Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dynun said: Ahahah abi tam albüm kapağı karizmanı yirim. ahah, studyo kurduk ta simdi babamin ofisine, seyh amcanin resimlerini cekecez, bende test edildi setup :P bilseydim sac bas tras mras olurdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 DFKLDFSKLG ya olabilir. Ben çok seviyorum benimi. YETER AAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bence insanlar olduğu gibi güzeldir . Ben nedir abi yani topu topu bir nokta . Böyle küçük ayrıntılara kaçmayın . Hem benleri aldırmak fln sağlıklı değil. Lan silsemmi acaba şimdi yavşağa çıkıcak adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 napae said: Dynun said: naz sonunda gerçek yaşını ortaya çıkaran bir foto koymuş. medeni cesaretinden doaly89dlfhdkjsfas :) Ne demek şimdi bu? Kaç yaşında gösteriyodu ki diğer fotoğraflarım? ya vallahi bikaç tanesi kadın gibiydi böyle. ne güzel tatlı kız fotosu olmuş sonuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 HEM ÇOK EGZOTİK BİŞEY O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 albüm kapağı böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dynun said: napae said: Dynun said: naz sonunda gerçek yaşını ortaya çıkaran bir foto koymuş. medeni cesaretinden doaly89dlfhdkjsfas :) Ne demek şimdi bu? Kaç yaşında gösteriyodu ki diğer fotoğraflarım? ya vallahi bikaç tanesi kadın gibiydi böyle. ne güzel tatlı kız fotosu olmuş sonuncu Ehehuea. Peki tamam teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 oha yazılanlara bak ne fotoğraf koymusum yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 EMİRRRRRRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fotolarimi begendigin icin tesekkur ederim gokalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 like yaptım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ama sen benim hiç bi fotoma neden like yapmıyosunn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 napae o foto ne lan diger fotolarda güzel gibiydin çirkinleşmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Azmodai said: bugun herkes koymus ben de koyayim. daha simdi cektik, taze cikti firindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Fistan said: napae o foto ne lan diger fotolarda güzel gibiydin çirkinleşmişsin aşkolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 daylan said: oha yazılanlara bak ne fotoğraf koymusum yaaaa yarısından çoğu sana değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 keske olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 napae said: Azmodai said: bugun herkes koymus ben de koyayim. daha simdi cektik, taze cikti firindan. Kuzenim sana çok benziyo, büyüyünce aynı olucaksınız heralde. foooo! bakislarini yidigim.. ikinci foto haric, digerlerinde tam muzurluk yapan ''pic'' bi veled sifati var. sdlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 EMİRCİĞİM, ben en çok son fotoğrafı beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ortadaki fotoda başının arkası kel gibi çıkmış, bi enteresan duruyor ışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 emir, at kici gibi cikmissin gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ahah tesekkur ederim efendim. Son fotoyu ben de begendim en cok ama diger ikisine de kiyamadim :P Nilcim, tesekkur ederim canims :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 emire fondoten lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aquila said: emir, at kici gibi cikmissin gene. Doğru konuş, karşında beni bulursun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar