Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün tolga eciş bücüş pozlarımı gördü sen güzeldin noldu sana dedi değişmediğimi belirtmek için yok hala güzelim dedim hemen ARTİZ dedi.

edit: LAN AĞZINI BURNUNU KIRARIM
Mesaj tarihi:
BonePART said:

bda kufur ediyosun
nasil banlanmiyosun
torpil war diyen bebelere cevap niteliginde
http://img64.imageshack.us/img64/9648/dsci0004o.jpg

AHAHAHAH
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

@ Ohyeah, abi cok isterim de arabistandayim ben, yazin kapisiriz artik izine geldigimde sdfg.

İzine gelirken haber ver,bielk çalışmaya başlayyaım
asdfadsf
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

o kadar sayfa konuşulmuş söylemeden edemicem. vanille forumun overrated hatunu lan

Heryer güzel kız dolu abi. İnsanlar forumda görünce niye böyle elleri ayağına dolaşıyor bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Phae said:

Vingthor said:

o kadar sayfa konuşulmuş söylemeden edemicem. vanille forumun overrated hatunu lan

Heryer güzel kız dolu abi. İnsanlar forumda görünce niye böyle elleri ayağına dolaşıyor bilmiyorum.

Bunu yazıcaktım, görünce alıntıladım.
Mesaj tarihi:
çünkü senin benim gibi vaktini forumda öldürmeyi seven bir kız . wow da oynuyodur mümkünatı var . bu bizim gibi insanların kalp atışını hızlandırıyo . düşünsene bi kızla aynı forumdasın OMG
Mesaj tarihi:
Phae said:

Vingthor said:

kiskanma lan senden guzel dieller
  • Admin
Mesaj tarihi:
-alatariel- said:

abi inan limiti geçmiş resmen,vücut özellikle yüz sinyal gönderiyor dfsd.

içtikçe kızarıyorsan bil ki alkol yarıyor vücuda. gençken çektirdiğim talihsiz pozlardan biri diyip geçelim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...