ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 lamerism said: ginaly said: lamerism said: ginaly said: Ne kıskancaz lan, sanki bitliste mi yaşıyoz. ANKARADA YAŞAYAN ESKİŞEHİRLİ DEĞİLMİSİN OLM SEN ZAAAAAAAAAAAAAa azını topla it, viyanalıyım ben. TAMAM O ZAMAN. SANA SAYGIM SONSUZ, YAKALARSAM DONSUZ............ ;) hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 lamerism said: YOK SENİN GİBİLERE İTERKEN GÖRDÜM. İLK OKUL ESPRİSİMİ BU ? HA YUNAN TIOHUMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 İzmir'li olmak herkese nasip olmaz koçum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Laraken said: ginaly said: kskdan cacık olmaz. gördük kafkafçıları. nerde gördün ibiş. yıkarız lan! ya iskelenin orda çekiolardı kafkaf, dedim alırım lan ayaamın altına, 07 gençlik var burda dedim. çatallarından ter akıttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 MuDo said: İzmir'li olmak herkese nasip olmaz koçum :) SANA OLMUŞTA NOLMUŞ BİRADER ZUAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kermit said: MuDo said: İzmir'li olmak herkese nasip olmaz koçum :) SANA OLMUŞTA NOLMUŞ BİRADER ZUAAAAAAA SENİ ALAKADAR ETMEZ BİLADEEEEER XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bu ne lan İzmir vs Anadolu'ya döndü iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Al işte izmirlinin coğrafya bilgisi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 koyyim izmir'e size bişey olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kavgayı onlar başlattı abiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 MuDo said: kermit said: MuDo said: İzmir'li olmak herkese nasip olmaz koçum :) SANA OLMUŞTA NOLMUŞ BİRADER ZUAAAAAAA SENİ ALAKADAR ETMEZ BİLADEEEEER XD ÖZEL HAYATIMA GİRME DİYOSUN YANİ ANLADIKL ANLADIK TAMM SENİ ÇAKAL SENİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Dartanian said: Bu ne lan İzmir vs Anadolu'ya döndü iş. İzmir Eflakta mı lan cins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kermit said: MuDo said: kermit said: MuDo said: İzmir'li olmak herkese nasip olmaz koçum :) SANA OLMUŞTA NOLMUŞ BİRADER ZUAAAAAAA SENİ ALAKADAR ETMEZ BİLADEEEEER XD ÖZEL HAYATIMA GİRME DİYOSUN YANİ ANLADIKL ANLADIK TAMM SENİ ÇAKAL SENİİİİİİİİ İTLİ KÖPEKLİ KONUŞMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abvblizzard said: Al işte izmirlinin coğrafya bilgisi bu kadar. Bilgiden değil.Anadoludan kastım farklıydı neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ginaly said: Laraken said: ginaly said: kskdan cacık olmaz. gördük kafkafçıları. nerde gördün ibiş. yıkarız lan! ya iskelenin orda çekiolardı kafkaf, dedim alırım lan ayaamın altına, 07 gençlik var burda dedim. çatallarından ter akıttım. olum kafkafkaf diye çekerler ıssıza ruhun duymaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Dartanian said: abvblizzard said: Al işte izmirlinin coğrafya bilgisi bu kadar. Bilgiden değil.Anadoludan kastım farklıydı neyse =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 SIIIIfır YEeeedi Gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 07 geönçliğin de a.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: SIIIIfır YEeeedi Gençlik HELAL GOÇUMA BENİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kermit bi oyuna baksana lazımsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 boş muhabbetlerin boş insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 http://www.bartin74.net/images/mcellek/gavur/18.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 güzel vücutlar boş suratlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 CELLEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 destur diyeceksin o resmi eklemeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar