xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 varlok said: latina > balkan slav > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 LİSE>ORTAOKUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 baba ben ne bileyim balkan mı slav mı? ama suç sende.. hiç dedin mi bi kere bile "abi gel bak ahanda bu balkan kızı bu slav.. al bak, bi gör.." diye.. uygulamalı eğitim lazım işte. balkan ülkesi ise balkan kızı der geçeriz böle.. adam bi der "gel slovenya'ya" diye.. di mi.., insanlık ölmüş sevgili izzet abi.. xaty said: dasaaa said: slovenyada ispanyada olsam evde oturup nette foto yükleyeceğime, barlara gidip balkanlı latin hatunlarla takılırım. ah ulan değerini bilmiosunuz öyle yapıcam da burada gece 01'de başlıyor, biz de 23 gibi içmeye başlıyoruz. ama burdakiler balkan değil slav. o yüzden 2 kere dışarı çıkıyorum geceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 3>2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi tamam onlar da güzel de, latinler daha bir seksi. slavların dilleri de çok itici. bütün seksiliği bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ben herkese diyorum, herkes Slovenya'ya gelmeli. Gezmeye görmeye değil ama, en azından 2-3 ay yaşanmalı. Staj ayarlayabilirsem yazın yine buralarda olcam umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 xaty said: varlok said: latina > balkan slav > all asian > slav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 asyalılar aglıyo lkxzhflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 varlok said: abi tamam onlar da güzel de, latinler daha bir seksi. slavların dilleri de çok itici. bütün seksiliği bozuyor. latinler istediklerinde sexy, slavlar default olarak öyle. bir de slavların kilolusu oluyor mu bayanlarda merak ediyorum, nerdeyse hiç denk gelmedim de vardır mutlaka. bi de açık tenli olmaları var. bir de buranın slavları rusya falan gibi değil, baya kültürlü zeki olmuşlar, daha çekici kılıyor kendilerini. slav ülkelerinde adam başına 3-5 kızdan fazla düştüğü için pek kıymetini bilmiyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 QueenofSpades said: Sana sormuştum evet, çok güzelmiş. :) Güzel bence de, Slovenya diyip geçilmemeli, görülmeye değer bir yer. Tarihi veya ünlü bir şeyleri yok ama ufacık ülkede görülmeye değer çok şey var, yapılacaklar olarak da eksik kalır bir tarafı yok. Pahalı falan da değil (ayda 200€'ya geçinen arkadaşlar var). Baya hoş bir ülke. İnsanları falan da çok iyiler, Slav olduklarını düşünüp soğuk olurlar diye bekliyordum ama Akdeniz ülkesi olmalarının +'sı sanırım, çok iyi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bi tek bende mi şu Euro işaretleri çıkmıyor merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bende de gözükmemekte. neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 queen of spades güzelmiş. hatta pati güzellerinde ilk 10 a banko girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 allah belasını versin boyle internetin. fede'nin 5k madalyası bile gozukmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 patide 10dan fazla kız var mı sorusu sorulmuş ben de onu sormak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 önemli olan görmek değil hissetmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Aslında çok kız var da çoğu okumakla yetiniyor, zamanı gelince erkeklere özel mesaj atıyorlar. Bir gün siz de şanslı kişi olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben bu forumdan gittigimde ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fede said: queen of spades güzelmiş. hatta pati güzellerinde ilk 10 a banko girer utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fede said: önemli olan görmek değil hissetmek hşş arkadaşım etrafta meriçler varken kızları deşifre etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 xaty said: Aslında çok kız var da çoğu okumakla yetiniyor, zamanı gelince erkeklere özel mesaj atıyorlar. Bir gün siz de şanslı kişi olabilirsiniz. ahah :D ne çok çift var burda yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ben çift değilim ki.. Çift değilim.. Tekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kalitesizmiş ondan. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 alman manken kız arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar