Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ABO BAYAGI SUTMUS O ZAMAN BU KIZ. SENDE NUMARASI VAR MI. BENI PEK SALLAMIYOR DA.
kitana Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 emir pls kıskanma zaten çıkardım masaya vurdum
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 vanille benden sana gelsin http://www.youtube.com/watch?v=e2PggDw-vww
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 cansin, emir benim icin kavga etmeyin ikinizi de seviyorum asdf escape, o sarki ne arkadasim!
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kitana said: xaty hoş güzel kız mız var tamam ama ortam yok. kusura bakma. ortam var aslında da fotoğraf yok :D ayrıca ordakilerin hepsi arkadaşım. diğerleriyle fotoğraf çekmiyorum
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 vaniLLe said: cansin, emir benim icin kavga etmeyin ikinizi de seviyorum asdf escape, o sarki ne arkadasim! kavga etmiyoruz ki ^^ birinci belli ksldjf
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ne güzel şarkıydı halbuki anlayana. klipte ayrı bişidi tabi.
kitana Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 xaty said: kitana said: xaty hoş güzel kız mız var tamam ama ortam yok. kusura bakma. ortam var aslında da fotoğraf yok :D ayrıca ordakilerin hepsi arkadaşım. diğerleriyle fotoğraf çekmiyorum ;)
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bella said: vaniLLe said: cansin, emir benim icin kavga etmeyin ikinizi de seviyorum asdf escape, o sarki ne arkadasim! kavga etmiyoruz ki ^^ birinci belli ksldjf evet... belli bence de ;)
kitana Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Azmodai said: Bella said: vaniLLe said: cansin, emir benim icin kavga etmeyin ikinizi de seviyorum asdf escape, o sarki ne arkadasim! kavga etmiyoruz ki ^^ birinci belli ksldjf evet... belli bence de ;) rahat olun belli ;)
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Patide bi çoğumuzun götü kalkık lan asd
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ya çirkin olupta süper egoluları anlamıyorum da baya iyi olupta mutevazi olanlar var onlar baya iyi (tu)
kitana Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mutevazi oluyosun kimse görmüyor ben bıraktım mütevaziliği. direk piyasaya verdim kendimi
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 pogodi said: mesela benim di mi tolga Hmm sanırım di evet evet lan.Çok hemde geçen görmüştüm güzelim diyodun ya da bana ben çok güzelim tarzı bişey dedin.
Öne çıkan mesajlar