sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sesu said: sipeyskeyk said: sesu said: Ne draması drama falan yok. Drama mı ? Ne draması la ? 50 yıldır forumdayım drama mrama görmedim. Bir gün en iyisinden gösteririz inşallah. http://www.youtube.com/watch?v=M2xeYn2AXeU&feature=related
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 o eller ancak anadoludan çıkar evet. ata kıyak çekmekten avratı silahı unutmuş
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 beni öldürmek için cesedimi çiğnemen lazım!
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 barnacle said: günün her saati kebap yiyebilirm ya. kahvaltı niyetine yiyodum sürekli bi ara. ya tamam yiyebilirsin (ebilite olarak, böyle bir kabiliyetin var) ama imkanlar olarak bu saatte yiyemezsin...
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 of çok kötü oldum ya. kendime acı çektiriyorum resmen.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 calimero said: barnacle said: günün her saati kebap yiyebilirm ya. kahvaltı niyetine yiyodum sürekli bi ara. ya tamam yiyebilirsin (ebilite olarak, böyle bir kabiliyetin var) ama imkanlar olarak bu saatte yiyemezsin... devlet buna bişey yapması lazım :(
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 adamınbiri said: oha inanılmaz gözüküyor :( yazık ama yapılmaz ki bu saatte :(
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Oha o fasülyeye bir bütün ekmekle girerim şu an, sevilmez mi o be. Fasülye bitince ekmeğin artan yarısını açıp arasına kalan yağı dökerim hatta. bu postta hiç bir şekilde ekmek arkadaşımıza laf sokulmamaktadır. çok fazla ekmek demişim editi
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ben saatlerce yemek sepetini karıştırıp sonunda Big Mac sipariş eden bi insanım misal. Var mı öyle aranızda?
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 2 sokak altta üçel büfe var deli gidesim geldi
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 napae said: Ben saatlerce yemek sepetini karıştırıp sonunda Big Mac sipariş eden bi insanım misal. Var mı öyle aranızda? McChicken + Soğan halkası versiyonuyum ben onun.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 napae said: Ben saatlerce yemek sepetini karıştırıp sonunda Big Mac sipariş eden bi insanım misal. Var mı öyle aranızda? ben eve ya pizza ya kebap ya da burger söylüyorum hep. diğerlerini dışarda tercih ediyorum
Öne çıkan mesajlar