BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Fotomaç tayfası atmış golleri hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ben o gasteye para bile vermiyorum Telefonda programi var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 van der vaart gelicek dediler duygularımla oynadılar... Aziz Başkan'ın bi şu gizlilik politikasından tat alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hee gelir ya van der vaart yanında ronaldo kaka ve sergio ramos' u da getireyim demiş aziz yıldırım istemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 maxi rodriguez - liverpool sol campbell - arsenal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mumu said: hee gelir ya van der vaart yanında ronaldo kaka ve sergio ramos' u da getireyim demiş aziz yıldırım istemiyormuş. Sezon başında 15 m euro açılış fiyatıyla Real listeye koymuştu, ama birkaç maç çok iyi kotardı takımı Kaka'nın falan sakatlığında.Hazır Robben yollanmışken ve Ribery alınamamışken Van der Vaart'ı bu saatten sonra zor bırakır Real. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bu fenerliler takımlarını barca zannediyo ya hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bizim öyle bir iddiamız yok da rakibi aşağılık kompleksine sürüklüyoruz haliyle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Yenerk85 said: bu fenerliler takımlarını barca zannediyo ya hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 terry elini uzattı bridge iplemedi. ayrıca chelsea 2:4 city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Oh harika skor be! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Terry'i severdimde bu son olayları maalesef insanın midesini bulandıran cinsden MC de yargılamış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 terryi başından beri sevmezdim zaten. odunun teki. az yontulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Arsenal resmen derbi kazanamadan zirveye tutunmaya devam edecek Stoke'u yenerse. Go Gunners Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Arsenal kazandı da, Ramsey'i kaybetti.Stoke'lu kasabı kutlamak lazım bacağını eline verdi gencecik yeteneğin pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben de ramsey QQ olmuş demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Kasap demeyin abi ikisi de topa giriyo ramsey önce topa müdahale edince shawcross'un boşta kalan ayağı ramsey'i biçiyo. Ama ne faul yapma çabası var ne sakatlama çabası. Kasaplık denmez ona. Adam da ağladı zaten Ramsey'i görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 barcelona maçı da ne maç oldu be. pedro atana kadar barcelona 20 tane falan net pozisyon kaçırdı. sonra malaga beraberligi sagladı derken sahneye messi'nin -pozisyonu bir kere gösterdiler bence ofsayttan- golü çıktı. barcelona 2-1 kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Abi çok üzülüyorum ya futbolda bacak kırılma olaylarında :( Hayvanın birinin yüzünden gencecik çocuğun belkide futbol hayatı sönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ve lider real madrid :D sonunda be. real geri dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 amma maç oldu ya. o kadar arzuladılar o kadar yüklendiler ki... sonunda da attılar. yalnız ronaldo da harbiden baya sağlam yardırdı bu maçta. adam resmen takımı sırtına alıp gitti ya helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 valla 2 3 senedir realin sorunu mucadele eksikliğiydi. su macla belli olduki bu takım inanıyo şampiyonluğa artık. içerde de barçadan bi intikam alırlarsa tutamazlar real i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 madrid şampiyon madrid kupayı barça aldı yine babayı olucak sene sonunda. gerçi kupadan elendiler ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu gece en güzel maç Roma-Milan maçı idi Milan dünyaları kaçırdı Ronaldinho ise Barcelona'da bile bu kadar istekli görmemiştim ama maç 0-0 bitti orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar