sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 en azılı almancı, almancılığını kabul etmeyendir. Sipeys Keyk, İzmir 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu mantikla, sen de avusturyada yasiyosun, o yüzden sen de gurbetci sayilirsin o zaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 o göte bülbül öte co ns, viyana 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 vaniLLe said: bu mantikla, sen de avusturyada yasiyosun, o yüzden sen de gurbetci sayilirsin o zaan. 6 ay kaldım kalmadım lan ben burda. sen 12 sene yaşamışsın GURBETTE. lOLOOLOlolwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 WO BIST DU MEIN SONNENLICHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 avustur olmak daha kötü. direk köylüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 abi ankarada yaşayan bir eskişehirlisin ya çık aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 lan öyle diyince birden çok kötü oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 lesser insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 seni fahri niyorklu ilan ediyorum. apıristsayd hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 benden iyi wiscounsinli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 benim baba tarafı oklahoma göçmeniymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 önemli olan alamanci mentalitesine sahip olmamak, yeder! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 deli ben deliyim der mi ? ya psikopat psikopatlığını kabul eder mi ? Almancasınız, ama üzülmenize gerek yok çünkü hiçbirzaman çıkıp da BEN ALMANCIYIM diye gururla söyleyemeyeceksiniz, hep inkar edeceksiniz. Hayatınız almancı olmadığınızı zannettiğiniz küçük ve sahte dünyanızın içinde geçecek. siz hep inkar edeceksiniz, inkar edip mutlu olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ok kabul ediyorum almanciyim, baydim. sen de izmirli bi kasarsin, kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 asdşasklşdasşklakjdakjd olur bana uyar. ERKEĞİMİN GEYŞASI OLURUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 üstüne gitmeyin nil'in. onun gibi almancıya can kurban olm. taş gibi yavrum benim, ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 utopia said: üstüne gitmeyin nil'in. onun gibi almancıya can kurban olm. taş gibi yavrum benim, ohş. kadinim <3 yancim da geldi artik.. bakin babam fabrikada calisirken 3. kattan düstü. ayakkaplarim yirtik, babam alemiyo. seline almis babasi bak negzel SIZ 5k MADALYAYI ALIN DIYE UGRASIYORUM! INSANLIGA SIGAR MI YAPTIGINIZ! ORCUN, CAN, ATALAY? abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Jahrein said: TÜRKEI DARF NICHT IN DIE EU! IHR UNTERSCHICHTMENSCHEN! TÜRKEN RAUS AUS DEUTSCHLAND! scheißtürken muss man einfach so behandeln nil. DU BIST DEUTSCHLAND! ahahaha, almancı dedik, adam direkt alman oldu asdlhjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 evet, babamın aldığı yeni ayakkabılarımı giyip çıkacağım birazdan. babam çok zengin benim, alacak bana fıstığı. binicem üstüne, vurucam kırbacı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Süper cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kütür kütürsün nazcım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Uzun saç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 akşam simidi gibisin naz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ohohoy. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar