Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açılıma en güzel cevap 4 şehit!

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Ayrıca; terörist saldırılar neticesinde, kaybettiğimiz insanlara duyduğumuz üzüntüleri, çeşitli dolduruşlara gelip, salak saçma fikirler ile kusarcasına haykırmaktan vazgeçin.

Irklara karşı hakaret boyutunda laf atarak bölücülük yapıyorsunuz. Bugün bir terörist oluşumun yaptığı ne ise sizin de söyledikleriniz aynı mantıktadır.

Biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Gariplik hiçbir kürdün PKK'yı tenzih etmemesi, hatta PKK'ya terörist demeyen DTP'ye sahip çıkması bence...

said:
Ya siz Kürt milletinin gerçekten bu mücadeleyi istemediğini mi sanıyorsunuz?

Abicim ne kalın kafalı, inatçıymışsınız ha.

Kaç zamandır şurda izah etmeye çalışıyorum halen Kürt'ler kakadir, Kürt'ler pis'tir, madem öyle neden DTP'ye sahip çıkıyorlar diye zırvalıyorsunuz.

Madde madde sıralıyorum tekrardan, belki bir işe yarar.

1) Bütün Kürt'ler PKK'lı değildir.
2) Bütün PKK'lılar Kürt değildir.^
3) PKK'nın derdi Kürt'lere özgürlük değildir.
4) PKK'nın istediği, PKK Devleti adı altında yeni bir devlet kurabilmek.
5) "Neden DTP'ye sahip çıkıyorlar" diyenler için, terörü lanetleyen "Kürt partileri"nin de olduğunu hatırlatmak isterim.
6) PKK meydanında bayrak açıp slogan atan kişiler "Kürt halkı" değildir, sizin "Kürt" sanmanız için yollanan PKK öncüleridir.
7) "sadece Kürt'ler İstanbul'a göç edip İstanbul'u bozuyorlar" diyenler için: Bu bir doğu sorunudur, Kürt sorunu değildir. Eğitim, iş ve terörden korunmak için sadece Kürt'ler DEĞİL, farklı kökenden gelmiş başka kişiler de İstanbul'a göç etmektedir. "Varoş"lardan rahatsızsanız, Varoş olayına neden olmuş ve bunu çözememiş kişilerde arayın suçu. Mollaları da unutmayalım.
8) Kürt'lerden PKK'ya karşı çıkan bir sürü kesim var. Ama bunlar İstanbul'a kadar sesini ulaştıramıyor, ayrıca terör korkusu var. Ordaki insanlar PKK saldırısı altında yaşıyorlar. Köyler basılıyor, eğitim gören çocuklar öldürülüyor, kurulmak istenen işler engelleniyor.
9) PKK aynı annenin bir çocuğunu kaçırıp, eğittikten sonra, askerdeki diğer çocuğuna saldırtıyor. İkisi de ölüyor. PKK'nın amacı kardeş kavgası yaratmak ve toplumu kutuplaştırmak.
10) Doğu'daki Ağalık sistemini unutmayın. Toprak reformu gerçekleştirilemediği için, birçok bölgede halk toprak ağalarının dediklerini yapıyorlar. Hatta seçimlerde tek bir kişi bütün bir ahalinin yerine oy kullanabiliyor.

Bütün bunları görmezden gelip "Tüm Kürt'ler PKK'lıdır, PKK'lı değilse bile kımıl zararlısıdır" triplerine girmeyi artık bırakın.
Irkçılık, ırkçılıktır.
Hem kendine Atatürkçü diyip hem de ırkçılık yapanlar bilmiyorum kendilerinin farkındalar mıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...