reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Yurtdisindayim su anda ben gecici meziniyet belgemi kaybettim (istanbul kultur uniden den mezunum bu arada), okula tel acicam pazartesi ama, mezuniyet belgesi uzerinde kaybetmeyin, asliniz alamazsiniz yoksa fln yaziyodu, eyluldede askerlik ertelemesi yaptirmam lazim bu belge gerek, sonucta kaybettik diye alamicaz diye bisi yok dimi, sakata geldikmi naptir arkadaslar, proseduru bilen biri fln varsa yazsin, icimi rahatlatin layn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 geçmiş olsun. bi daha okuyacaksın aynı üniversiteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ilk olarak kaybettiğine dair gazeteye ilan vermen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kalıcısını vermicekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: geçmiş olsun. bi daha okuyacaksın aynı üniversiteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kalıcısı için geçicisini geri vermesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ya iste ben olmadan aslini vermiyolardi, arkadasa vekalet verdiydim o almisti bana kargo ile yolladi gecici mezuniyet belgesini, onlada konsolosluktan fln askerligi ertelettim gecen sene simdi bu senede gerekli, bide vizeyi fln uzattircam onun icinde goturmem gerek. gecici belgenin uzerindede yaziyodu bununla aslini takas edeceksiniz ama sizin gelip almaniz lazim diye, simdi turkiyeye gidince vaktim kisitli hemen almak istiyorum ama su gazete olayini burdan halledebilirmiyim? illaki aliriz yani sonucta, tc kimlik belgesini kaybetsek bile geri alabiliyoz sonucta, mezuniyet neymiski yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: geçmiş olsun. bi daha okuyacaksın aynı üniversiteyi bende mi problem var bilmiorum ama çok güldüm lan, gerçekten çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bende güldüm yada psikolojim çok bozuk an itibari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: geçmiş olsun. bi daha okuyacaksın aynı üniversiteyiwin çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bende güldüm fistana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yok lan cidden güldüm, rep bile veremicem gülmekten edit asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bende baya güldüm fistana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben de güldüm baya çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bu olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 dağılın beyler hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bende gülimmi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 espri anlatyış seviyesi amma düşük adam varmş lan bırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: geçmiş olsun. bi daha okuyacaksın aynı üniversiteyi ahahahhaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kermit said: espri anlatyış seviyesi amma düşük adam varmş lan bırda anlatış mı anlayış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 selam, ben de güldüm. saygılar. /paramecium style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben daha çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 "roket adam" said: Fistan said: geçmiş olsun. bi daha okuyacaksın aynı üniversiteyi ahahahhaha çok iyi dün daha iyiydi bugun biraz ekşimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar