QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 vaniLLe said: merabalar sevgili azmo. güzellik konusunda bi iddiam yok ama cok tatlisiniz. bi kahveye hayir demem. sevgiler. çok güzelsin yaaa :))) dedim ama bi daa diycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 canım fasulye cekti ya resimde gorunce of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sana giderim 9 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 nazar değecek çok bakmayın. ben de güzel diyorum bitsin benden sonra maşallah diyelim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yazmayin lan nil'e. vallahi sopayla rencide ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Dartanian said: 15 ama 2010a girdik 16dan gün aldı.. Ya nil hani laf ederim abuk sabuk konuşurum herşeyi yaparım küçükte gösteriyosun herşey tamam buraya kadar normal Ancak lan bayaa güzel bu foto gerçi gördüm ben seni ve aynen bu fotodaki gibi çok güzelsin.Burda da çok güzel çıkmışsın... Dostumsun bitanesin <3 sün. o senin güzelligin tolgacigim, cok sekersin tesekkür ederim. scs <3 KÜCÜK GÖSTERIYOSUN agzi yabma bana dostum, seni kardesim gibi görüyorum :( @queenofspades tesekkürler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Seni istiyorum nil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 cok guzelmişssiniz nil hanım bencede iyi geceler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 herkes donunun rengini yazsın hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 azmo, bi düsüniyim o zaman... HMMMM HMMMFFS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 İyide nil güzelmiş. Niye çirkin bekledim ki ben o zaman? Allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bok rengi ama altıma sıcmadım. kendinden oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Phae said: İyide nil güzelmiş. Niye çirkin bekledim ki ben o zaman? Allah allah. kıskanma olm hemen sende güzelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 maşallah diyin lan nazardan insan ölüyor bak ben koyuyo muyum foto ağzınız düşer bana da nazar değdirirsiniz falan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 vaniLLe said: azmo, bi düsüniyim o zaman... HMMMM HMMMFFS. hadi cabuk dusun, sacim sakalim biyigim cikti beklerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 azmo topigi trolleyebilirsin ama kalbimi asla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 demek oyle ha. O zaman ben gidiyorum arkadas, sert ekibi topladim, akariz gecelere biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 oo iyi laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 manyaklaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 azmo her mesajın içeriğine uygun bi resmin varmış, takdir ettim dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 en soldaki sly'a benziyo lan. onun yanindaki de serdar? konuyu nasi deistirdim ama ofhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 tesekkur ederim seagle. Ekip sert olunca, cevaplar da tez oluyor elbet. Nil dedik, kalbimize, bahrimiza bastik ama itildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 karı varmış? http://img195.imageshack.us/img195/8311/n52943514113845477826.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ahdsfhsdf orcun. aynali tahir gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar