kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 vaniLLe said: merabalar sevgili azmo. güzellik konusunda bi iddiam yok ama cok tatlisiniz. bi kahveye hayir demem. sevgiler. vay ananı atanı ... baya güzelmiş lan bu kız biz farkedememişiz
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ooo tekrar uplandi foto. terazine tikladim kermit bu guzel paylasimin icin. sddfhshgf.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 HACI ARKADA KALMASIN AMA BU GÜZELLİK LAN
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Azmodai said: ooo tekrar uplandi foto. terazine tikladim kermit bu guzel paylasimin icin. sddfhshgf. araplarda varmı böyle güzellik emir görüyosun alamancıları
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Azmodai said: senin cakal gibi sefaf diyip kizi heycanlandirma cabalarin gozumden kacmadi ;) ;) ;) o ben değilim abi ucuz numaralara gerek yok :D
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben şeyhime nazar duası yaptırırım bişicik olmaz
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sipeyskeyk said: Azmodai said: senin cakal gibi sefaf diyip kizi heycanlandirma cabalarin gozumden kacmadi ;) ;) ;) o ben değilim abi ucuz numaralara gerek yok :D ISTE BU. CEVAB BILEM VEREMEDIM.
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 aquila said: nazar deydiriceksiniz nilime, yeter. sana da deydiresim var bebegim.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 o kadar veled göstermiyomuşun lan nil
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kermit said: HACI ARKADA KALMASIN AMA BU GÜZELLİK LAN olm koylu kermitte beendigine gorekesin turbanli bu kiz
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 valla köylü olduğum güzel kızdan anlamadığım anlamına gelmiyo
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 şükrü senin bacaklarını kırırım. ayrıca nil rocks.ateşli piliç.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kermit said: valla köylü olduğum güzel kızdan anlamadığım anlamına gelmiyo annaman demedm ki aslanim dedim sen bole gotu basi acik istanbul karilarini beenmessin namuslu eli yuzu duzgunse beenirsin dedim
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dasaaa said: ahuahuah dönünce action filmi çek olm Masquerade said: hollywood filmlerindeki amerikan askeri gibi bir tip var. hatta o bakıslar vs. askerliği bırakıp, azılıların peşine sivil olarak düşecek gibi gibi. tamam ama yardımcı rolde bi tane hatun eski kgb ajanı isterim asdfasgg Azmodai said: ...bu arada mr_hand yakismis cidden uniforma. Cogu arkadasim asker olunca kotu kotu cikmisti da sana olmus. tenk yu =)
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Vazcaydım yanlış anladım biraz asdsad
Öne çıkan mesajlar