rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 marlene den güzeldir ses tonum diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bana da versene ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 veled bi sesim var o yüzden kaba cikmasi imkansiz. vik vik vik diye cikiyo anca. ehehee dasaaa, olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hurray.. ih mösse şiprehe dooğç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 way to go vanille:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 vaniLLe said: veled bi sesim var o yüzden kaba cikmasi imkansiz. vik vik vik diye cikiyo anca. ehehee dasaaa, olur :D Sesin..kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yoksa elfler rizeli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kız arkadaşın nereliydi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bana türkce konusurken kac kere ''aa fince mi konuseyonuz'' dediler. ya da fransizca. ne alakaysa. adamlar hakli, alamancilari laa montag geliyon mu la diye konusurlarken duyuyolar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bi hintli arkadaşım ben türkçe konuşurken guys what is this language hebele hübele demişti, hatta kendisi bu forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 6 yıl gördüm almanca,o kadar sevmiyorum ki direndim öğrenmiyorum, aklım çıkıyor secmelilerde kontejan dolucak da almanca almak zorunda kalıcam diye.tamam abartım ama almasam iyi yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kötü tarafı hep "kıçına koy ekle kıçına" bir dil olması.. atıyorum adam kelime sıçmış (atıyorum) gebürtschertzenbergfürt -bu ne be! +yeşil başlı kurbağa abi türkçesi -lam kelimelere ayırsana lan bunu +bizde böle be baba. -yürügitayağımınaltınalarımkafanı! +hah öğrendin abi olayı.. bu ne? bu ne şimdi? Donaudampfschifffahrtsgesellschaftskapitän 42 harf! "Danube steamship company captain Rechtsschutzversicherungsgesellschaften beef labeling regulation & delegation of supervision law afferin iyi düşünmüşsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Jahrein said: nasrettin hoca ne dese beğenirsin? s... gidin lan veled-i zinâlar demiş. yaaa.. yaa... bu pek komik olmadı ama fotoğrafını gördüm şirin bi insansın, bi gün mutlaka olur yani denemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sirf bu lafi söyleyebilmek icin yanlis yazmadigini nerden bilelim ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 GHIRDIIIN GALBIMIII GHIRDIN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gırdııınn kalbimii şangır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 LA SEN NIYE ARAYA GIRIYON YAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 çünkü çok kötü fena bi insanım yaşasın kötülük inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Saeros said: bi hintli arkadaşım ben türkçe konuşurken guys what is this language hebele hübele demişti, hatta kendisi bu forumdan BAHAAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 4 sene gördüm almanca hatırladığım şöle bişiler ih bin zıvölf yare ald ih şıpile gitar ih şıpile fusbal ver bist du ih komme ih komme ih komme.. (bunu o derste öğrenmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Jahrein said: Adam bildiğin tatlı ya. Jahrein seni yerim ;) Ayrıca evet, bilmeyen adama hebele hübele gibi geliyor türkçe. Ne var arkadaşım bunda? HA NE VAR?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Saeros said: bi hintli arkadaşım ben türkçe konuşurken guys what is this language hebele hübele demişti, hatta kendisi bu forumdan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dasaaa said: das der die olayında almanca bitti benim için ortaokulda.. ne gerek var be onlara.. the the the neyine yetmiyor bira göbekli aptal hans aynen haa sonra almancam ih möhte köfte ile sınırlı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dasaaa said: kötü tarafı hep "kıçına koy ekle kıçına" bir dil olması.. atıyorum adam kelime sıçmış (atıyorum) gebürtschertzenbergfürt -bu ne be! +yeşil başlı kurbağa abi türkçesi -lam kelimelere ayırsana lan bunu +bizde böle be baba. -yürügitayağımınaltınalarımkafanı! +hah öğrendin abi olayı.. bu ne? bu ne şimdi? Donaudampfschifffahrtsgesellschaftskapitän 42 harf! "Danube steamship company captain Rechtsschutzversicherungsgesellschaften beef labeling regulation & delegation of supervision law afferin iyi düşünmüşsün.. latince kökenli dil işte ne bekliyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 niye kimse foto koymuyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar