Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mWTl58kPPfM
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Fistan said: israil vs. hollanda israil (tu) Hallucinogen (tu)
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Trentemoller severim.trance i çok dinlemiyorum liquid soul güzel.Minimalciyim
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Adamlar çöl insanı sayılır. Senin, benim hayatta görmediğimiz şeyler kullanıp hayal edemediğimiz kafalar yaşıyor galiba. En azından yaptıkları müzikle verdikleri intiba böyle.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kimleri dinledigimi yaz yaz bitmez.a state of trance dinliyorum diyim ben herkesi herşeyi barındırıyo.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Sintisyzer said: armin van buuren.. adam yeni tiesto ben kaçırmışım bunu. evin ışık alıyor mu? sdfds
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bedük ne tarz yapiyo ama hoşuma gidiyor
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 baya trip bi şarkıdır bir de filmi izlediyseniz (it'S all gone pete's tong) daha duygulu izlencek bir klip
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Arada Yahel,Paul Oakenfold,D-nox,Talamasca v.s. dinliyorum. Ama nadiren demek daha doğru olur. Bilhassa house tavsiyelerine açığım.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 konusu varken hem yorum almış olayım hem de türünü öğrenmiş olayım bakalım. şirketteki mac'te garageband kullanarak bi techno müzik yaptıydım. pek anlamam o yüzden bunun türü neye giriyor şimdi anlayan bireyler bi dinleyip söylerse sevinirim :) http://www.uploadmusic.org/uploaded.php?file=9963551281388457.mp3
ripsouL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 sesu said: Sintisyzer said: deadmau5 paul van dyke armin van bureen markus schulz felan Evet bunların hepsi bakkal müzikler yapıyor gerçekten. Booka Shade hariç ki onlar zaten minimal yapıyorlar. David Guetta zaten yeterli paraya milletin ev partisinde çalan bir adam (işte Franız sdf). Laidback Luke günde 15 parça falan yapıyor hangisini tutturursa çıkarıyor. Ha Sebastian Ingrosso iyi gerçekten. Deadmau5 bence bu işi bıraksın sdf. Ama ALEX'in de dediği gibi trance genel olarak rezalet. Allah çarpar abicim seni. Armin van buuren , deadmau , paul van dyk, markus schulz bakkal müzik yapıyo ? Çarpılırsın. Bu kadar alakasız olup böle yorumlar yapmıyo mu insanlar çıldırıcak gibi oluyorum.
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ayşe seni çimdiririm. sen anca git alignin tech houselarını dinle. elit hapçı muzigi
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ya alin size tech house! http://soundcloud.com/komprez/oliver-koletzki-at-plug-in?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook&utm_content=http%3A%2F%2Fsoundcloud.com%2Fkomprez%2Foliver-koletzki-at-plug-in
birseysorucam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 solar stone - speak in sympathy üzer andy moor başlı başına can yakar. aklıma geldi yazayım dedim.
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 tim berg - bromance (avicii's arena mix) sunlounger - lost (armin'in 2008in en iyi seçtiği parça) ağlatır. Roger Shah -bir diğer alias'ı sunlounger olan- yeni yeni yükseliyo ve benim 2 senedir 1 numara dj'im bir kaç music for balearic people albüm veya radyo setini takip ederseniz anlıycaksınız sebebini :) house olarak swedish house mafia'yı grup olarak ve elemanları axwell, ingrosso, angello ayrı ayrı takip etmeye değer işler yapıyolar. electro house olarak da favorim deadmau5 bugünlerde. deadmau5 - some chords (original mix) baya güzel
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 sesu said: Sintisyzer said: steve angello laidback luke eelke kleijn kosmas epsilon david guetta pryda houserockerz sebastian ingrosso kaskade deadmau5 paul van dyke armin van bureen markus schulz booka shade moonbeam felan Evet bunların hepsi bakkal müzikler yapıyor gerçekten. Booka Shade hariç ki onlar zaten minimal yapıyorlar. David Guetta zaten yeterli paraya milletin ev partisinde çalan bir adam (işte Franız sdf). Laidback Luke günde 15 parça falan yapıyor hangisini tutturursa çıkarıyor. Ha Sebastian Ingrosso iyi gerçekten. Deadmau5 bence bu işi bıraksın sdf. Ama ALEX'in de dediği gibi trance genel olarak rezalet. HAHAHAFDGSDFGSDFG deadmau5 işi bıraksın. armin markus paul moonbeam kaskade bakkal müziği yapıyo demiş dfgsdg. Aradan bi sene geçmiş umarım uyanmışsındır artık :D
Öne çıkan mesajlar