cok ama cok az gunumuz futbolunda , pres yok , kosma yok, zaten zayif bunyeli adam guc yok .. 9 kisi de nereye kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bana hurriyet spor yazarligi yapma kanuniiiii ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 emre çıldırdı arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Hakemle ezdiler harbi tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Top manisadayken naptı fener allah aşkına.Böyle bir defans yok ya inanılmaz ağır bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Azmodai said: sen besiktasliydin di mi? sdsdsfg. FUtbolseverim asdhashdsad ???? At gözlüğünü çıkarınca sende kimin haklı oldugunu görüyosun kardesim.. Hadi avunun siz bu galibiyetle( bank asyadan gelen takımlarda böyleyse fener ilerde gg) Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kanka o iluzyon. boyle yavasmis gibi yapip, kosmayip yuruyormus gibi yapip gol mol atiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 applev0dka said: Azmodai said: sen besiktasliydin di mi? sdsdsfg. FUtbolseverim asdhashdsad ???? At gözlüğünü çıkarınca sende kimin haklı oldugunu görüyosun kardesim.. Hadi gömdüm avunun siz bu galibiyetle( bank asya dısından gelen takımlarda böyleyse fener ilerde gg) Saygılar.. BEYLER BANA GOMDUM DEDI. LUTFEN UZAKLASTIRIN BU ARKADASI BENDEN, KISISEL HANEME TECAVUZ VAR. ayrica futbol sever olman imkansiz. cunku olsaydin USTUN oyunumuzu kabul ederdin.... cunku ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bi de emre kenke kaç maç ceza verecekler bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Ulan fıtık oldum son dakikaya kadar.Bu macı hayatta unutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Azmodai said: baktin camur atacak bisi kalmadi, hemen topige laf et. BIRAK BU ISLERI DART. Açın arkadaş topicinizi ayrıca yazılanları hiç okumadım görünce pazar maçları diye şaşırdım topiciniz yok Forumda fenerli yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Azmodai said: kanka o iluzyon. boyle yavasmis gibi yapip, kosmayip yuruyormus gibi yapip gol mol atiyoruz.pardon düsünemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Azmodai said: bana hurriyet spor yazarligi yapma kanuniiiii ahaha. ahahaha tamam ya keyfini cikariyim ben hakkatten bende millete sevimli fenerbahceli duzgun durust taraftar yazimlari yapiyordum. baskasi yapsin ben sirami savdim cunku kimsenin taktigi yok :) EZ DIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bursaspor yenerdi beceremedi yaaa poofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Masquerade said: Bi de emre kenke kaç maç ceza verecekler bakalım. kanka hakemler bizim, spor tahkim kurulu bizim. en fazla 1 mac alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Dartanian said: Topiciniz bile yok. napıcan topici ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bross bavulları toplamaya gitmistir direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar