senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 infected mushroom yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mWTl58kPPfM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Fistan said: israil vs. hollanda israil (tu) Hallucinogen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Trentemoller severim.trance i çok dinlemiyorum liquid soul güzel.Minimalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Af Grubu çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 israil gerçekten başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Adamlar çöl insanı sayılır. Senin, benim hayatta görmediğimiz şeyler kullanıp hayal edemediğimiz kafalar yaşıyor galiba. En azından yaptıkları müzikle verdikleri intiba böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kimleri dinledigimi yaz yaz bitmez.a state of trance dinliyorum diyim ben herkesi herşeyi barındırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Sintisyzer said: adam yeni tiesto lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Sintisyzer said: armin van buuren.. adam yeni tiesto ben kaçırmışım bunu. evin ışık alıyor mu? sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayý Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 infected mushroom iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Hindistan'a Goa'ya gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bedük ne tarz yapiyo ama hoşuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 baya trip bi şarkıdır bir de filmi izlediyseniz (it'S all gone pete's tong) daha duygulu izlencek bir klip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Arada Yahel,Paul Oakenfold,D-nox,Talamasca v.s. dinliyorum. Ama nadiren demek daha doğru olur. Bilhassa house tavsiyelerine açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 konusu varken hem yorum almış olayım hem de türünü öğrenmiş olayım bakalım. şirketteki mac'te garageband kullanarak bi techno müzik yaptıydım. pek anlamam o yüzden bunun türü neye giriyor şimdi anlayan bireyler bi dinleyip söylerse sevinirim :) http://www.uploadmusic.org/uploaded.php?file=9963551281388457.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 vocal trance <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Encore Live Grammy 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripsouL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 sesu said: Sintisyzer said: deadmau5 paul van dyke armin van bureen markus schulz felan Evet bunların hepsi bakkal müzikler yapıyor gerçekten. Booka Shade hariç ki onlar zaten minimal yapıyorlar. David Guetta zaten yeterli paraya milletin ev partisinde çalan bir adam (işte Franız sdf). Laidback Luke günde 15 parça falan yapıyor hangisini tutturursa çıkarıyor. Ha Sebastian Ingrosso iyi gerçekten. Deadmau5 bence bu işi bıraksın sdf. Ama ALEX'in de dediği gibi trance genel olarak rezalet. Allah çarpar abicim seni. Armin van buuren , deadmau , paul van dyk, markus schulz bakkal müzik yapıyo ? Çarpılırsın. Bu kadar alakasız olup böle yorumlar yapmıyo mu insanlar çıldırıcak gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ayşe seni çimdiririm. sen anca git alignin tech houselarını dinle. elit hapçı muzigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 tiesto döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ya alin size tech house! http://soundcloud.com/komprez/oliver-koletzki-at-plug-in?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook&utm_content=http%3A%2F%2Fsoundcloud.com%2Fkomprez%2Foliver-koletzki-at-plug-in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birseysorucam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 solar stone - speak in sympathy üzer andy moor başlı başına can yakar. aklıma geldi yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 tim berg - bromance (avicii's arena mix) sunlounger - lost (armin'in 2008in en iyi seçtiği parça) ağlatır. Roger Shah -bir diğer alias'ı sunlounger olan- yeni yeni yükseliyo ve benim 2 senedir 1 numara dj'im bir kaç music for balearic people albüm veya radyo setini takip ederseniz anlıycaksınız sebebini :) house olarak swedish house mafia'yı grup olarak ve elemanları axwell, ingrosso, angello ayrı ayrı takip etmeye değer işler yapıyolar. electro house olarak da favorim deadmau5 bugünlerde. deadmau5 - some chords (original mix) baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 sesu said: Sintisyzer said: steve angello laidback luke eelke kleijn kosmas epsilon david guetta pryda houserockerz sebastian ingrosso kaskade deadmau5 paul van dyke armin van bureen markus schulz booka shade moonbeam felan Evet bunların hepsi bakkal müzikler yapıyor gerçekten. Booka Shade hariç ki onlar zaten minimal yapıyorlar. David Guetta zaten yeterli paraya milletin ev partisinde çalan bir adam (işte Franız sdf). Laidback Luke günde 15 parça falan yapıyor hangisini tutturursa çıkarıyor. Ha Sebastian Ingrosso iyi gerçekten. Deadmau5 bence bu işi bıraksın sdf. Ama ALEX'in de dediği gibi trance genel olarak rezalet. HAHAHAFDGSDFGSDFG deadmau5 işi bıraksın. armin markus paul moonbeam kaskade bakkal müziği yapıyo demiş dfgsdg. Aradan bi sene geçmiş umarım uyanmışsındır artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar