Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Free migrationla al-akir'den Tarren Mille geçtim fakat mutlu değilim.Ahda fiyatla çok saçma hiç istikrar yok, sanki pişmanım.Başka bir yere geçmek istiyorum nereyi önerirsiniz? (HORDE) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Eh? Tarren Mill'den cok memnunum ben, sen niye begenmedin ki? Tabi medium server oldugu icin AH'si daha rahatsiz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kor'gall hic degistirmedim, asla da degistirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Gogo Twisting Nether. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ah bi kıyas olcaksa ragnaros hiç fena dgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ben de yıllar yılı eşe dosta bloodfeatherın reklamını yaptım orda oynarım ama ne artısı var dersen dicek bişey yok diğerlerini bilmiyorum bura evim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 her benzeri konuya yazdım gene yazıcam. ravencrest'e gelme. asla gelme arkadaşlarına da söyle onlar da gelmesin. çok lanet server. hem oyuncusu bakımından, hem çok sorunlu bir server olmasından.(lag, serverın geç acılması vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bende bi serverda ally olarak başlamak istiyorum.Horde olsam dunemaul açıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 valla rahatlık olsun populasyon olsun pvp olsun stormrage derim zaten cyclone gibi hayvan bir bg grubu var pve de iyi serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Casual olarak oynıyabilceğim bi server olursa daha güzel olur guild fln bulmak zor olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Tarren Mill'in nesini begenmediniz :P (AH fiyatlari disinda.) Casual raiding / social guild dolu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Hergonan said: Tarren Mill'in nesini begenmediniz :P (AH fiyatlari disinda.) Casual raiding / social guild dolu mesela. Tarren Mill,Dunemaul,Stormgarde ozmn 3ünden biri dikkatli tercih yapmak istiyorum sonra agammaganda yaşadığım faciyayı yaşamak istemiyorum.Horde oynadım birazda ally deniyim diyorum ama bu serverlar horde ağırlıklı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 stormscale - horde/ally farketmez #1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Aszune ve Twilight hammer arasında kaldık. Horde olarak hangisini tavsiye edersiniz ? Karakter migrate edicez, karakterler bu serverlarda. İkiside kötü diyorsanız horde olarak pvp si eh işte, pve si eh işte casual ınsalara ne önerirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 dory said: kor'gall hic degistirmedim, asla da degistirmem. Hani gelecektin? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 batuhan said: Bende bi serverda ally olarak başlamak istiyorum.Horde olsam dunemaul açıcaktım. ally bakımından executus bayaa güzel server,tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Anubisath said: batuhan said: Bende bi serverda ally olarak başlamak istiyorum.Horde olsam dunemaul açıcaktım. ally bakımından executus bayaa güzel server,tavsiye ederim Şimdi trialle takılıyom serverlara bakıyorum haftaya başlıcam.Casual olarak eğlenmek istiyorum instancelere grup bulabilirsem yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Magtheridon'un lagı cidden baymaya başladı artık. Her bakım öncesi ve sonrası bir kaç saat abartı lag oluyor. Takvimlerinde event mı düzenliyorlar artık napıyorlar bilmiyorum da İspanyollar tradei spamliyor aşırı rahatsız ediyor. Tarren Mill'in AH fiyatlarındaki sorun nedir örnek vererek açıklayabilir misiniz? Bir de lag durumu filan genel olarak nasıl? Haftaiçi haftasonu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ensidia bile TM ye göçtü lag yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 full serverda oynadıktan sora medium server fail.. arkadasın 70 paladinini kasıyım dedim veknilash da gayet heryerde afk bırakıosun falan hic kimse kesmiyo kesmeyi gec gelmiyo bile heycan yok heycan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 screwy said: full serverda oynadıktan sora medium server fail.. arkadasın 70 paladinini kasıyım dedim veknilash da gayet heryerde afk bırakıosun falan hic kimse kesmiyo kesmeyi gec gelmiyo bile heycan yok heycan.. hadi bi de dunemaulda bıraksana =) adamı doğrar üstüne dubai towers çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar