Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vesikalık Konusu

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

birsey olmaz benim vesikalık bildiin sakallı bıyıklıydı hangi kafayla cekilmissem artık kimse bisi demedi.devlet üni olduundan sen para kaptırmamaya calıs iste kalemdi anahtarlıktı rozetti baya para carpmaya calısıyolar yani 3 sene önceydi ben kayıt olurken simdi nasıldır bilmem.bi de belgelerini tamamlarsan bi sorun cıkmaz kayıtta.
ögrenci kimliginde alacagın transkriptlerde falan o webcam fotosu olcak ahahhaha.
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

başvuru sırasında webcamle çekilen leş fotolar kullanılmıyo mu ki

he şimdi hatırladım, foto da istiyolar da kimlikte öğrenci belgesinde falan o webcam fotosu oluyo.

ahahaha
benim fotoyu görseniz halinize şükredersiniz
katil gibi çıkmışım, bir de karanlık böyle kirli sakal KATİL katil gibi çıkmışım yav (:

ama faydasını görüyorum öğrenci kimliği isteyen hiçbir yerde sorun yaşamadım kimliği gören 2 leşim var sanıyor (:
Sosyal ağlarda paylaş

Abi al bu benim kartım, resmim.

İzah edilecek bi yeri bile yok, müdür biraz insan evladı olsaydı da sadece kafatı çekmeseydi keşke.

Bu arada sabah ilk kayıt olan bendim, uyku mahmurluğuyla çekildim, tuvalate de gidemedim saç baş düzeltmeye, sakallar da kesik, saçlar zaten nasıl o şekle girdiyse, çenemi de sıkmışım yanaklar çökmüş falan. 3 kişiyi öldürüp gelip foto çektirmişim gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...