Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Conmech yine coşturmuş. Şahane bir Ana Habe Bülteni çıkmış ortaya. http://www.youtube.com/watch?v=JX4OTtopu8o Daha önce açılmadı sanırım bu. İzleyin. Emrah Takoz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 off yarıldım ya. işçi terörü, idil biret ve kamera şakası efsanevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kamera şakası mükemmel ya öldüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kamera şakasında ne dedi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kamera şakası - Bizden kaçmaz ekibi, birisinin eteğinin altına kamera sakladı. - Yaparız. Basın özgürlüğü var. - Hemen ardından, ekibimiz Emrah Takoz'a kamera şakası yaptı. - Abi, ulusalcılar iktidar olmuş. - Korkma, sönmez, bu şafaak... Allah sizin belanızı versin, şerefsizler, şerefsizler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 "ulusalcılar iktidar olmuş" diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ya bide videonun sonunda çıkan o seritin sonunda bir video var adı yaşasın kapitalizm.Öldüm gülmekten. http://www.youtube.com/watch?v=8iwwK7uZU2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ulusalcilar iktidar olmus cok iyiydi ya :D Kalani cop ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abi cihat tv'ye koptum ya. ne o öyle hahaha. karnıma ağrı girdi gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ahaha "van tu tiri gübreee , abi yerler kaymıo" süpermiş ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 işçi hedesi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bu heriflerin esprilerine bi tek ben gülmüyorum sanırım. Herifler bildiğin kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 yalnız değilsin bi tek işçi şeyi iyiydi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 liboşun hazır ola geçişi güldürürken düşündüren cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar