vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kaan lütfiden daha cok hakediyo smiley olmayi dsjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 diger abla sesudan daha hevesli opmus ama, bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 HEVESİ BİR İŞE Mİ YARAMIŞ SONUCA BAKMAK LAZIM. LTF TŞK. tamam artık caps i bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ShadowFury said: Ya gerçekten kıskanma değil ama. Yani yakışıklı biri olsa anlarım. Ne biliyim "kız olsam verirdim", hatta "kız olsaydım da verseydim" diyebileceğim sürüyle kişi var, ama şu tip söz konusu olunca 100 tane dötüm olsa birini vermem lan. Gerçekten nesi çekici bu adamın? ShadowFury said: hatta "kız olsaydım da verseydim" diyebileceğim sürüyle kişi var, ShadowFury said: "kız olsaydım da verseydim" diyebileceğim sürüyle kişi ShadowFury said: "kız olsaydım da verseydim talihsiz aciklamalar cok talihsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 sesu said: HEVESİ BİR İŞE Mİ YARAMIŞ SONUCA BAKMAK LAZIM. LTF TŞK. tamam artık caps i bırakıyorum. ya bırah resimdeki kızı şimdi görsen saçını başını yolarsın ben niye capsle yazdıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kız çirkin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 KIZ DA SUT GIBIYMIS HAA! kim o kiz, birinin kiz arkadasi, anasi, bacisi filan degil umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yok lan seviyorum o kızı ben sdf. Sevgilisi lise arkadaşım. Yalnız minicik burnum Kaan'ın burun diyametresi yüzünden mantar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kızı seviyosun ayağına kaanı götürcek be o nası bi öpüş yemiş bitirmiş kaanı KANINI KURUTMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yeni kalemim nasil sdfs http://cs.brown.edu/~ilke/house.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 şemsiye giren açılmaz bi daha baktımda şemsiye ye benzemiyormuş ki tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kermit said: kızı seviyosun ayağına kaanı götürcek be o nası bi öpüş yemiş bitirmiş kaanı KANINI KURUTMUŞ Napalım be Gökalp. Kader kısmet değilmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 of bu şesuda gaza gelmiyo lan hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Zazazazaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ben bugün bi dudak resmi gördüm of of. ama sonra kaybettim linkini bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Penthesilea said: Yeni kalemim nasil sdfs http://cs.brown.edu/~ilke/house.jpg sınav kalemi mi bu sfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Aldığımız bi son dakika haberine göre gris saçları 3e vurmuş. PICZ OR DIDNT HAPPEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 HAYIIIR! o adam ss'lere benziyo öyle. naptin leent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 NAAYIIIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 HALT! NICHT MIT DEM DÖNERSPIESS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 nerde olm resim koysun birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Böyleydi . . . http://i45.photobucket.com/albums/f56/Hefferion/cheers.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Levand uyudu yalnız, o fotoğraf yarına kadar yalan... Da, ben gördüm birkaç saat önce gayet güzel olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 oha gerçekmiş T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 birkaç saat önce resim koy gris diye bağırmamın sebebi oydu ama spoiler vermemiştim axedice gibi ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar