xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barbu said: @ xaty abi kurulmus masam yok. daha 2 gun once tasındım eve. yatak ortulerini vs bile dun aldım yani o derece o halde oturup bunu yapmaya uğraştın, kutladım o zaman. eline sağlık, yorgunluğun üstüne baya tatlı gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 xaty said: daylan said: daylan said: ya bide patenlerimi(buz patenı) satıcam arkadaslar ikinciel pazar alanına konu actım ama hödöööööö gitti uctu konu ilgilenen yok aklınızda bulunsun =) bu tek yıldız lı benım patenler bundan yuksek modelde =) ucuza bırakıyorum niye kimse tınlamıo ya :D 38 numara, topuklu buz pateni çiftine ihtiyacı olan yoktur belki aahahahh! :D xaty :)-D iyidi ama dalaylanım. :) ahahaah! :) sevdim (tu) satmasının sebebi antalyadaki son buz pistinin de kapanmasıymış. kalsın koleksyiona ekle dimi:Pfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bladei sok, altina eker tak, buza gerek kalmaz, ya da duz ayakkabi gibi bile giyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 QueenofSpades said: bak sevimliyim ve mutluyum =) kahkül kestirirsen daha sevimli olursun bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 son 20 sayfayi biri ozet gecsin cabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kızlar saçlarını kestirme durumuna girdi. ağda yaptılar bir ara çok şey kaçırdın olm. üf. böyle böğüre böğüre kılcıklarını aldılar. biz zaten patiboyz olarak direk kaçtık dayanamadık. araba kazası oldu vanille yürüyodu onu gördü. güldü. içinde iki domates salçası vardı. ben hala uyumadım. kendine iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 neyin içnide iki domates salçası var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 lan ben bu adamin yazdigi hicbisey anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kimin ya ? benim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yok ustundekinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Asdfghgdgh ben anlıyorum =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 oha yeni kızlar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 patiye kız kazandırma kampanyası oluşturmalıyız bence. ne lan bu her yerde sen ben bu şu o... arada bi insan şöyle renk bulmak istiyor. ya bi iki tane vardı işte bi tanesinde böyle break dansçılar bu imar bankası röpçüleride giderdi kız tavlamak için. imar bankası : antalya cumhuriyet cad.de kaygan zemine sahip ve ayrı insanların ortasında olmasından dolayı ordalar. öyle işte. bi tane de deepo ya açtılardı en son bi gittim baktım zaten kıç kadar yer oraya da nasıl başarmışlarsa tıka basa çocuk zımbırtıları koymuşlar. gondol bile vardı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bella said: QueenofSpades said: bak sevimliyim ve mutluyum =) kahkül kestirirsen daha sevimli olursun bence =) kahkül kestirirse nihan olur direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Kimse Nihan olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 oha ashahdfjsagsagasdfgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ahaha fabrikasyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Nihan kim ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 o da bu forumdan bir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bu kadar komik oaln ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 @ Bella: Bu saçlarımın fönlü hali, normalde dalgalılar, kahkul kestirirsem onlar çok komik olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dalgalı olursa iyi olmaz bence. sanki her an abiye giyip sözlü yapacakmışsın gibi bi havan olur o zaman. fönlü iyi, hatta kısa kestir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ferrero said: foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 çok güzel kar yağıyor dışarıda. 2 gündür havalar güzeldi, eriyor karlar diye üzülüyordum. hatta dün baya açılmıştı her taraf ama sabah kalktığımda yine her yer bembeyaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar