-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şesu! bajakz.<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Ahahah tombul sosis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ayanodan kalkaan kaaazlaaar ayanodan kalkaan kaaaazlaeeaar al tobuklu biieyaz gızlaar al tobukk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 http://www.haber3.com/images/gallery/10461/5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Vingthor said: ayanodan kalkaan kaaazlaaar ayanodan kalkaan kaaaazlaeeaar al tobuklu biieyaz gızlaar al tobukk... maya dagdan kalkiyo o kazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 rahatsız olduğu çok belli ve ciddi rahatsız olmuş şesu. devam ettirmenin ne gereği var anlamıyorum. komik mi oldu şimdi escape? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 escape çok reröre bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hayır komik olsun diye yazmadım. veyahut rahatsız olduysa pm atar mesajımı silerim. herkes için geçerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 rahatsız oldum ben arkadaşımın rahatsız edilmesinden. dur öm'de atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sesuya dememis ki, genel bir varsayim yapmis. komiklikte yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sanada atıyorum rahatsız oldum diye öm o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Vingthor said: rahatsız oldum ben arkadaşımın rahatsız edilmesinden. dur öm'de atayım. arkadaşım pm'den söledim tekrar söylüyorum. sesu eğer gerçekten rahatsız olduysa mesaj atsın siliyim. ama böle menejer gibi her yere atlamaya gerek yok. ve tribe girip mesajı sileceğimi sanıyosanda yanılıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sesuyla konuşmadım bile. ben rahatsız oldum. var mı? nolcak yani napcan anlamadım. silersen ekime silmezsen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yerlerini karıştırmışsın vingthor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sesu için kavga mı ediliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya kavga falan yok alla alla uzatacakda birşey yoktu. hep böle oluyo. düzgünde bir uyarı şeyediyorum insanlar kişiselleştirip abartıyolar. bin tane cevap geliyor falan. escape annenin alnına yaz o postu alla alla yeter be. amma değerli postun varmıs ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Şiddeti herhangi bir şekilde espri olarak da olsa destekleyen bir söylemin hoşuma gitmesinin imkansızlığını zaten geçiyorum. Bunun üzerine haddine olmayan şekilde beni örnek vererek yargılaman? Senin yaptığın düpedüz terbiyesizlik. Sen kimsin ki benimle ilgili böyle argümanlar ortaya sunabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kemal abi oyuna gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 adım orcan. yaptığım herhangi bir işin yanlış veya doğruluğunu kimseyle tartışmam. ama o mesajı senin muhabbetin üzerinden yaptığım için tartışmaya açtım ve mesajı siliyorum. ama şu üslubun benim yaptığım terbiyesizlikten(!) daha terbiyesiz oldu. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 iyi bende afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 adım ıkınsu. foruma işiyorum foruma işiyorum popom kuru kalıyor. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya gördüm seni seslendim geçen yengeyleydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 anladım abi neyse kolay gelsin ben evdeyim bişey lazım olursa ararsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 eyw sanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar