Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Rüzgar var soğuk içeri gel basarım kkart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Selin sınavlar noldu ya o değilde asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 barbu said: baydı be video cidden. sana mı sorcam ne koyup koymayacağımı /aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 3 aa 1 bb 1 cb 1 cc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 moleküler modelleme programının sonuç vermesini beklerken uçak yaptım. hala vermedi sonuç yatıyorum ben aha bu da uçak motoru falan da var (tek parça kağıttan yaptım sdf) http://img687.imageshack.us/img687/5337/20603947.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 mutluluğun uçağını yapabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 o uçak uçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 fizik = mutsuzluk nası yapsın adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kimya mutsuzluk. fizikte mutlu olabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 escape said: o uçak uçmaz. aslında bunu yapan adam (yani modeli geliştiren adam) uçtuğunu iddia ediyor ama benimki uçmuyor gerçi kağıtın ağırlığı, özelliği falan adamın tavsiye ettiği gibi değil ayrıca fizik nasıl mutsuzluk lan. fizik + matematik mutluluk iksiri gibi ama ikisi de tek başına çok yavan mesela sinerjik bi olaylar dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ardeth said: moleküler modelleme programının sonuç vermesini beklerken uçak yaptım. hala vermedi sonuç yatıyorum ben aha bu da uçak motoru falan da var (tek parça kağıttan yaptım sdf) http://img687.imageshack.us/img687/5337/20603947.jpg masanın üstündeki şeyin aynısı bende de var. her sene geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yandan buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Geçenlerde hesabını kestiğim bir balık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ferrero said: masanın üstündeki şeyin aynısı bende de var. her sene geliyo. takvimi mi diyon? o zaman annen ya da baban ya da birinci dereceden bir yakının ya eczacı ya da ilaç şirketinde çalışıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ele dikkati cekerim her turlu ortamda affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ve bu yaz, ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bi araya girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 o duştan nereye. şeker gibi adammışsın anelor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ardeth said: Ferrero said: masanın üstündeki şeyin aynısı bende de var. her sene geliyo. takvimi mi diyon? o zaman annen ya da baban ya da birinci dereceden bir yakının ya eczacı ya da ilaç şirketinde çalışıyor :p evet eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Anelor said: yandan buyrun yavaş yavaş dönüyo önünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 o takvimler her sene için ayarlanabilenlerden mi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Vingthor said: o duştan nereye. şeker gibi adammışsın anelor. 1 duş ve tuvalet kağıdı insanı ne hale sokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 millete takvim bardak filan gelir. bana duvara atınca yapısıp yavas yavan asagi inen sumuklu bocek oyuncagı geliyo. tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 olm gerçek kömürcü fotomu attım hit yok (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar