Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Boşver bu kansızları sen, ben severim senı. Cok tatlıymışsın Reksa, Pek güzelmişsin Reksa, Nice dilberler kapından kulun olur be Reksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aa liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 -alatariel- said: abi nası sümüklüüdkfjdslf Denir mi öyle ergen çocuğa ya. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 trix said: insan beyni şunu yapamaz ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Gs-Fb maçı nonda'nın gol attığı ve yenildiğimiz maç bilet bulamamıştım ve gs'lilerin arasında seyrettim maçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 eski açık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ühü eski saçlarımı istiyorum ya =( ama daha saglıklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 battaniye çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 niye saskinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 escape said: eski açık :(hayır yeni açık :) @-alatariel- ojeler de enteresan geldi bana ama güzel durmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hayır arkadaşım karşı tarafı diyorum ya. alisamiyeni bana sölüyo dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 -alatariel- said: ühü eski saçlarımı istiyorum ya =( ama daha saglıklı olarak. parmakların cok uzun. kalp hastalıgın var senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Jahrein said: barnacle said: battaniye çok hoş çok beğendiysen satayım. biz battaniye tüccarıyız. 125 lira. ha bu teklifimi ya kabul eder alırsın ya da bir kıza birşey demek için durduk yere fotodaki kızla ilgili olmayan başka bişeye dikkat çektiğini/övdüğünü düşünürüm karar senin hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 dexter geldi aklıma ojelerden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Flassh said: dexter geldi aklıma ojelerden dolayı ice truck killer ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ezel kilise sokağında oturan emo-punk tayfa geldi aklıma seni görünce. Battaniyeye güzel denmiş güzel dencek başka bişey bulamadığım için ezel güzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 teşekkürler tolga. of saçlarım canım turuncu saçlarım ya. abi kızıl olarak tekrar dogmayı çok istiyorum bi de çilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 dartanian ve jahrein birlikte atak verirse ben bile kurtaramam Ezel behlül kaçar... sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 escape said: hayır arkadaşım karşı tarafı diyorum ya. alisamiyeni bana sölüyo dfsfpardon ya yanlış anlaşılma oldu gece gece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ZaugnaKhaldun said: bir şey mi vardı birader http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs209.snc1/7616_100844509933048_100000224982269_21643_2363210_n.jpgarda sana dogru kabaran bisey war... FALDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Reksa said: çıtır. ulan bu mu bu ? ZZAAAAAAAAAAAAAAAAA olm düşündüğümden daha veletmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 escape said: -alatariel- said: ühü eski saçlarımı istiyorum ya =( ama daha saglıklı olarak. parmakların cok uzun. kalp hastalıgın var senin. İnce uzun parmak yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Riga'da yol ararken edit: photobucket coşup bob ross'un fotoğrafını çıkardı sadfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar