SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Şimdi farkettim de vesikalık foto tam önden değil, yandan çekilmiş hafif, çok sorun ederler mi üniversite kaydında, önden çekilmiş foto diyor ama, yani çok da şey değil aslında ama bilemedim. Git yeniden çekil derler mi ki. Uludağ üniversitesi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 valla problem olmaz pekte insanlara 4 sene o fotonu gosterecen ona gore bisey sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Foto iyi de sadece önden değildi tam, iyi oldu bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 başvuru sırasında webcamle çekilen leş fotolar kullanılmıyo mu ki he şimdi hatırladım, foto da istiyolar da kimlikte öğrenci belgesinde falan o webcam fotosu oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 o kullanılıyorsa ben bittim, çok ciddiyim bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 hoş gerçi abim yanında foto götürünce onu koyuyorlar demişti de, uludağda direk kimliği eline veriyorlarmış, muhtemelen o webcam resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 aa dogru o webcam fotosu var bendede niye oyle sacmalamisim ben ama ogrenci belgesinde falan diplomandada sanirim o resim olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 geçmiş olsun ben de çok üzülüyodum topaç gibi çıktığım için ama kimliğe sığdırabilmek için daraltmışlar şansıma dfg ayrıca bu arada kayıtta verdiğim fotolar yandan benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 birsey olmaz benim vesikalık bildiin sakallı bıyıklıydı hangi kafayla cekilmissem artık kimse bisi demedi.devlet üni olduundan sen para kaptırmamaya calıs iste kalemdi anahtarlıktı rozetti baya para carpmaya calısıyolar yani 3 sene önceydi ben kayıt olurken simdi nasıldır bilmem.bi de belgelerini tamamlarsan bi sorun cıkmaz kayıtta. ögrenci kimliginde alacagın transkriptlerde falan o webcam fotosu olcak ahahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 lol benide okulda arkadaslar guldururken gulmemek icin kendimi kasarken sebek gibi bi fotom var kimlikte gostermeye utaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ya benim cidden çok kötü, birde bizim müdür uzaktan değil de direk kafadan çekti, kız arkadaşımın okulunda vesikalık gibi çekmişler en azından düzgün, benim sadece kafa var ya, çok fazla kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bi upload etsene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 aabi, çok kötü, forum dayanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 SeaGle said: aabi, çok kötü, forum dayanmaz en fazla 404 verir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 olm şakası yok çok fena ahahaha koyamam yani zaten utanç verici ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 müstakbel okul kartı ve öss resmim :( ps: sanki 15 çocuğa tecavüzden yargılanan adam gibiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kafaya sağlam darbe almış ifadeside var doru söyle çekilmeden önce ne içtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Anelor said: lol benide okulda arkadaslar guldururken gulmemek icin kendimi kasarken sebek gibi bi fotom var kimlikte gostermeye utaniyorum AYNEN YA. o fotoları kullanalım diye ortaya fikri atan kimse abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 pogodi said: başvuru sırasında webcamle çekilen leş fotolar kullanılmıyo mu ki he şimdi hatırladım, foto da istiyolar da kimlikte öğrenci belgesinde falan o webcam fotosu oluyo. ahahaha benim fotoyu görseniz halinize şükredersiniz katil gibi çıkmışım, bir de karanlık böyle kirli sakal KATİL katil gibi çıkmışım yav (: ama faydasını görüyorum öğrenci kimliği isteyen hiçbir yerde sorun yaşamadım kimliği gören 2 leşim var sanıyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bugün gittim vesikalık çektirdim. 36 tane de çoğalttım. ama gel görki bu saatlerde aldığım habere göre okul sakallı bıyıklı fotoyu kabul etmeyebilirmiş. istanbul üniversitesi :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Lexius said: müstakbel okul kartı ve öss resmim :( ps: sanki 15 çocuğa tecavüzden yargılanan adam gibiyim :( AHAHAHAHA BU NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 saçlar chuck bartowski gibi olmuş, bence iyi çıkmışsın fotoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 üşenmesem kendi kartımı taratır koyarım, ölürsünüz sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Abi al bu benim kartım, resmim. İzah edilecek bi yeri bile yok, müdür biraz insan evladı olsaydı da sadece kafatı çekmeseydi keşke. Bu arada sabah ilk kayıt olan bendim, uyku mahmurluğuyla çekildim, tuvalate de gidemedim saç baş düzeltmeye, sakallar da kesik, saçlar zaten nasıl o şekle girdiyse, çenemi de sıkmışım yanaklar çökmüş falan. 3 kişiyi öldürüp gelip foto çektirmişim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 oha dudaklarım da çok kırmızı çıkmış o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar