dory Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 online tavla fis. online tavla tirt. kafasina vura vura, sak sak sak, yenmedikten sonra ne anladim ben o isten. allah bilir vur kac da vardir o tavlada. o kadar gaydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Atıcan fincanda sonra koltuğun altına koyucan dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 fincan sunnettir, kolunun altina vermek farz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sünnet zararlıymış ama sdfsdjfls http://forum.paticik.com/read.php?8,4311206 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bugün çektim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 altına EE SONUÇ yazmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sonucu yazmışlar orda zaten. kuran'ı kerimdir dolayısıyla (sonuç belirteci) dikkat edilmesi gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Dikkat allah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Cons said: niye bu doğru soru işte onun cevabı da bariz tabi (kutsal değerlere saygı) ama cevabının geçerliliği tartışılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Dartanian said: Oynayın siz :D Oynadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 zaten dikkat etmemişler imansızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 xaty said: Dartanian said: Oynayın siz :D Oynadık :D Yargıç belli oldu sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 şimdi bi defa tezgah vardı yani garip garip oyunlar döndü lan mesela bi insan oyunu şuradan : [img=http://img233.imageshack.us/img233/3637/babayargiliyor.png] şuraya getirebilir mi? [img=http://img199.imageshack.us/img199/7638/babalarcortlamaz.png] bence çok mantıksız. evet yer yer sizle dalga geçtiğim oldu fütursuz hamleler de yaptım ilk yarı iyi bi oyun sergilememe rağmen çok yağmurluydu ve zemin kaygandı neticede istediğim oyunu sahaya yansıtamadım, o yüzden önümüzdeki maçlara bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Penthesilea said: cok sarhos olmusuz yahu http://cs.brown.edu/~ilke/halebak.jpg ilkenin yanağa ben koyuyoruz buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 3 ay önce otobüs beklerken kral tv de bi adam çıktı ilke ye ilke den daha çok benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Bıyıklı adamda ayrılsakta beraberizdeki teomana benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abvblizzard said: otobüs beklerken kral tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 napim bilader o açıktı alala. dinlemiyodum ayrıca izliyodum sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Penthesilea said: cok sarhos olmusuz yahu http://cs.brown.edu/~ilke/halebak.jpg O PIMPIN SURAT AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 axedice said: abvblizzard said: otobüs beklerken kral tvahahahah -napıyosun lan tv karşısında kral tv açmışsın? -(el cepten çıkar)eeeüotobüs bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 BEN ACMADIM LAN BÜFE DE AÇIKTI DURAKTA BEKLIYODUM OTOBUSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 gözlük #10 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar