BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 10 dakika falan var Liverpool vermez gibi geliyor maçı ama şöyle de bir gerçek var; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hakem kerigıra kırmızı göstermedi şaka gibi sarı gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 carragher yaptı köpekliğini yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gol olur edit: olmadı sfd nerden bilim salak nani vurcak diye rooney vurcak zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aheuaeha vidic de atıldı sonunda tam bi gs fb derbisi dramı yaşanıyo maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 vidic 3 liverpool maçında üst üste kırmızı yedi. fb-gs derbisinin hasan şaş'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Lugano'su da olabilir, 6 gs maçında 4 kırmızısı mı ne var luganonun da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aha mascherano da uçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dünyanın en mal maçıydı inanılmaz benziodu cidden gs fb derbilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 enfiyıld yıkılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL rahatlıkla belirtirim bunu forumdaki manululara EZ DİK zaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Cantona said: bugün evi arabayı liverpool'a basın. manchester yenerse ben bu topiğe daha yazmam. AGA DEMİŞTİM AMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ahah ne ezdiniz ya bırak tam fenerli tribi.sezon sonunda yine yalan olcak liverpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben galatasaraylıyım ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ezdik. winwin bekliyorum bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 biliorum gsli olduğunu daha da acıdım zaten dsfds nese feneri yenelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hadi ya. ahah :D o zaman GET IIIIINNNNNN maçın başını kaçırdım, kop tan owen a bişeyler var mıydı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Benitez ceylan gibi seksin bence, adamı ipten aldı bu galibiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Pool yargıyı vermiş. RoflRoflRofl önceki sayfalar manufanboi fail dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 benmiyim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 güzel bir sezon bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Chelsea'nin transfer yasağı askıya alınmış, en azından Ocak 2010'daki ara transfer için yasakları kalkmış oldu böylece. Karar kısmı baharda netleşecek. FM çıkmadan verilseydi ya bu karar, patch beklenecek artık illa ki. Hamsik'in de ismi geçiyodu sanki bu aralar bi de. http://www.guardian.co.uk/football/2009/nov/06/chelsea-transfer-ban-suspended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Kaspar said: Chelsea'nin transfer yasağı askıya alınmış, en azından Ocak 2010'daki ara transfer için yasakları kalkmış oldu böylece. Karar kısmı baharda netleşecek. FM çıkmadan verilseydi ya bu karar, patch beklenecek artık illa ki. Hamsik'in de ismi geçiyodu sanki bu aralar bi de. http://www.guardian.co.uk/football/2009/nov/06/chelsea-transfer-ban-suspended ben villa'yı alacaklar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Şimdi Barça-Mallorca NTVSPOR 23.00 Atletico-Real NTV Güzel akşam. Ekran başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 oha saygi duydum barcelonanin golune ibonun asistine bakin mallorca macinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar