Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kıpır kıpırsın fede pıtır pıtırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Financial said: bende eskiden böyleydim şimdi böyle oldum http://photography.nationalgeographic.com/staticfiles/NGS/Shared/StaticFiles/Photography/Images/POD/a/afghan-girl-before-after-127438-sw.jpg lan sen gel böyle bi hale gel ordan buraya yuh şimdi görüyorum nası hayatımda bu noktayı atlamışım oysaki bu kız için ne hayallerim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 NE OLDU ŞİŞTİN Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şahtın şahbaz oldun nip/tuck da böle çevirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Iyi de, boyle kestirmeseydin abi, tepeyi de biraz aldirsaydin ehah. Ozlemiyor degilim arada yalniz, ilk 1 ay zaten paso el arkaya gitti duzelteyim, acayim toplayayim niyetine de, el boslukla karsilasinca bunye biraz afalladi dogal olarak. velkam tu di kilab fatihims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ehuehe eyvallah. valla 3 kere dedim berbere üstten biraz daha al diye. bu kadar aldı. ben de ayıb olmasın diye demedim bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 fatih'in yeni imajına aşağı yukarı şöyle bi tepki verdim taze taze O.O http://img412.imageshack.us/img412/3227/img0718x.jpg ama çok da moral bozmamak lazım, sanırım berberden çıkıp gelmişsin direk, 1-2 hafta geçsin biraz oturur o saçlar akşam simidi gibi olursun inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sakkalar iyi olmuş hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 http://forum.paticik.com/file.php?20,file=2087 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hocu eyvallah ya, kesicem aslında ama çok alıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 wow yaramış kilo almışsın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 5 yıldır oynuyorum lan wow, şimdi mi yarıyor anca eahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yanaklar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sağ omzumdan sarkan kapşonum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şu pozu veren adam kişisel gibi hisli bi bölümün modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oha bıyık ne kadar yakışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Saeros said: sağ omzumdan sarkan kapşonum <3 arkanda kim var diye sorucaktim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 tobias beecher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 saeros kilo+bıyık+sakal baya iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Saeros said: fatih'in yeni imajına aşağı yukarı şöyle bi tepki verdim taze taze O.O http://img412.imageshack.us/img412/3227/img0718x.jpg ama çok da moral bozmamak lazım, sanırım berberden çıkıp gelmişsin direk, 1-2 hafta geçsin biraz oturur o saçlar akşam simidi gibi olursun inş Oha helal. Ben de beğendim. Aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sae sakal yakışmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Financial said: bende eskiden böyleydim şimdi böyle oldum http://photography.nationalgeographic.com/staticfiles/NGS/Shared/StaticFiles/Photography/Images/POD/a/afghan-girl-before-after-127438-sw.jpg Yaş ilerledikçe burnun yerçekimine karşı koyamadığının kanıtıdır bu fotoğraf. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 fede said: allah kahretmesin sizi. bariz parlak yakışıklı yüzüm açığa çıkmış lan işte Abi arkadan bağlasaydın falan böyle, bi şekil verseydin. güzel durmuş baya, yazık etmişsin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 anaaaa ahaha fatih kestirmiş iyi olmuş ya sadece foto kötü bi de kendin rasgele mi kestin lan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Saeros said: fatih'in yeni imajına aşağı yukarı şöyle bi tepki verdim taze taze O.O http://img412.imageshack.us/img412/3227/img0718x.jpg ama çok da moral bozmamak lazım, sanırım berberden çıkıp gelmişsin direk, 1-2 hafta geçsin biraz oturur o saçlar akşam simidi gibi olursun inş OHAAAA yavuz yolda gorsem tanimam nasil degismissin gerci yolda gormem seni ama olsun gorsem tanımazdim =( beybi bi yandan da daş gibi olmussun bi sex eklenmiş bunyeye. REP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar