Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gecici Mezuniyet Belgemi Kaybettim - Hukumsuzdur

reyou

Öne çıkan mesajlar

Yurtdisindayim su anda ben gecici meziniyet belgemi kaybettim (istanbul kultur uniden den mezunum bu arada), okula tel acicam pazartesi ama, mezuniyet belgesi uzerinde kaybetmeyin, asliniz alamazsiniz yoksa fln yaziyodu, eyluldede askerlik ertelemesi yaptirmam lazim bu belge gerek, sonucta kaybettik diye alamicaz diye bisi yok dimi, sakata geldikmi naptir arkadaslar, proseduru bilen biri fln varsa yazsin, icimi rahatlatin layn.
Sosyal ağlarda paylaş

ya iste ben olmadan aslini vermiyolardi, arkadasa vekalet verdiydim o almisti bana kargo ile yolladi gecici mezuniyet belgesini, onlada konsolosluktan fln askerligi ertelettim gecen sene simdi bu senede gerekli, bide vizeyi fln uzattircam onun icinde goturmem gerek.
gecici belgenin uzerindede yaziyodu bununla aslini takas edeceksiniz ama sizin gelip almaniz lazim diye, simdi turkiyeye gidince vaktim kisitli hemen almak istiyorum ama su gazete olayini burdan halledebilirmiyim?

illaki aliriz yani sonucta, tc kimlik belgesini kaybetsek bile geri alabiliyoz sonucta, mezuniyet neymiski yaw
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...